Na, kur pabrango o kur atpigo įlindau pasidalint info apie latviško karšinio dar vieną "tašką".
Ką tik grįžau iš rankdarbių parduotuvėlės Lentvaryje ("Laukinė aguona" kitąpus kelio nuo gel. stoties), kur vis pašoku nusipirkt kokios pritrūkusios latviško karšinio spalvos (tas pats kaip Siūlų oazėj). Paprastai ten perkant bent 0,5kg kaina būna 60 Lt už kg, dabar paskelbta 20% nuolaida (tiesa ne nuo didmeninės kainos, tad su nuolaida gaunasi 56) tai pirktelėjau keletui projektėlių į priekį ir iki miesto trenktis nereikės Atrodo normali kaina ten 7 Lt už 100g.
Ir šiaip toje parduotuvėlėje man labiau sekasi - dažniau randu visas reikiamas spalvas, nes siūlų oazėj vis tekdavo mažiausiais pokiukais susirankiot...
gal kas gali atsakyti, ar Oze, yra nusipirkti vilnos?
greitai perverciau temuke, bet neuzmaciau
QUOTE(Kristalė* @ 2011 03 26, 19:37)
gal kas gali atsakyti, ar Oze, yra nusipirkti vilnos?
Ozo Prizmoj yra sluoksnos skandinaviškos
Sveikos Supermamos.
Oze,prizmoje pardavinejama vilna- "lietuviska" istiesu berods yra apie 33 mikronus storio n.zelandijos vilna, fasuota lietuvoje. Girdami kaina ivertinkite, kad kuo storesnis plaukas vilnos, tuo ji pigesne, t.y. jei 50gr. pvz 4lt- tai dar nieko nereiskia kad tai pigu, reikia ziureti kokios rusies vilna.
Oze,prizmoje pardavinejama vilna- "lietuviska" istiesu berods yra apie 33 mikronus storio n.zelandijos vilna, fasuota lietuvoje. Girdami kaina ivertinkite, kad kuo storesnis plaukas vilnos, tuo ji pigesne, t.y. jei 50gr. pvz 4lt- tai dar nieko nereiskia kad tai pigu, reikia ziureti kokios rusies vilna.
Ateinu pasiguosti, piktumas jau praėjo...
Sekmadienį vėliau šalį iš Litwool pirktos juodos sluoksnos, išsidėliojau baltą dekorą ir svaigau kaip jau čia gražiai turėtų būti.
Tai gavosi murzinai pilkas dekoras, o rankas mazgoju iki šiandienos, nagų neatskalbiu niekuo. Šalį reikia mesti lauk,burbulinę plėvelę išmečiau, užuolaida pilka, neatsiskalbia.
Vienu žodžiu baisiai pikta, kai viską sugadini dėl leidžiamų dažų
Sekmadienį vėliau šalį iš Litwool pirktos juodos sluoksnos, išsidėliojau baltą dekorą ir svaigau kaip jau čia gražiai turėtų būti.
Tai gavosi murzinai pilkas dekoras, o rankas mazgoju iki šiandienos, nagų neatskalbiu niekuo. Šalį reikia mesti lauk,burbulinę plėvelę išmečiau, užuolaida pilka, neatsiskalbia.
QUOTE(stewie @ 2011 07 26, 16:56)
jei reik plonos juodos tai veltinio namuos geriau perku. Ji nedažo
QUOTE(stewie @ 2011 07 26, 18:56)
Liūdna, kad ir Jums tas pats nutiko su minėta juoda vilna. Patarimas, jei pirkote daug: bent man pirkus daug, aš ją grąžinau ir gavau kitos juodos - nedažančios, ši tikrai super Gal Jums taip pat pavyktų sukeisti, ar jau visą išnaudojote?
Besijuokianti, 21 mikrono, pirkta žiemą.
Bandžiau naujai velt, kad gautųsi garbanota vilnos tekstūra, ta iš vilnos išgavau lauktą rezultatą, o vat dekoras nudažytas pilkai.
Bandžiau naujai velt, kad gautųsi garbanota vilnos tekstūra, ta iš vilnos išgavau lauktą rezultatą, o vat dekoras nudažytas pilkai.
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 07 29, 07:29)
Aš turiu woolo tokią beveik juodą, bet be intensyvaus juodumo. Tikrai labai gera. Iš vis šiuo metu esu tokios nuomonės, kad 18 mc vilna pas juos dažniausiai gera ir labai gera, na o 21 dažniausiai bloga, nors kartais pasitaiko irgi visai nieko.
Stewie, o kelių micronų tavo juodoji buvo?
Stewie, o kelių micronų tavo juodoji buvo?
uoj, dabar reik atsargiai, nes pas juos 18 mic daug spalvų atsirado ir didelią dalį dažo patys. Tai reik žiūrėt.
Aųš iš seniau jų 18 mic beveik juodą turiu, tai ji puiki. Dar pabandymui dabar pirkau kažkokios raudnos. Žiūrėsim kaip bus. Bet mačiau ir su nenudažytais plėmais 18 mic. vilnos. Tai žodžiu reik žiūėt...
Padange, o is kur jus tiek daug zinote apie wool.lt?
gal jus ten dirbate?
gal jus ten dirbate?
QUOTE(Maia @ 2011 11 26, 19:01)
na nedirbu as niekur (nors visai noreciau , esu vilnos ligone ir si liga tabletem nesigydo ) as aplamai domiuosi veltiniu, vilna , velimo technikom ir t.t. o del woolo tai as daznai lankausi ju parduotuvei ir perku vilna, tai kone 1- nintele (mano akim ziurint) tokio vilnos pasirinkimo Vilniaus mieste parduotuve, beto galima paprasyt kad vilna nudazytu norima spalva jei nerandi paletei as jau senokai esu ju klijente, nors ismabdau ir kitur ...