QUOTE(`bamba @ 2010 07 14, 17:31)
as esu oziaragis
Oziaragiai reikalauja is kitu daugiau, nei is saves - Taip
Smulkmeniska - taip
pedantiska - Ne
linkusi i pesimizma - Ne
uzsispyrusi ne tas zodis - TAIP TAP ir dar karta TAIP.
Visiska priesingybe veziams - Galbut
Kaip sutarti? - jei jau nesutari net ir nesistenk...niekas nepasikeis..tarkim jei man zmogus nepatinka tai geriau nesistenk prie manes derintis, bus tik blogiau..
o be viso to kodel neparasei geruju oziaragiu savybiu? tuomet manau pati atsakytum i savo klausima kaip sutarti
Oziaragiai reikalauja is kitu daugiau, nei is saves - Taip
Smulkmeniska - taip
pedantiska - Ne
linkusi i pesimizma - Ne
uzsispyrusi ne tas zodis - TAIP TAP ir dar karta TAIP.
Visiska priesingybe veziams - Galbut
Kaip sutarti? - jei jau nesutari net ir nesistenk...niekas nepasikeis..tarkim jei man zmogus nepatinka tai geriau nesistenk prie manes derintis, bus tik blogiau..
o be viso to kodel neparasei geruju oziaragiu savybiu? tuomet manau pati atsakytum i savo klausima kaip sutarti
Geros savybes-seimyniskas, atlieka darbus iki galo, atkaklus.
Gaila matyti , kaip zmogus del smulkmenu ne tik, kad save eda, bet dar ir aplinkinius i tai itraukia. (vel bloga savybe)
QUOTE(frankie @ 2010 07 17, 20:00)
vienas kito reversas, sutart neįmanoma.
Kodel taip manai? Viskas įmanoma, jei tik yra noras Aš vėžys, mano jaunuolis ožiaragis. Daugelis sakė, kad labai skirtingi zodiako ženklai, bet mes du labai panašūs Kartais net kalbėt nereikia, suprantam vienas kitą iš akių
QUOTE(psyxe @ 2010 09 04, 09:33)
Kodel taip manai? Viskas įmanoma, jei tik yra noras Aš vėžys, mano jaunuolis ožiaragis. Daugelis sakė, kad labai skirtingi zodiako ženklai, bet mes du labai panašūs Kartais net kalbėt nereikia, suprantam vienas kitą iš akių
Jus pora?
QUOTE(dopa @ 2005 07 26, 00:59)
Na būtent tokia pora mes esame: jis - vėžys, aš - ožiaragis. Žinai, mano manymu mes visai nebloga pora. Man patinka jo šeiminiškumas, meilė vaikui. Tai begalo geras žmogus. Aš gal tokia griežtesnė, bet jis moka mane nuraminti. Tiesa tai, kad tarkim vat darbe jis yra vienas žmogus, o namie jau kitas. Stebint kaip jis dirba, atrodo jis man toks labai reiklus žmogus, teko mums kartu dirbti jis buvo man kaip ir viršininkas, tai mane spaudė smarkiai, o štai namie tironas pavirsdavo švelniu katinu. Tai žmogus mėgstantis vienatvę, jei turi kokių problemų tai nori jas spręsti vienas pats, o aš aišku noriu padėti, nuolat klausinėdama jį tik dar labiau sunervinu ir mes tada suipykstam. O štai kai man sunku, noriu artumo ir išsikalbėjimo su juo. Na vat tokia pora mes esame, o kaip jūs?
galėčiau padaryti copy/paste
neslėpsiu - pykstamės ir daug, bet tie charakterių skirtumai nėra blogai. daug metų kartų ir jau žinom kaip kokioje situacijoje elgtis, kaip kam prie ko prisitaikyti ir t.t. tame ir yra santykių stiprybė visada lengviausia pabėgti, o jei nori būti kartu - turi įveikti kalną ir pasiekti viršūnę
mes laimingi beje su metais vis lengviau. atrodo kas dien vis saldžiau gyventi - reik paklausti ar ir jam taip pat
sėkmės
vėžys ir ožiaragė
QUOTE(dopa @ 2005 08 04, 00:24)
na as tai kazkodel nesu tvarkinga....
kaip kovojau su jo netvarkingumu, kad net persistengiau
finiše jis mane dabar nervina
aš mėgstu tvarką, bet pritingiu
Veziuke ir oziaragis, jau 8 su virsum metu kartu
2 kart skyrybos, nekenciu ir myliu ji
2 kart skyrybos, nekenciu ir myliu ji
As Vezys, vyras Oziaragis viskas puiku buna , kad pasipykstam, bet 8 metai kartu gyvenam ir esam laimingi
As irgi tipiskas vezys, vyras oziaragis ir mudu jau 10metu kartu...Aisku nebuna namu be dumu, bet pykstames retai
Pas mus irgi : as-veziuke, vyras-oziaragis.Jau 11 metu kartu
Nors anksciau kiek kur esu skaicius- tai visiskai priesingi zenklai ir santuokinis rysys neimanomas arba nieko gero neprognuozantis
Bet mes tikrai priesingi, na bet gal tuo ir papildom vienas kita,nes svarbiausios vertybes- tos pacios.
MB tai 4 mano sutiktas vyras -oziaragis. Jie kazkaip traukia mane kaip magnetai Tikslo siekiantys darboholikai,praktiski, vietoj nenustygstantys ir kartu tokie mislingi ...
Nors anksciau kiek kur esu skaicius- tai visiskai priesingi zenklai ir santuokinis rysys neimanomas arba nieko gero neprognuozantis
Bet mes tikrai priesingi, na bet gal tuo ir papildom vienas kita,nes svarbiausios vertybes- tos pacios.
MB tai 4 mano sutiktas vyras -oziaragis. Jie kazkaip traukia mane kaip magnetai Tikslo siekiantys darboholikai,praktiski, vietoj nenustygstantys ir kartu tokie mislingi ...
QUOTE(*Mulate* @ 2012 01 25, 23:21)
Pas mus irgi : as-veziuke, vyras-oziaragis.Jau 11 metu kartu
Esme gal butu tame, kad veziukes daznai , gerai sutaria su kitais zodiako zenklaus, asmeniskai man nekyla problemu, bet su artimu zmogumi kiek kitaip