Įkraunama...
Įkraunama...

Pastojusių BT grafikėliai

Labas rytas,

na manau kad galiu ir as jau savo laimingaji parodyti ax.gif

user posted image

o cia rezultatas ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justta: 09 spalio 2009 - 06:21
Na ka ir as nusprendziau ikelt savo laiminga grafikeli ax.gif
user posted image
cia tik dar vienas irodymas, kad ne tik galima nestuke.gif su idealu BT grafikeliu, bet ir su svyravimais ir auksta I faze ir kokia auksta II faze biggrin.gif linkiu ir kitom ko daugiau laimingu grafikeliu 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms wink.gif

Kol planavau ir matavau BT vis ziurinedavau i sio skyrelio laimingus grafikelius ir tikejausi ir savo kada nors cia ikelti wink.gif
taigi keliu cia savo laimingaji:
user posted image

Visai nekarsta motera as blush2.gif Taip ir nepakilo pas mane temperatura virs 37...
Atsakyti
sveikos, visada svajojau, kad ir as kelsiu cia savo grafikeli, ir svajone pildosi wub.gif mano laimingasis wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Stai ir mano laimingasis grafikelis wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2009 10 22, 22:46)
ėė.. kur nauji grafikėliai?  g.gif

stai kur naujas grafikelis ax.gif
http://www.babyplan.ru/profile/42879
dar pati negaliu patiketi kad ir man pasiseke, nors jau buvau pesimistiskai nusiteikus, o dabar esam beproto laimingi abu su vyru, sulauke sio stebuklo wub.gif

beje visad svajojau kad ir mano gerafikelis kada nors cia atsidurs, taip ir nutiko, tad merginos, nenuleiskit ranku mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 10 24, 14:26)
stai kur naujas grafikelis  ax.gif
http://www.babyplan.ru/profile/42879
dar pati negaliu patiketi kad ir man pasiseke, nors jau buvau pesimistiskai nusiteikus, o dabar esam beproto laimingi abu su vyru, sulauke sio stebuklo  wub.gif

beje visad svajojau kad ir mano gerafikelis kada nors cia atsidurs, taip ir nutiko, tad merginos, nenuleiskit ranku  mirksiukas.gif  4u.gif

sveikinu!!! matau tik šiandien pamatei II.. kaip džiugu wub.gif

ps iš kelinto ciklo pavyko?
Papildyta:
išnagrinėjau grafikėlius, kaip matau labai panašūs į mano,.. tikiuosi ir mums nereiks ilgai laukti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2009 10 24, 13:53)
sveikinu!!! matau tik šiandien pamatei II.. kaip džiugu  wub.gif

ps iš kelinto ciklo pavyko?
Papildyta:
išnagrinėjau grafikėlius, kaip matau labai panašūs į mano,.. tikiuosi ir mums nereiks ilgai laukti.  ax.gif

5 ciklas kaip BT matuoju, o pries tai dar 5 ciklai planuoti buvo, tai isviso 10 men, ilgokai... na bet svarbu kad su grazia pabaiga wub.gif

linkiu kad ir tavo grafikelis cia neuzilgo atsirastu mirksiukas.gif

aciu Garbane26 uz nuosirdzius sveikinimus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skorpione_amzinai: 24 spalio 2009 - 14:02
Laba diena visoms 4u.gif

Na pagaliau ir mums laime nusisypsojo wub.gif Dziaugiames labai tik kol kas labai, labai tyliai ir atsargiai, nes nesitiki nors tu ka wub.gif wub.gif wub.gif O ir baimes akys dideles, kol daktare nepatvirtins, jog viskas vystosi gerai blush2.gif

user posted image

O ivyko anksciau nei visuomet (visus 9 ciklus buvo apie 16-19 CD), ND daryti tik tiek kiek matote ax.gif Daugiau nebuvo, nes vyrui nelaime buvo, darbe susizeide, dare operacija, plius daktaras israse stipriu antibijotiku tai jau buvau nusiteikus ilgam atideti planavima, pakol atsistatys jo organizmas doh.gif Nesitikejau nieko visiskai ax.gif Na nebereikalo yra sakoma, jog jie mus aplanko kuomet to maziausiai tikiesi, bent man sis posakis pasitvirtino biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Sveikinimai visoms su šauniais grafikėliais wub.gif

Įkeliu ir aš savąjį wink.gif
user posted image
O čia jo rezultatas ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Cia mano laimingasis grafikelis wub.gif pasiseke is pirmo karto
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2009 11 05, 19:33)
Wow, kazkaip neuzcinkinau, kad is pirmo karto pasiseke!!! Ir nuo pat pradziu taip rupestingai BT matuota- saunuole! As tai pirmus 2 ciklus nematavau, kazkaip negalvojau, kad neiskart uzkibs, naivuole  blush2.gif

Bet tu man atrodo vaiduokliuka jau anksciau matei  g.gif  Kelinta DPO tau jau vaiduokliavo?..

Teisingai uoga pasake, 12dpo buvo vaiduoklis, su V nusprendem palaukti iki mm dienos ir tada pakartoti, jau buvo ryskus II wub.gif

Dekui uz siltus zodelius ir sveikinimus group.gif user posted image
linkiu kuo greiciau visoms patalpinti cia savo stebuklingus grafikelius wub.gif
Atsakyti