Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(jurguta @ 2009 02 08, 21:24)
Labai ačiū Cipsiukui už nuostabų receptą  4u.gif Tortas labai skanus. 

Ką tik prisikepiau blynukų, nes šį mėn daug progų nusimato ir dabar galvoju kur juos galima laikyti? Suvyniojau į kepimo popierių.

Geriau ivyniok i maistine plevele, o dar geriau tai kokiame nors sandariai uzsidaranciame inde mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 08 vasario 2009 - 20:32
QUOTE(jurguta @ 2009 02 08, 19:24)
Labai ačiū Cipsiukui už nuostabų receptą  4u.gif Tortas labai skanus. 

Ką tik prisikepiau blynukų, nes šį mėn daug progų nusimato ir dabar galvoju kur juos galima laikyti? Suvyniojau į kepimo popierių.

cypsiukas sake,ju niekur vynioti nereikia,tiesiog sausai padeti kur nors ir uzdengti popieriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 08, 17:23)
Medutis viduje su zeles gabaliukais smile.gif tik prapjauto nenufotkinau  ax.gif man su zele labai patiko  thumbup.gif tokio gaivumo duoda. Tik man kazko kaip anksciau nepersigeria lakstai.. gal mazai palaikiau as ji  g.gif

user posted image

blink.gif blink.gif blink.gif ....... wub.gif wub.gif wub.gif ....dingo žodžiai ......
Atsakyti
Ačiū už patarimus kaip laikyti. 4u.gif

Ir dar man ta tešla labai sunkiai kočiojasi, kol baigiu visus blynus jau seniai būna ir atšalusi. g.gif Iškepa gerai, skonis geras, bet kaip pavargstu kol juos iškočioju. atrodo ir miltų nepadauginu.
Atsakyti
QUOTE(jurguta @ 2009 02 09, 11:02)
Ačiū už patarimus kaip laikyti.  4u.gif

Ir dar man ta tešla labai sunkiai kočiojasi, kol baigiu visus blynus jau seniai būna ir atšalusi.  g.gif Iškepa gerai, skonis geras, bet kaip pavargstu kol juos iškočioju. atrodo ir miltų nepadauginu.

O as darau taip: atsignybiu gabaleli teslos, issikocioju, issipjaunu norima forma, atraizas padedu i sali. Tada antram blynui, atsignybiu vel gabaleli teslos, ir sudedu tas likusias nuo pirmo blyno atraizas, ir suminkau. Ir kiekvienam blynui taip darau. Taip man visiems blynams buna minksta tesla. Ir nelieka niekada nei gabalelio teslos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 09, 11:16)
O as darau taip: atsignybiu gabaleli teslos, issikocioju, issipjaunu norima forma, atraizas padedu i sali. Tada antram blynui, atsignybiu vel gabaleli teslos, ir sudedu tas likusias nuo pirmo blyno atraizas, ir suminkau. Ir kiekvienam blynui taip darau. Taip man visiems blynams buna minksta tesla. Ir nelieka niekada nei gabalelio teslos  smile.gif

Ir aš panašiai darau, tik atraižas išsikepu trupiniams. Bet vat tešla man būna kieta, ir jei noriu minkyti atraižas jos laaabai sunkiai susiminko. Reiškias per daug miltų?
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 08, 17:23)
Medutis viduje su zeles gabaliukais smile.gif

Rugiagele, tortukas koks simpatiškas wub.gif wub.gif wub.gif Iš kur tokių formyčių-kriauklelių gavai? Labai liuks atrodo thumbup.gif Man su želė gabaliukais tortas irgi labai skanu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 02 09, 14:28)
Rugiagele, tortukas koks simpatiškas wub.gif  wub.gif  wub.gif Iš kur tokių formyčių-kriauklelių gavai? Labai liuks atrodo thumbup.gif Man su želė gabaliukais tortas irgi labai skanu wub.gif

Arevitoj formytes biggrin.gif ten ju labai graziu yra, bet kad velnias, kokios brangios g.gif 13,50... Siandien bandziau vel kriauklyciu padaryt, bet man jos neissieme.. pamirsau, kad galima gi karstam vandeny kystelt smile.gif anu tai nekisau i vandeni, taip issieme g.gif
Atsakyti
Noriu pabandyti medaus tortą ir aš išsikepti smile.gif

Tikriausiai produktų reikia imti perpus mažiau, nes kaip supratau, pirmam puslapy, labai dideliam kiekiui ten viskas? g.gif
Kaip jūs darot? unsure.gif
Nes pirmam kartui baisu, kad gali nesigauti... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutast: 10 vasario 2009 - 15:10
QUOTE(rutast @ 2009 02 10, 15:10)

Tikriausiai produktų reikia imti perpus mažiau, nes kaip supratau, pirmam puslapy, labai dideliam kiekiui ten viskas? g.gif

Taip, is visos normos 2 normalus tortukai iseis, drasiai gali perpus maziau imti visko.
Atsakyti
QUOTE(rutast @ 2009 02 10, 15:10)

Neskubėk pilti visų miltų , jei reikės dadėsi , turi iš pusės išeiti 6 - 7 lakšteliai 26 - 28 cm . .....dirbk su kuo šiltesnia lešla , atvės bus sunkiau kočioti , neišsigask , lakšteliai iškepia bus kieti , bet trapūs , kai sutepsi , galėsi valgyti už 4 val ......SĖKMĖS mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei as meduti sutepsiu ketvirtadieny vakare velai, o valgysim jy sestadieny ar jis dar bus skanus, ne per ilgai stoves? g.gif
Atsakyti