QUOTE(♠♠Ernesta♠b @ 2010 05 27, 22:14)
Kai mes būdami kokių metukų ėjom iš proto ir ligų ieškojom tai vienas gydytojas man ir pasake ko jūs norite iš to vaiko juk pati turbūt per dieną nesuvalgote dešimtmečio rekomenduojamos dienos normos
gal ir grubiai pasakė, bet privertė atsipeikėti gal iš tiesų, nenumirs iš bado. Tada ir baigėme tą nesveiką kišimą maisto per prievartą ir gudrybes.
Dieve kaip tada palegvėjo nustojau bijoti maitinimo valandų ir maitinimo kėdės.
Nu ir ką šiandien jis guvus ir protingas berniukas
vadinas užteko tiek kiek palesdavo
. Taigi gal ir ne visais atvejais, bet kartais tikrai tėvų valgymo įpročiai įtakoti ir vaikų.
as irgi bijau, nes tokiu reakciju buna. arba isiklykia, arba uzmiega kad valgyt nereiketu arba zyzia kol pradeda ausyse man mausti ir uzsimanau pasikarti...
beje mes niekada per jega nekisom, nenori, eina lauk nuo stalo, bet pasiulom visko. niekada nepaleidziu nepasiulius ivairaus maisto.
na as pvz amzina uzkietejus dietininke esu, iki baisiu svyravimu, tarp anoreksiju ir bulimiju, tiesa, jau kuris laikas normaliai gyvenu nei per daug ryju nei save alinu, tiesiog laikausi grieztos sveikos dietos, kad palaikyt stabilu sveika svori ir va dabar nestumo metu, kad nepriaugt tonu. visi gydtojai irgi is karto bande susieti tai. apejom kruva psichologu ir psichiatru ir kazinau viskas sneketa perkalbeta ir tikrai nemanau kad tai susije, juolab kad pries pastojant pirma karta jau buvau is esmes ir susitvarkius su kudejimo ir storejimo baubais. o vaikystej valgiau baisiai daug, mama sake ''neuzserdavo''
vakar ar uzvakar cia kai uzvire man kraujas !!!
mazoji penkias paras praktiskai needus buvo, o vakar per diena iveike maza gabalyti morkos ir 290 ml pienuko per penkis gerimus.
na aisku paskui uzejo jai skranduko priepuolis. nepasakosiu kaip, bet kazkaip prisibrovem pas gastroenterologe !! siandien ryte. as nemoku ne apsakyt kiek reikejo aiskint jai ir beveik koliotis kad neziuretu i mane kaip i debile kuri iesko ligu.
mazdaug viskas ok jusu mergytei, va linksma sypsosi. ''isaugs''.
pakartojau cia rasyta kazkurios mamos fraze, kad tik tinginys ir visiskai nekompeteteingas daktaras pasakys kad tai isaugama, neatlikes ne menkiausiu tyrimu isitikint kaip viskas yra is tiesu. paskui apsiblioviau juodai net kukciodama. dakale mane toks aplaidumas ir visiskas daktaru manes durninimas.
zodziu po ilgu ten sudmalysciu issireikalavau visko ko norejau.
kita savaite darysim VIDAUS ORGANU ECHOSKOPIJA o dar poto kazkoki testa cia jie vadina PHmetrija, nustatyt skranduko rugstingumui [[na mes refliuxu kaip ir nuo gimimo sergam ir visada nuo gimimo vaistus gerem iki siol !!!! atpylineja juodai ka besuvalgius ir dabar]]
tai tas antras testas baisokas, sake ives kazkoki laiduka per nosi i skranduka ir rankas tokiuose plastmasiniuose laikyt, islaukt kazkokiu budu su 'suristu' vaiku 24 h kad neisluptu to laiduko.
zodziu. dar is akies nustatte kad mazoji alergiska laktozei. liepe duoti spec. vegetalini piena, be laktozes ir karves pieno proteino baltymo , neduot nieko is pieno produktu ir t.t.
ka zinau. pabandem. kad tas pienukas meslu tokiu supuvusiu sienu smirda, tai pro kuri gala kokiu budu man jai ji ikist, kad savo pienuka saldu skanu vanilini vos geria tai gers ji man cia toki bruda, sakiau kad optimiste daktare, o del kitu profuktu kaip jogurta suriai, tai sakau nebeda, neatsimenu kada ir isvis ar kadanors jogurto yra valgius, surio kartais pakramto gabalyti.
zodziu galvoju gal i lietuva parskrist tu tyrimu darytis, kainuotu ne 700 euru o 700 litu ir viskas daug greiciau butu, jei pabyktu su kokiu privaciu gastroenterologu tartis.
gal kad ka patarti noretumete? gal patartumete kur eiti kaune, jei apsisprestme skrist?
oj vargas vargelis, gero savaitgalio visiems nevalgiukams !