Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys ir Ožiaragis

sveiki, niu musu seimoje as veziuke, o vyras oziaragis. kazkada man atrode, kad sie zodiako zenklai nelabai suderinami, nes abu turi savo tokius savigynos ginklus box.gif , oziaragiai - ragiukus, o veziukai - znyplutes, taciau seimoje oziaragiai vyrai tikras aukso viduriukas yahoo.gif (na gal veziuku charakteriui), dziaugiuosi turedama salia saves toki nuostabu zmoguti friends.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2005 10 08, 14:36)
na va.pagaliau radau,kur paslepta sita temele.mat esu oziarage,o jis- veziukas.dar visai svieziai susijungeme ziedeliais.kalbant apie santykius..tai vieni spalvingiausiu santykiu mano gyvenime.viena diena audra,kita-shtilis..kalbant apie pykcius.ju buna nedaug,bet laaabai karsti. jei ne mano noras susitaikyti turbut jis uzsisklestu keliom dienom.kalbant apie juos,kaip apie darbuotojus,tai zmones,kuriuos budama virsinyke is karto pasirinkciau.mat darbus atlieka kruopsciai ir saziningai.nekencia melo. dievina seima ir namus.tai turbut mylimiausias zmogus vaiku tarpe.labai sumaniai moka su jais sutarti (nebutinai su savais),pasheles ir sirdyje visada jaunas zmogus!ah..sustabdykit,nes jau ysibegejau biggrin.gif biggrin.gif

Na va skaitau, tai atrodo, kad pati būčiau rašiusi biggrin.gif
Aš esu ožiaragė, o mano vyras vėžys ir mes irgi dar visai svieziai susijungeme ziedeliais wub.gif

tai vieni spalvingiausiu santykiu mano gyvenime drinks_cheers.gif
viena diena audra,kita-shtilis drinks_cheers.gif
kalbant apie pykcius.ju buna nedaug,bet laaabai karsti. jei ne mano noras susitaikyti turbut jis uzsisklestu keliom dienom drinks_cheers.gif
kalbant apie juos,kaip apie darbuotojus,tai zmones,kuriuos budama virsinyke is karto pasirinkciau drinks_cheers.gif
darbus atlieka kruopsciai ir saziningai.nekencia melo drinks_cheers.gif

ir t.t.
Atsakyti
as oziarage.. buvo kazkadais i mano meniu itrauktas veziukas biggrin.gif
na ka... as buvau tikra ozku ozka, kaip noriu taip turi but, o tas taip ir pildydavo kiekviena mano samone ar nesamone... esme tame kad jis buvo nerealiai geras zmogus viska man dare is sirdies, bet atsiprasau man su tokiu silkiniu salikeliu n u o b o d u !!! ilgainiui mane erzint pradejo vien jo buvimas kazkur netoliese... ne ne... man daugiau tokie neidomus, man reikia vyrisko vyro, su savo nuomone ir savo charakteriu, kuris priverstu mane nusileist ant zemes , "pakratytu" uz tu mano riestu rageliu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2006 07 02, 23:17)
sveiki, niu musu seimoje as veziuke, o vyras oziaragis. kazkada man atrode, kad sie zodiako zenklai nelabai suderinami, nes abu  turi savo tokius savigynos ginklus box.gif , oziaragiai - ragiukus, o veziukai - znyplutes, taciau seimoje oziaragiai vyrai tikras aukso viduriukas  yahoo.gif  (na gal veziuku charakteriui),  dziaugiuosi turedama salia saves toki nuostabu zmoguti  friends.gif

as veziuke, jis - oziaragis, labai daug panasumu, kaip aprastyta.. labiausiai tai cia dar kazkur buvo pamineta kad : viena diena audra: kita - shtilis , niu gryna tiesa biggrin.gif bet siaip smaguy, sutariam , kartu jau ilgai, nu tad manau abiem mum gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
laba, as vezys o jis oziaragis. jau kartu 5 metai, bet nera taip lengva su oziaragiu... siaip jis labai uzdaras, megsta viska laikyt savy o man labiau patiktu kad geriau su manim viska pasidalintu. o jei jau susipykstam tai gali nekalbeti ir menesi o man ir vienos dienos per akis biggrin.gif manau kad abu esam vienodai uzsispyre ir lygiai taip pat uzsidegam naujom idejom ir to siekiam. kazkaip mane tie oziaragiai traukia biggrin.gif artimiausia drauge irgi oziarage, sutariam be galo gerai
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2007 03 31, 22:57)
laba, as vezys o jis oziaragis. jau kartu 5 metai, bet nera taip lengva su oziaragiu... siaip jis labai uzdaras, megsta viska laikyt savy o man labiau patiktu kad geriau su manim viska pasidalintu. o jei jau susipykstam tai gali nekalbeti ir menesi o man ir vienos dienos per akis biggrin.gif manau kad abu esam vienodai uzsispyre ir lygiai taip pat uzsidegam naujom idejom ir to siekiam. kazkaip mane tie oziaragiai traukia biggrin.gif artimiausia drauge irgi oziarage, sutariam be galo gerai

irgi kazkas panasaus biggrin.gif
Atsakyti
na pas mus seimoj as oziaragis o jis veziukas..niu labaj geras zmogeliukas...siaip nemegsta tvarkytis, bet megsta tvarka.. ax.gif visiskai neuzsispyres, jau toks geradusis kad ne tas zodis, kartais net sunervina tas per didelis gerumas, nes as turiu kajp siena uz abu stovet.labai paslaugus-gali gryzes is darbo padaryt valgyt, sutvarkyt namus(nors nelabai megsta), ir tt ir nieko nesakys man net jei visa ta diena prie teliko pragulejau blush2.gif kai kurios rase kad jau jeigu supyksta, taj neprakalbinsi-na pas mus kazkaip kitaip-manes neprakalbinsi, o jis taj kajp katinas glaustos ir bando susitaikyt.siaip nelabai pasitiki savimi, megsta medzio darbus(drozineti, spinteles, lentineles daryti) ir daro juos labai meistriskai...nera isrankus maistui, nereikalauja kad ji ruosciau.jei nedarau be jokiu zodziu pats pasidaro. blush2.gif vakareliuose as bunu kompanijos siela, o jis tylus ir kuklus sedi kur kampelyje ir aluti gurksnoja. biggrin.gif megsta zvejot.ji labai megsta vaikai. 4u.gif nu zodziu labai geras zmogeliukas, kartais manau kad esu jam per griezta, nes jei supykstu-spek gaudyt, o jis stovi ir klapsi savo dyydelem blakstienom. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blackie @ 2006 08 01, 03:59)
as oziarage.. buvo kazkadais i mano meniu itrauktas veziukas biggrin.gif
na ka... as buvau tikra ozku ozka, kaip noriu taip turi but, o tas taip ir pildydavo kiekviena mano samone ar nesamone... esme tame kad jis buvo nerealiai geras zmogus viska man dare is sirdies, bet atsiprasau man su tokiu silkiniu salikeliu n u o b o d u  !!!  ilgainiui mane erzint pradejo vien jo buvimas kazkur netoliese... ne ne... man daugiau tokie neidomus, man reikia vyrisko vyro, su savo nuomone ir savo charakteriu, kuris priverstu mane nusileist ant zemes , "pakratytu" uz tu mano riestu rageliu...  rolleyes.gif

mhm, kaip ir man. mano pirmasis buvo vezhys. tai toks kaip sakai. o po to draugavau su jauchiu. bet ir jis panashus buvo. neseniai susipykom ir ishsiskyrem.

ir va nusprendzhiau kad visgi geriausiai sutariu su ozhiaragiais ax.gif kiek pazhistu (o pazhistu nemazhai) su visais sutariu g.gif kazhkaip taip yra, kad ash juos suprantu ir jie mane. drinks_cheers.gif
Atsakyti
As oziaragis jis vezys. Darbe jis yra labai grieztas ir pedantas, o namuose geruliukas megstantis tvarka dziaugiuos kad jo tas tvarkingumas nera kaip darbe dazniausia man nusileidzia jei ko nors uzsinoriu, bet turi to savo uzsispirimo nemegsta jei jam ka nors primenu padaryti namuose ar pan pvz butu ikalk vyni i siena tai jis specialai jo ne kals nes as jam tai priminiau tai as dabar isigudrinau kalbetis su juo atbulai kaip su veziuku biggrin.gif jaudinasi del kiekvieno menkniekio ( tai mane kartais nervina) , as esu pedante megstu truputi paisterikuoti, bet jis i tai nekreipia demesio ir papraso kad dar labiau tai padaryciau , nes matai jam juokas ima biggrin.gif na tada man taip pat nervai praeina ir abu juoktis pradedam as manau kad esu jam nuolaidesne. Ai manu kad kol kas mes vienas kitam mes tinkam biggrin.gif tfu tfu tfu
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2007 03 31, 21:57)

Toks jausmas, kad apie maniškį parašei blink.gif blink.gif Na tikrai nelengva su tais ožiaragiais, matau iš veido, kad kažkas jam negerai, vistiek ginčysis iki nukritimo ir sakys, kad viskas gerai, viską savy laiko ožiukas, o man širdį skauda, noriu paguosti ar padėti, o nežinau kas yra ir kodėl, nes tyli kaip maryte melnikaite.. Kai susipykstam aš noriu išsiaiaškint problemą, o jis užsidaro ir išvis nebesišneka.. Beto nesupranta jis mano vėžiškų nuotaikos kaitų ir emocijų, aš karštakošė, jis šaltakraujis... Nu bet buityje su juo jokių problemų, ir kambarius sutvarko, ir valgyt padaro, ir į parduotuvę nueina, beje viską daro neprašomas.. Rūpestingas labai, švelnus, ūkiškas vyras. Tik va man karts nuo karto romantikos norisi, komplimentų, o iš jo tai nesulauksi niekada schmoll.gif Kartais pazyziu, kad gėlių nedovanoja, tai sako duosiu pinigų nueik nusipirk pati.... blink.gif Va toks jis pas mane ūkiškas ir visiškai neromantiškas... Ožiaragiai turbūt dėl savo neromantiškumo ir nemokėjimo rodyt dėmesį būtų patys blogiausi meilužiai, tačiau jie yra patys geriausi vyrai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
exxx,baisiausi yra mergisciai verysad.gif besirdziai schmoll.gif
Atsakyti
hihihih 4u.gif Tikrai paskaičiau, ir žiūriu, kad manasis brangutis irgi tipiškas vežys... biggrin.gif Labai geras, ramus, jautrus - šeimos žmogus. Minusus galėčiau išskirti - mėgsta daryti atvirkščiai nei sakai, na ne veltui vežys. Kai susipykstam - man reikia pirmai eiti kalbeti, nes jis gali nekalbeti ilgai biggrin.gif O siaip oziaragio ir vezio draugyste manau labai gera: nes as esu uzsiplieskianti, aiskinanti, tvarkanti viska, o jis "sugeria" mano uzsiplieskimus, nuramina...ir labai retai pliekiames kartu biggrin.gif Apskritai beveik neispykstam, tik pasiginčyjam biggrin.gif
Atsakyti