Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai nevalgiukai

QUOTE(ritavi @ 2010 08 16, 14:37)
unsure.gif O tai pagal kreives kaip gaunasi? g.gif

Pagal kreives gaunasi didžiulis bardakas. Žiūrint pagal procentus, svoriu ji nebeįtelpa net į 3%, ūgis truputį geriau - 10%.
Atsakyti
o mus net lb nudziugino tiek lentele tiek kreives pagal jas esane truputi aukstesni negu vidutiniai o svoris pats vidurkis (50%). Kazkaip net keista tada sakyti kad esame nevalgiukai bet mes tikrai tokie. Vat ir snd suvalgytas vienas lietuviskas sausainis per visa diena ir daugiau apart vandenuko ir arbatos nieko. blink.gif doh.gif
jei ne paslaptis kokio ugio ir svorio yra jusu nevalgiukai?
Mes 100 cm ir 15 kg (sverta tik su triusikeliais)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♠♠Ernesta♠♠: 16 rugpjūčio 2010 - 23:15
QUOTE(HappyAngel @ 2010 08 16, 21:14)
Pagal kreives gaunasi didžiulis bardakas. Žiūrint pagal procentus, svoriu ji nebeįtelpa net į 3%, ūgis truputį geriau - 10%.

unsure.gif Ojėj.... Nu gal išaugs kaip nors... Pvz., nei aš, nei MB vaikystėj irgi prie maisto nešokom, tai nereikia norėti, kad ir mažoji taip darytų. Nors dabar atslūgo truputėlį karštis, išlindo du dančiai (bet du krūmai dabar lenda doh.gif ), tai pradėjo truputį geriau valgyti, jau negaliu varyti dievo į medį blush2.gif

QUOTE(♠♠Ernesta♠b @ 2010 08 17, 00:12)
jei ne paslaptis kokio ugio ir svorio yra jusu nevalgiukai?
Mes 100 cm ir 15 kg (sverta tik su triusikeliais)

Maniškė 1,4 m. sveria apie 10 kg ir 77 cm.
Atsakyti
kazkur skaiciau kad valgymo sutrikimai, netgi anoreksija yra galima kaip salutine reakcija i skiepus. bet ka tai pades dabar... labai uzjauciu. mano sunus irgi buvo nevalgiukas, tai realiai ant saldumynu ir auga. tik gal nuo 5 metu pradejo visko daugiau ragaut. jau ir salotu iseina isulyt ir uogu kazkiek.
Atsakyti
Maniškė 1,8 metukų (20mėn), sveria 8,4kg ir yra 79cm ūgio (palyginimui - 10mėn. svėrė 8,2kg ir buvo 71cm ūgio).
Atsakyti
QUOTE(♠♠Ernesta♠b @ 2010 08 16, 23:12)
jei ne paslaptis kokio ugio ir svorio yra jusu nevalgiukai?
Mes 100 cm ir 15 kg (sverta tik su triusikeliais)

Mes gal jau nevalgiukais nebesivadiname.Bet visada kovojame su valgiu ir svoriu.
1,8 m. 86cm, 10kg
Atsakyti
QUOTE(♠♠Ernesta♠b @ 2010 08 17, 00:12)
o mus net lb nudziugino tiek lentele tiek kreives pagal jas esane truputi aukstesni negu vidutiniai o svoris pats vidurkis (50%). Kazkaip net keista tada sakyti kad esame nevalgiukai bet mes tikrai tokie. Vat ir snd suvalgytas vienas lietuviskas sausainis per visa diena ir daugiau apart vandenuko ir arbatos nieko. blink.gif  doh.gif
jei ne paslaptis kokio ugio ir svorio yra jusu nevalgiukai?
Mes 100 cm ir 15 kg (sverta tik su triusikeliais)

beveik kaip mes, irgi nevalgiukai 4m. 103cm ir 14.2 kg doh.gif
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2010 08 22, 18:49)
beveik kaip mes, irgi nevalgiukai 4m. 103cm ir 14.2 kg  doh.gif



mums tik 3 metukai rolleyes.gif
Atsakyti
labukas.
buvau kuriam laikui dingus is temeles.
tiesiog nenorejau laimes isbaidyt, ir dziaugtis per daug, bet dabar jau pas mus siektiek pagerejo reikalai su nevalgymu.
pediatre siektiek pakeite vaistukus, uzgydyt skranduko zaideles ir ko gero jie padejo, nes pvz geriant pienuka nebeliko riksmu ir raitymusi.
dar ka padariau tai visas avent buteliuku soskes pakeiciau i didziausia dydi, su ta didziausia skyle. tai kazkaip gavos kad ji savaime daugiau to pieno isgeria. anksciau sis metodas neveike, nes paprasciausiai springdavo.

poto viena akusere itikino nueiti pas kazkokia stebuklinga jos pazistama homeopate. sake gera ragana ji, pasnekes su vaiku, pamatysi, ir t.t. na nuejom, ilgai laukem. isvis kazkaip keikiaus kad ten vaziavau per baisu karsti, pati budama devintam nestume menesyje, tempdama maziuke ten, su traukiniu vaziavau na zodziu.. tai ejau kaip daune su neigiamom emocijom , o tk atejus ta daktara manes ir klausia, kodel esu nusiteikus taip pries ja.. g.gif viska issiklausinejo apie maziuke nuo nestumo iki dabar ir prirase lapa homeopatiniu zirniuku apetitui sukelti.
ir dar ilgai snekejos su dukra. truputi juokingai atrode, nes ta ziopliuke stovejo isikibus i kede jos kabinete ir slapstesi tipo ku ku zaizdama, o ta gydytoja jai prancuziskai aiskino kad ji turi valgyt, kad augtu didute ir kad mamyte nesikankintu..
na zodziu pradejom duoti tuos zirniukus ir reikalai kasdien vis gerejo thumbup.gif nezinau, ar cia delto, kad skrandukas sveikesnis, ar kaip, bet jeigu kam nors domina, galeciau parasyti visu tu vaistuku pavadinimus. 4u.gif biski vargo su jais yra, nes reik duot 4 sykius i diena nei pries valgi nei po valgio o ant tustoko skrandzio, vaikui tu zirniuku gi nesuduosi, tai tirpdinu vandenuke, girdau su svirkstu, bet koks skirtumas, juk manau padeda.
tai per paskutinias kokias 6savaites priaugo beveik kilograma svorio. pediatre ploja delnais ir t.t.
ir man labai gera. jau viena kita syki suvalgo visai rimtus pietus, aisku, visko buna ir kai ji pripratus taip atsisakinet maisto tai dabar jau matau kad buna jog grynai maivosi, bet nebegaliu skustis, tad uzsiciaupt belieka..


rugpjucio pradzioj gime musu antra dukryte wub.gif ir kokia penkta diena po gimimo prasdidejo tokios pacios bedeles kaip su pirmagime- pienuko negeria, nenori, neisiulysi, atrodo alkana turetu but, o nugeria kokius 10 ml ir raitos raitos is skausmo verkia verkia.. tai visai svoris neauga ,kiekvienas maitinimas kazkokia valanda trunkanti kankyne, lakstom per daktarus, jau kaip sakant matyti vaizdai ir vel istorija kartojas. tai sako kad cia refliuksas jai yra ir tiesiog degina skranduka, tai vienoki misini, tai kitoki davem, na zodziu, labai tikiuosi kad kazkokiu budu viskas pageres .. dziaiugiuosi kad ''vyresnelei'' geriau, truputi kremtuosi, kad maziausioji nuo pat pirmos dienos nevalgo g.gif g.gif g.gif


beje del svorio snekejote, tai maniske 16 menesiu 75 cm ir 10 kg
leliukei 18 dienu- nuo gimimo 100 g tepriaugo. aisku nesokiruoja manes tokie skaiciukai, juk ir pirmagime, nebuvo kaip tradicinis kudikis kai uzauga po kilograma kas menesi ir mamos dziaugiasi ''auga kaip ant mieliu'' , '' naujagimio rubukus isaugo per kelias dienas...''


Atsakyti
QUOTE(UpeJura @ 2010 06 04, 08:50)

Sia savaite isejom is Santariskiu ligonines gastroenterologinio skyriaus su gastroezofaginio refliukso ligos diagnoze, bet is esmes beveik niekas nepasikeite, gal tik atpylineja maziau.



Bluebell, o taviske nuo kudikystes tokia nevalgi?

Siaip kiek domejausi, tai refliukso ligos kankinamiems vaikams issivysto koktumas maistui.


gastroezofaginis refliuksas - GER
nuo gimimo gyde refliuksa.
plius gyde ''generiniais'' vaistais [nzn kaip cia lietuviskai sakosi]
kurie, kaip paaiskejo, neveikia. tai pirmus 6 men serem vaistus kurie bereiksmiai buvo. poto aisku gavom normalius [cia duoda MOPRAL-omeprazolis]
bet jie lab kerta apetita ypac po keliu men vartojimo . sake gydytoja kad visas maistas tampa beskonis lyg kempine valgytum. tai plius mazakraujyste buvo, plius alergija laktozei, gerem sudo skonio belaktozi misini, 300 ml i para maximum.ka jau kalbet kad vaikui psichologiskai toooooooooooookia baime issivyste doh.gif tai ka noret kad valgytu. vandens iki metuku isvis ne laso, tik su svirkstu.
sulciu GER turintiems isvis negalima nes tik dar labiau paastrina rugstinguma! g.gif


nzn kaip cia man taip nenuskilo kad abi dukreles gime su tuo prakeiktu refliuxu. verysad.gif
na si syk zinom liga ir visus simptomus, gal uzbegsim visom blogybem uz akiu, kai laiku pradejom gydyt tinkamais vaistais. g.gif


beje skaiciau kad per pastaruosius kelis metus ger turinciu vaiku padaugejo ! ne todel kad liga ''uzsikreciama'', tiesiog todel, kad gydytojai ismoko teisingai nustastyt, nes nemenka kruva [ir mano sutiktu] daktaru labai jau linke toki nevalguma situ atveju viska nurasyt: leliukams i diegliuku puse, nuo kokiu 6 men- i dygstanciu dantuku skausmus , veliau- i kaprizus ir tt..

anyway, visoms nevalgiuku mamoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2010 08 23, 18:35)
jeigu kam nors domina, galeciau parasyti visu tu vaistuku pavadinimus.

aisku domina net labai (cia as apie tuos homeopatinius zirniukus) smile.gif o ar ju eis gauti LT? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♠♠Ernesta♠♠: 24 rugpjūčio 2010 - 21:39
Merginos, būkite geros, tik nepradėkite duoti jokių vaistukų/žirniukų savavališkai 4u.gif Netgi homeopatija gali būti netinkama ir kenksminga, jei naudojama netinkamai, ne pagal paskirtį ir t.t.
Atsakyti