Labas rytas,
na manau kad galiu ir as jau savo laimingaji parodyti
o cia rezultatas
sveikos, visada svajojau, kad ir as kelsiu cia savo grafikeli, ir svajone pildosi mano laimingasis
QUOTE(tindiriushka @ 2009 10 22, 22:46)
ėė.. kur nauji grafikėliai?
stai kur naujas grafikelis
http://www.babyplan.ru/profile/42879
dar pati negaliu patiketi kad ir man pasiseke, nors jau buvau pesimistiskai nusiteikus, o dabar esam beproto laimingi abu su vyru, sulauke sio stebuklo
beje visad svajojau kad ir mano gerafikelis kada nors cia atsidurs, taip ir nutiko, tad merginos, nenuleiskit ranku
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 10 24, 14:26)
stai kur naujas grafikelis
dar pati negaliu patiketi kad ir man pasiseke, nors jau buvau pesimistiskai nusiteikus, o dabar esam beproto laimingi abu su vyru, sulauke sio stebuklo
beje visad svajojau kad ir mano gerafikelis kada nors cia atsidurs, taip ir nutiko, tad merginos, nenuleiskit ranku
sveikinu!!! matau tik šiandien pamatei II.. kaip džiugu
ps iš kelinto ciklo pavyko?
Papildyta:
išnagrinėjau grafikėlius, kaip matau labai panašūs į mano,.. tikiuosi ir mums nereiks ilgai laukti.
QUOTE(tindiriushka @ 2009 10 24, 13:53)
sveikinu!!! matau tik šiandien pamatei II.. kaip džiugu
Papildyta:
išnagrinėjau grafikėlius, kaip matau labai panašūs į mano,.. tikiuosi ir mums nereiks ilgai laukti.
Papildyta:
5 ciklas kaip BT matuoju, o pries tai dar 5 ciklai planuoti buvo, tai isviso 10 men, ilgokai... na bet svarbu kad su grazia pabaiga
linkiu kad ir tavo grafikelis cia neuzilgo atsirastu
aciu Garbane26 uz nuosirdzius sveikinimus
Laba diena visoms
Na pagaliau ir mums laime nusisypsojo Dziaugiames labai tik kol kas labai, labai tyliai ir atsargiai, nes nesitiki nors tu ka O ir baimes akys dideles, kol daktare nepatvirtins, jog viskas vystosi gerai
O ivyko anksciau nei visuomet (visus 9 ciklus buvo apie 16-19 CD), ND daryti tik tiek kiek matote Daugiau nebuvo, nes vyrui nelaime buvo, darbe susizeide, dare operacija, plius daktaras israse stipriu antibijotiku tai jau buvau nusiteikus ilgam atideti planavima, pakol atsistatys jo organizmas Nesitikejau nieko visiskai Na nebereikalo yra sakoma, jog jie mus aplanko kuomet to maziausiai tikiesi, bent man sis posakis pasitvirtino
Na pagaliau ir mums laime nusisypsojo Dziaugiames labai tik kol kas labai, labai tyliai ir atsargiai, nes nesitiki nors tu ka O ir baimes akys dideles, kol daktare nepatvirtins, jog viskas vystosi gerai
O ivyko anksciau nei visuomet (visus 9 ciklus buvo apie 16-19 CD), ND daryti tik tiek kiek matote Daugiau nebuvo, nes vyrui nelaime buvo, darbe susizeide, dare operacija, plius daktaras israse stipriu antibijotiku tai jau buvau nusiteikus ilgam atideti planavima, pakol atsistatys jo organizmas Nesitikejau nieko visiskai Na nebereikalo yra sakoma, jog jie mus aplanko kuomet to maziausiai tikiesi, bent man sis posakis pasitvirtino
Sveikos, merginos Sveikinimai visoms su šauniais grafikėliais
Įkeliu ir aš savąjį
O čia jo rezultatas
Įkeliu ir aš savąjį
O čia jo rezultatas
Sveikos
Cia mano laimingasis grafikelis pasiseke is pirmo karto
Cia mano laimingasis grafikelis pasiseke is pirmo karto
QUOTE(Selva @ 2009 11 05, 19:33)
Wow, kazkaip neuzcinkinau, kad is pirmo karto pasiseke!!! Ir nuo pat pradziu taip rupestingai BT matuota- saunuole! As tai pirmus 2 ciklus nematavau, kazkaip negalvojau, kad neiskart uzkibs, naivuole
Bet tu man atrodo vaiduokliuka jau anksciau matei Kelinta DPO tau jau vaiduokliavo?..
Bet tu man atrodo vaiduokliuka jau anksciau matei Kelinta DPO tau jau vaiduokliavo?..
Teisingai uoga pasake, 12dpo buvo vaiduoklis, su V nusprendem palaukti iki mm dienos ir tada pakartoti, jau buvo ryskus II
Dekui uz siltus zodelius ir sveikinimus
linkiu kuo greiciau visoms patalpinti cia savo stebuklingus grafikelius