Būna sako vaikai nevalgo... Aš irgi įpratau sakyt, mano vaikai nieko nevalgo, dejuoju ir dejuoju pastoviai... Kažkada mane "supurtė" - ar tikrai NIEKO nevalgo??? Niu sakau valgo, blynus, pienišką sriubą, šį bei tą pavyksta įkišti.. Tai va, sako čia ne NIEKAS.
Vargstam su mergaite iki šiol, valgo tik su tam tikro išlygom, tik tam tikrą maistą, tik iš tam tikrų indų ir tik su tam tikrais įrankiais. Visi stebisi, kodėl taip nuolaidžiaujam - dukryte, su kuriuo šaukšteliu nori valgyti - o ką daryt??? Dar nėra ragavusi jokio sūrio, dešros, nuo pat gimimo buvo ramu, kad nieko nečiups ir nepuls gerti ar valgyti nuo stalo. Bet va yra tam tikrų patiekalų, kuriuos valgo, tai vasarą kažkiek atsipučiam: braškės, ledai
Su ja negelbėjo nei multikai, nei žaidimai...
Dabar viliojam ledais, saldainiais, sūreliais, jau perėjau prie gąsdinimų, kad važiuosim kraujuko imti jei nevalgys - kažkiek veikia.
Buvo pagerėjimas, kai broliukas gimė, tai iš tos laimės, kad mergaitė pradėjo valgyt, nepastebėjau, kad mažius nevalgo
Jau sakiau šito tai nekelsiu iš kėdutės kol nepavalgys (paskui mergaitę tai keliais ropojom, kad teiktųsi kąsniuką suvalgyti). Daba susilaukiu iš aplinkinių kritikos, kad aš ne maitinu vaikutį, o jam grūdu maistą ...
vienoj rankoj sausainis, kitoj telefonas, ir filmukai jau padeda.. nu o ką daryt, reik suktis kažkaip.
Va, nubudo, reik eit maitint
Niu tai jungiuosi į nevalgiukų būrį, bu jau atsibodo kariaut su tais bado streiko paskelbėjais