QUOTE(cipciukas @ 2009 01 10, 21:17)
Ka reiskia " suspaust "? nelabai supratau , gai ji ten " iterpt "?
Tu turbut kalbi apie " Marguti ".....jis daromas isardomoje formoje , ant dugno dedi biskvita ar sausainukus ( iskloji dugna ) , tada pili pagaminta mase , vel ant tos mases dedi biskvita , ir ant jo pili vel mase .....kai sustingsta , su peiliu ( geriau plastmasiniu ) uzkisi prie formos sono ir apipjauni , tada atidarai forma ir isimi , viskas .
Jei darai i ornamentine forma , ji yra neisardoma .....pili viena sluoksni zele , kai ji apstiksta pili kita ir taip kol supili visa .....sustenguse isverti is fomos ( pasildzius karstam valndeni ) , kai zele sluoksniuoji , gali prideti ko tik nori , vaisiu , uogu , gali per viduri ( kol forma pripilta tik puse , ideti biskvita ar sausainiu .....tai labai dideles fontazijos gaminys .....gali supilti visa zele , o ant virsaus uzdeti biskvita , kai isversi jis liks ant torto dugno .
Tu turbut kalbi apie " Marguti ".....jis daromas isardomoje formoje , ant dugno dedi biskvita ar sausainukus ( iskloji dugna ) , tada pili pagaminta mase , vel ant tos mases dedi biskvita , ir ant jo pili vel mase .....kai sustingsta , su peiliu ( geriau plastmasiniu ) uzkisi prie formos sono ir apipjauni , tada atidarai forma ir isimi , viskas .
Jei darai i ornamentine forma , ji yra neisardoma .....pili viena sluoksni zele , kai ji apstiksta pili kita ir taip kol supili visa .....sustenguse isverti is fomos ( pasildzius karstam valndeni ) , kai zele sluoksniuoji , gali prideti ko tik nori , vaisiu , uogu , gali per viduri ( kol forma pripilta tik puse , ideti biskvita ar sausainiu .....tai labai dideles fontazijos gaminys .....gali supilti visa zele , o ant virsaus uzdeti biskvita , kai isversi jis liks ant torto dugno .
Na cia tai viskas aisku bet va mane vis kamuoja vienas dalykas, planuoju daryti torta su maskarpone TW zele ziede, ten pagrindas trupinti sausainiais su sveistu, ta zele ziede juos reiketu deti ant virsaus o kaip tada gerai suspausti dal zinote kokiu gudrybiu