Įkraunama...
Įkraunama...

Kur pirkti vilną Vilniuje?

QUOTE(rututu @ 2010 03 08, 22:06)
Sluoksna vilna yra iššukuota vilna ir tinka daugiau šlapiam vėlimui, o nesluoksna, dar vadinama karšiniu, yra nešukuota vilna ir daugiau tinka vėlimui su adatėlėmis.

Seip tiek sluoksna tiek karsini galima velti abiem budais , slapiu ir sausuoju budu mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip, abi vilnos rūšys yra tinkamos velti šlapiu ir sausu būdu. smile.gif Tačiau sausu būdu (adatėlėmis) juk lengviau ir smagiau velti karšinį, o prie kūno glausti mielesni gaminiai iš sluoksnos. Šaliai ir kita apranga dažniausiai gaminami šlapiu būdu ir tam naudojama sluoksna, vien dėl jos švelnumo ir minkštumo smile.gif
Atsakyti
sluoksna sausu budu veliu tik jei reikia i darbeli ivelti kazkoki rasteli,bet kad is jos adatomis velciau koki daikta,tai ne schmoll.gif
Atsakyti
Kas yra sluoksna?
sluoksna, sluoksnai nelygu mirksiukas.gif Vilnos sluoksną badysit adatėlėmis be vargo. Va o merino sluoksną nuo 21 mic. ne. Pabandykite nuvelti kietą daiktą ir pamatysite kas gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2010 03 11, 21:44)
Kas  yra sluoksna?
sluoksna, sluoksnai nelygu mirksiukas.gif Vilnos sluoksną badysit adatėlėmis be vargo. Va o merino sluoksną nuo 21 mic. ne. Pabandykite nuvelti kietą daiktą ir pamatysite kas gaunasi.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
maciau sluoksna 36 micronu blink.gif tik kad velt is jos nebandziau
siurkstesne uz karsini lotuliukas.gif tik nezinau ar ten merino buvo blush2.gif
jauciu kan nelabai galetu but g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
hm žinau vasarą pirkt vilną nepopuliaru, bet vistiek biggrin.gif

nusipirkau ryškių spalvų karšinio siūlų oazėje ir ji labsai stipriai dažo... ankščiau man su jų vilna nėra taip buvę g.gif Gal kas turite kokių pastebėjimų dėl Siūlų Oazės?

Lyg ir veliasi kiek kitaip... g.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 06 28, 21:12)
hm žinau vasarą pirkt vilną nepopuliaru, bet vistiek biggrin.gif

nusipirkau ryškių spalvų karšinio siūlų oazėje ir ji labsai stipriai dažo... ankščiau man su jų vilna nėra taip buvę  g.gif  Gal kas turite kokių pastebėjimų dėl Siūlų Oazės?

Lyg ir veliasi kiek kitaip...  g.gif

na nezinau kaip siulu oazei bet kiek esu pirkusi daugiau ar maziau visos spalvos leidzia tik buna tokiu kad ir audini nudazo doh.gif nekalbant apie rankas, blink.gif doh.gif
cia turbut nuo partijos priklauso,
as tai dirbu pagrinde su wool.lt vilna,
man patinka kainos ir kokybes santikis blush2.gif , buvo kad kelios spslvos pabega bet dar pakenciamai ax.gif
pamenu kai is veltinio namu uzsipirkau karsinio pilko 2 atspalviu ir balto, apvelinejau balta lina doh.gif tai netik audini nudaze bet ir karsinys nebe baltas paliko doh.gif sugadino visa darba doh.gif paliko murzinas toks mirksiukas.gif teko is naujo viska perdarineti ir vilna pirkt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangė: 12 liepos 2010 - 22:45
QUOTE(Padangė @ 2010 07 12, 23:42)
na nezinau kaip siulu oazei bet kiek esu pirkusi daugiau ar maziau visos  spalvos leidzia tik buna tokiu kad ir audini nudazo  doh.gif  nekalbant apie rankas, blink.gif  doh.gif
man patinka kainos ir kokybes santikis  blush2.gif , buvo kad kelios spslvos pabega bet dar pakenciamai ax.gif
pamenu kai is veltinio namu uzsipirkau karsinio pilko 2 atspalviu ir balto, apvelinejau balta lina  doh.gif  tai netik audini  nudaze bet ir karsinys nebe baltas paliko  doh.gif  sugadino visa darba  doh.gif paliko murzinas toks  mirksiukas.gif teko is naujo viska perdarineti ir vilna pirkt  doh.gif

Karšiniu liną apvėlinėjai doh.gif
Ir siūlų oaze ir VN vezasi iš vienos vietos Latvijos:mirksiukas: O iš wool teko užsisakinėt ir nieko gero, leidžia spalvą, be to vilna buvo drėgna ir su kvapeliu. Taip kad jei norit kad neleistų nusidažykit pačios. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2010 07 12, 22:42)
na nezinau kaip siulu oazei bet kiek esu pirkusi daugiau ar maziau visos  spalvos leidzia tik buna tokiu kad ir audini nudazo  doh.gif  nekalbant apie rankas, blink.gif  doh.gif
man patinka kainos ir kokybes santikis  blush2.gif , buvo kad kelios spslvos pabega bet dar pakenciamai ax.gif
pamenu kai is veltinio namu uzsipirkau karsinio pilko 2 atspalviu ir balto, apvelinejau balta lina  doh.gif  tai netik audini  nudaze bet ir karsinys nebe baltas paliko  doh.gif  sugadino visa darba  doh.gif paliko murzinas toks  mirksiukas.gif teko is naujo viska perdarineti ir vilna pirkt  doh.gif

aaa u tai matyt neišvengsiu kartais...

Man Lietuviška buvo vieną darbą sygadinus, bet ir šisaip jos nebeperku nes nesivelia...

iš wool.lt tai man nelabai, pirkau sluoksnosw, bet keista ji... sunkiau velias nei kitos. Bet nedažo, nors ir juoda. Supaisysi čia...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 07 13, 10:36)
aaa u tai matyt neišvengsiu kartais...

Man Lietuviška buvo vieną darbą sygadinus, bet ir šisaip jos nebeperku nes nesivelia...

iš wool.lt tai man nelabai, pirkau sluoksnosw, bet keista ji... sunkiau velias nei kitos. Bet nedažo, nors ir juoda. Supaisysi čia...

kas del lietuviskos tai ji nevisa gerai veliasi, na bet sausu budu ji susivelia puikiai thumbup.gif yra lietuviska aviu veisle kur laabai gerai susivelia ir is ekologisku ukiu vilna
pirkau tokia wool.lt likau patenkinta ir suveliau greiciau nei zelandiska is veltinio namu blush2.gif
kas del sluoksnos is wool.lt tai esu daug pirkus ir galima sakyt pagrindinis tiekejas vilnos man lotuliukas.gif veliau is JU sluoksnos švarkus, paltus, rankines, šalikus
kazkaip nusiskundimu neturiu, o jei daug veli ir didesni kieki perki tai jie nuolaida dar padaro 1kg 60lt (argi buna geriau lotuliukas.gif ) 100g/6lt kitur karsinys brangiau kainuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2010 07 13, 12:48)
kas del lietuviskos tai ji nevisa gerai veliasi, na bet sausu budu ji susivelia puikiai thumbup.gif  yra lietuviska aviu veisle kur laabai gerai susivelia ir is ekologisku ukiu vilna
pirkau tokia wool.lt likau patenkinta ir suveliau greiciau nei zelandiska is veltinio namu  blush2.gif 
kas del sluoksnos is wool.lt tai esu daug pirkus ir galima sakyt pagrindinis tiekejas vilnos man  lotuliukas.gif  veliau is JU sluoksnos švarkus, paltus, rankines, šalikus
kazkaip nusiskundimu neturiu, o jei daug veli ir didesni kieki perki tai jie nuolaida dar padaro 1kg 60lt  (argi buna geriau  lotuliukas.gif ) 100g/6lt kitur karsinys brangiau kainuoja doh.gif

bet nemačiau, kad wool išskirtų iš kokios veislės yra jų vilna unsure.gif
na nebent jei jūs jau labai bendradarbiaujat, tai gal ir geriau žinot.
Atsakyti