Įkraunama...
Įkraunama...

Kur pirkti vilną Vilniuje?

QUOTE(zeniania @ 2010 02 16, 20:20)
Jo gaila sluoksnos jie neturi, nors zada kad tures. O vilna is wool.lt lietuviska man irgi nepatiko, bet zelandietiskas karsinys neblogas, siuo metu jie turi dar geresne karsinio partija.

Belieka laukti kol tures, o ir woo.lt zada nauju spalvu tureti. Gal dar kas turi ideju kur sluoksna grazi, gera ir nebrangi? smile.gif
Atsakyti
www.mazaseriukas.lt

Gerai besivelianti sluoksna ir kitos prekes.
Atsakyti
as neseniai pirkau vilna Vytenio g. 42, 50 gr mokejau 3,99. (Cia Vilniuje) Vilna pas juos lietuviska, spalvu yra daug. Issikalbejom su pardaveja, tai sake, jei perki daug - apie 1 kg, irgi gali pritaikyti didmenine kaina. Atradau nauja taska biggrin.gif
Atsakyti
o aš atradau Vilniuje akropolio ermitaže vilnos prie visu siulu ji buna 50gr 3,99lt. spalvu pasirinkimas nemžas bent man pasirodė. smile.gif
Atsakyti
As labai noriu sia vasara isvaziuoti keliems menesiams i kita sali...Ne tiek kad pinigu uzsidirbt, bet siaip pasizmonet ir pamatyt kitoki gyvenima...Bet vat sunku apsisprest kur geriau:anglijoj ar Amerikoj?Gal kas is savo patirties galetu man patarti?:Prasau...
Atsakyti
QUOTE(Svetakayand @ 2010 03 03, 09:11)
As labai noriu sia vasara isvaziuoti keliems menesiams i kita sali...Ne tiek kad pinigu uzsidirbt, bet siaip pasizmonet ir pamatyt kitoki gyvenima...Bet vat sunku apsisprest kur geriau:anglijoj ar Amerikoj?Gal kas is savo patirties galetu man patarti?:Prasau...

Amerikoj didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetakayand @ 2010 03 03, 10:11)

Aš tai noriu šokolado, bet nesuprantu kuo su vilna susiję fool.gif

----

Gal kas gali pasakyt ar http://www.unikalusdirbiniai.lt/ didesnis spalvų pasirinkimas nei www.wool.lt? Ar tasai pats?... Užsigeidžiau tokio atspalvio kurio pigiai nerandu.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 03 04, 14:46)
Aš tai noriu šokolado, bet nesuprantu kuo su vilna susiję  fool.gif
----
Gal kas gali pasakyt ar http://www.unikalusdirbiniai.lt/ didesnis spalvų pasirinkimas nei www.wool.lt? Ar tasai pats?... Užsigeidžiau tokio atspalvio kurio pigiai nerandu.

matyt foruma sumaise.
Atsakyti
Buvau nuėjus į Unikalius Dirbinius, tai nieko ten gero ir unikalaus. O vat Siūlų Oazėje prisipirkau vilnos su nuolaida, ir gailiuosi kad tik 50 Lt buvau pasiėmus. Ir spalvytės ten man patiko
Atsakyti
O kuo skiriasi ta sloksniuota ir nesloksniuota blush2.gif

vakar viena pirkausi kalvariju turgus esancioje audiniu pardeje ir prie ermitazo kasu esancioje parduotuveleje siulus tai jie man skiriasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2010 03 08, 11:41)
O kuo skiriasi ta sloksniuota ir nesloksniuota  blush2.gif

vakar viena pirkausi kalvariju turgus esancioje audiniu pardeje ir prie ermitazo kasu esancioje parduotuveleje siulus tai jie man skiriasi  g.gif

Sluoksna vilna yra iššukuota vilna ir tinka daugiau šlapiam vėlimui, o nesluoksna, dar vadinama karšiniu, yra nešukuota vilna ir daugiau tinka vėlimui su adatėlėmis.
Atsakyti
QUOTE(rututu @ 2010 03 08, 22:06)
Sluoksna vilna yra iššukuota vilna ir tinka daugiau šlapiam vėlimui, o nesluoksna, dar vadinama karšiniu, yra nešukuota vilna ir daugiau tinka vėlimui su adatėlėmis.

Aciukas, uztat tai ir pastebejau, kad man ta nesloksniuota geriau badosi thumbup.gif
Atsakyti