Įkraunama...
Įkraunama...

Pastojusių BT grafikėliai

Įkeliu ir aš savo grafikiuką smile.gif
Mažiukas planuotas pusantrų metų wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumanioji...: 09 lapkričio 2011 - 17:42
QUOTE(Sumanioji... @ 2011 11 09, 17:41)
Įkeliu ir aš savo grafikiuką smile.gif
Mažiukas planuotas pusantrų metų  wub.gif

Sveikinimai!
Labai gražus Jūsų grafikas - lyg Prancūzijos kalnų peizažas. biggrin.gif Įdomu, kad NT taip anksti teigiamą parodė. smile.gif
Šaunuoliai.
Atsakyti
Ikeliu savo laimingaji wub.gif
Gandrai aplanke tarp MB komandiruociu. Pavyko is trecio ciklo, BT matuota 2 ciklus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
keliu savo laimingaji wub.gif wub.gif
pavyko is 3 ciklo, BT matuota pirma cikla 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neila444: 05 gruodžio 2011 - 08:15
Mano laimingasis wub.gif
Pavyko is 5 ciklo, BT matuota 4 ciklus

user posted image
Atsakyti
Stai siandien ir as isdrysiu ir pasidziaugsi savo laiminguoju grafikeliu wub.gif wub.gif pavyko ketvirta intencyvaus planavimo cikla wub.gif
user posted image
Atsakyti
Išdrysiu ir aš parodyti savo laimingąjį wub.gif BT su pertraukom matuota 7 ciklus.

Mano laimingasis smile.gif
Atsakyti
sveikutes,dar labai nedrasiai ,bet noriu pasidziaugti savo laimingu grafikeliu wub.gif
stebuklelis planuotas ir lauktas 3 metus... pastojau naturaliai su vienu kiausintakiu,nors pasak mediku sansai mums pastoti natur lygus stebuklui. ju verdiktas buvo tik ivf. taigi stebuklelis jau po sirdele wub.gif wub.gif
http://www.babyplan....er/58300-aidab/
Atsakyti
Likus visai nedaug, pagalvojau, kad ir aš galiu parodyti savo grafikėlį wink.gif
Atsimenu dar planuodama mėgdavau pažiūrėti kitų grafikėlius ir lyginti su savo. Maniškis bus geras pavyzdys toms, kurios galvoja, kad nestuke.gif grafikėliai turi būti gražūs vadovėliniai. Su tokia BT, pakritimais aš nesitikėjau pamatyti II smile.gif

P.S. Laukiam sūnaus. Mačiau buvo klausimas kiek dienų iki O ir pan, tai gal kam pravers smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 24 vasario 2012 - 12:20
Ikelsiu pagaliau savaji ir as, gal kuriai pravers.
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sveikos mergaites!
Mano laimingasis 6 ciklas, BT matuota 2 ciklus 4u.gif
user posted image

NT parode tik pries pora dienu vaiduokliuka, siandien ryskus II, o hCG pirma kart buvo 11.66, po dvieju dienu 45. 27 thumbup.gif
Atsakyti