QUOTE(Padangė @ 2010 07 13, 13:48)
kas del lietuviskos tai ji nevisa gerai veliasi, na bet sausu budu ji susivelia puikiai yra lietuviska aviu veisle kur laabai gerai susivelia ir is ekologisku ukiu vilna
pirkau tokia wool.lt likau patenkinta ir suveliau greiciau nei zelandiska is veltinio namu
kas del sluoksnos is wool.lt tai esu daug pirkus ir galima sakyt pagrindinis tiekejas vilnos man veliau is JU sluoksnos švarkus, paltus, rankines, šalikus
kazkaip nusiskundimu neturiu, o jei daug veli ir didesni kieki perki tai jie nuolaida dar padaro 1kg 60lt (argi buna geriau ) 100g/6lt kitur karsinys brangiau kainuoja
pirkau tokia wool.lt likau patenkinta ir suveliau greiciau nei zelandiska is veltinio namu
kas del sluoksnos is wool.lt tai esu daug pirkus ir galima sakyt pagrindinis tiekejas vilnos man veliau is JU sluoksnos švarkus, paltus, rankines, šalikus
kazkaip nusiskundimu neturiu, o jei daug veli ir didesni kieki perki tai jie nuolaida dar padaro 1kg 60lt (argi buna geriau ) 100g/6lt kitur karsinys brangiau kainuoja
as taip pat perku is wool.Sluoksna viena veliasi labai gerai ,kita siek tiek prasciau.As pati tai atsirenku kuri man geresne.o del lietuvisko karsinio,tai man velesi visai gerai.nu buvo siukslyciu ir padaze siek tiek ,bet del velimosi tai tikrai skustis negaliu Manau ,kad lietuviska vilna ypac tinkama nuvelti kokias riesnres,ar nugarai sildyti.ypac tokiems gydymo tikslams