QUOTE(ausryte_v @ 2011 11 11, 11:30)
Sveiki,
mes turime bėdą. Mano mažylei aštuoni su puse mėnesio ir ji visiškai atsisako valgyti papildomą maistą. Valgo tik MP. Pakeičiau ir šaukštuką, gaminu skirtingas košes ir skaninu, ir pirktines bandom, niekas negelbėja. Neprisileidžia šaukštuko prie burnos. Ar gali būti kalti dantys. Nes dabar tik pirmas dantukas mums kalasi. Galvoju, gal kiek laiko išvis jai neduot košės, o maitint tik MP, kad pamirštų. Nebeturiu idėjų, ką jau ir bedaryt
mes turime bėdą. Mano mažylei aštuoni su puse mėnesio ir ji visiškai atsisako valgyti papildomą maistą. Valgo tik MP. Pakeičiau ir šaukštuką, gaminu skirtingas košes ir skaninu, ir pirktines bandom, niekas negelbėja. Neprisileidžia šaukštuko prie burnos. Ar gali būti kalti dantys. Nes dabar tik pirmas dantukas mums kalasi. Galvoju, gal kiek laiko išvis jai neduot košės, o maitint tik MP, kad pamirštų. Nebeturiu idėjų, ką jau ir bedaryt
Tikrai cia jokia beda, manau iki metu vaikams MP yra pagrindinis maistas. Mano abu vaikai taip augo, kitas maistas buvo tik ragavimui ,svoris irgi buvo nedidelis sunus nepilnai 10 svere 1 metuku , dukryte nei tiek Bet viskas gerai dabar sunui 5 m sveria 20, dukryte 3- 13 kg, ne is stambiuju ,bet juk ne svoryje esme, o kad sveikas vaikas
O siaip tu tradiciniu trintu kosyciu is vis nevalge . As isvirdavau darzoviu ir smulkiiai supjaustydavau, tada sededami patus su pirstukais imdami valgydavo, ilgai zaizdavo, o man visai gerai buvo ramus laikas apsitvarkyti galejau O siaip geriausiai valge obuoliuka pagremsta su saukstuku sunus, o dukryte mokejo po trupuciuka atsikasti ir susikramtyti
Meginkit vis pasiulyti po viena kazkoki vaisiu ar darzove tik paragauti