Sveikos, merginos,
Kadangi man pačiai buvo naudinga jūsų tema beplanuojant, tai atiduodu ir aš savo duoklę
Iš tiesų tai labai keistas buvo šis ciklas, nes po ovuliacijos man paprastai iš karto šokteldavo temperatūra iki 37, o šįkart kažkaip vangiai kilo... Paskui gi, kai 13 DPO temperatūra pradėjo po truputį leistis, o nėštumo testai nieko nerodė, galvojau, kad nieko gero nebus... Bet va, praėjo dar kelios dienos, temperatūra vėl pakilo ir voila...
Pirmą, nors ir vis dar neryškų vaiduokliuką pamačiau 15 DPO, kuris kas dieną vis ryškėjo, iki 23 DPO, kai tapo jau vienodo ryškumo kaip kontrolinė juostelė.
Tiesa, nors grafike nepažymėjau, bet 11 ir 12 CD dariausi ovuliacijos testus, kurie irgi buvo neigiami
Gal jau iš tiesų ir per vėlu buvo jiems būti teigiamiems, bet tokiom dienom juos dariausi todėl, kad man niekada nėra buvę ovuliacijos anksčiau nei 13-14 CD, ciklas visada buvo kaip laikrodukas. O čia štai ovuliacija sugalvojo pasiskubint
Žodžiu, labai paradoksalus ciklas buvo... Gal suteiks vilties toms, kurios nusivilia ankstyvais neigiamais testų rezultatais
Sėkmės visoms planuojančioms