QUOTE(mereveja @ 2007 09 10, 14:17)
hihihih Tikrai paskaičiau, ir žiūriu, kad manasis brangutis irgi tipiškas vežys... Labai geras, ramus, jautrus - šeimos žmogus. Minusus galėčiau išskirti - mėgsta daryti atvirkščiai nei sakai, na ne veltui vežys. Kai susipykstam - man reikia pirmai eiti kalbeti, nes jis gali nekalbeti ilgai O siaip oziaragio ir vezio draugyste manau labai gera: nes as esu uzsiplieskianti, aiskinanti, tvarkanti viska, o jis "sugeria" mano uzsiplieskimus, nuramina...ir labai retai pliekiames kartu Apskritai beveik neispykstam, tik pasiginčyjam
Aš irgi ožiaragė, vyras - vėžys - geras, jautrus, bet jau su tuo darymu atvirkščiai tai tikrai geriau tada jau sakau taip, kaip man nereikia, kad padarytų taip, kaip reikia
QUOTE(Garbanele @ 2007 11 11, 01:16)
As apakusi perskaicius jusu pasisakymus apie vyrus vezius!
Visu pirma maniskis visiskai ne seimos zmogus, buti namie jam pati didziausia kancia! Antra pats didziausias mergisius, koki kada esu sutikusi gyvenime!
Kad pedantas tai labai! megsta tvarka ir ypac megsta nurodyneti kur ka sutvarkyti, kur kas ne taip padeta!
Labai nenusakomo budo, nezinosi kas jam sauna i galva ir stacia galva puola tai daryti... turim vaikuti, myli jis ji begalo, bet buti su juo jam mazu maziausiai reikia, kaip beje ir su manim! Megsta aptarineti mano apranga (kai tame reikale nieko neismano). Dieve, nera dienos, nera akimirkos, kad nesipyktumem!
Ar kada skaitet apie zodiako zenklus ir ju atitikima porose? ne? paskaitykit! moteris oziarage, o vyras vezys jokiu budu negali buti kartu...tai visiskai skirtingos stichijos...visiskai skirtingas poziuris i gyvenima. Sutinku, kad tokios poros nera pilnavertes! Kaip bebutu gaila, sitaip tempiam jau 6 metai...Kaip noretusi sita saltakrauji iskeisti i koki jautuka
Visu pirma maniskis visiskai ne seimos zmogus, buti namie jam pati didziausia kancia! Antra pats didziausias mergisius, koki kada esu sutikusi gyvenime!
Kad pedantas tai labai! megsta tvarka ir ypac megsta nurodyneti kur ka sutvarkyti, kur kas ne taip padeta!
Labai nenusakomo budo, nezinosi kas jam sauna i galva ir stacia galva puola tai daryti... turim vaikuti, myli jis ji begalo, bet buti su juo jam mazu maziausiai reikia, kaip beje ir su manim! Megsta aptarineti mano apranga (kai tame reikale nieko neismano). Dieve, nera dienos, nera akimirkos, kad nesipyktumem!
Ar kada skaitet apie zodiako zenklus ir ju atitikima porose? ne? paskaitykit! moteris oziarage, o vyras vezys jokiu budu negali buti kartu...tai visiskai skirtingos stichijos...visiskai skirtingas poziuris i gyvenima. Sutinku, kad tokios poros nera pilnavertes! Kaip bebutu gaila, sitaip tempiam jau 6 metai...Kaip noretusi sita saltakrauji iskeisti i koki jautuka
Va čia tai tikrai netipinis vėžys Gal gimęs jau sankirtoje su kitu ženklu? Kiek teko dvynių pažinot, tai panašūs į jūsų aprašymą ir liūtus kelis tokius žinau Arba jau čia labai smarkiai veikia genai....
QUOTE(goshke @ 2008 03 26, 19:52)
Ištiesų ir man atrodo kad vėžys ir ožiaragis nesuderinami porose, per daug neatitikimų tarp jų su laiku atsiranda, liubov iš pradžių ojojoj, kogero dėl to kad priešingybės viena kitą papildo, bet po to ... per daug neatitikimų tarp jų, nesuderinamumas kažkoks gaunasi. Mano mama-vėžys ir jos vyras (man patėvis)-ožiaragis. Ačių dievui po 15 nesantaikos metų išsiskyrė, nebūdavo dienos kad nesipjautų, o į pabaigą išvis ant proto krito... Bloga kombinacija. Žinau ir dar keletą tokių pavyzdžių ir nė vieno gražaus. Tai ne nesuderinami charakteriai, o tiesiog požiūrių neatitikimas, negalėjimas rasti vieno bendro kelio gyvenime. Liūdniausia kad tokiu atveju kenčia ne patys kaltininkai (ožiaragis ar vėžys), bet jų vaikai...
Na tikrai nemanau, labai daug priklauso nuo žmonių, iš kokių jie šeimų, koks buvo jų auklėjimas, kokias vertybes ir savybes išssiugdė Ir aišku, kaip moka tarpusavyje bendrauti Negalima lyginti pagal vieną porą Mes su vyru vasarą bus 10 metų kaip kartu