Sedziu jau su "isvarvejusiomis" akimis... kokie groziai, kokie tortai, kokie....
Cipciuk , tortai vienas už kitą gražesni
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 08, 23:30)
Aš radau ....." Naktelę " ....kakaviniai biskvitai pertepti plakta parūgštinta grietinėle " Bijoloje " .....ar toks buvo ???
Labas rytas.
Taip, tikrai šitas. Ir jo yra Bijoloje, tik bėda, kad recepto nerandu.
Gal galite pasakyti, kur radote?
Dekojam cipciukui uz begaline kantrybe mus mokant tokiu grozybiu
QUOTE(Laura777 @ 2009 01 09, 07:42)
Labas rytas.
Taip, tikrai šitas. Ir jo yra Bijoloje, tik bėda, kad recepto nerandu.
Gal galite pasakyti, kur radote?
Taip, tikrai šitas. Ir jo yra Bijoloje, tik bėda, kad recepto nerandu.
Gal galite pasakyti, kur radote?
Per google , BIJOLOS reklama , paciame pirmame puslapi , bet ten recepto nera , tik apraso kas viduje : ...7 kakaviniai biskvitai ( gali issikepti pagal koki nori recepta ) ir jie sutepti isplakta grietinele ( sita irgi gali nasidaryti ) dar ji citrinos sultimis parukstinta ( citrinu pirkti irgi yra ) ,.....jie savo receptu gamybos nesako
Cipsiukai,
na iš kur tiek naujų tortų Naujų idėjų
Kokia tu šaunuolė
O kaip su jų valgymu, kas juos valgo?
Aš dievinu tortą, puodelį juodos kavos ,tokį derinį keisčiau į bet kokį kepsnį
Bet aš tunku labai sparčiai nuo torto, nes negaliu pasitenkinti vienu mažu kąsneliu noriu daug ir visokių.....
Noriu Cipsiukai torto si minusinemis kalorijomis:))))
na iš kur tiek naujų tortų Naujų idėjų
Kokia tu šaunuolė
O kaip su jų valgymu, kas juos valgo?
Aš dievinu tortą, puodelį juodos kavos ,tokį derinį keisčiau į bet kokį kepsnį
Bet aš tunku labai sparčiai nuo torto, nes negaliu pasitenkinti vienu mažu kąsneliu noriu daug ir visokių.....
Noriu Cipsiukai torto si minusinemis kalorijomis:))))
QUOTE(BRYI @ 2009 01 08, 16:58)
ne ten pertepimas rudas ir toks kaip kokiasi smulkiai vafliukais, traškučiaia kažkokie yra, o šiaip jis visas šokoladinis:)
O tas Ambasadorius šokoladinis ,karamelisnis ir su graikiniai riešutais, tai man graikiniai yra labai skanūs ir viskas dažniausiai skanu kas su tais riešutukais:)
O tas Ambasadorius šokoladinis ,karamelisnis ir su graikiniai riešutais, tai man graikiniai yra labai skanūs ir viskas dažniausiai skanu kas su tais riešutukais:)
Na, esu ragavusi "Elguvos" "Karališką" - liuks
O jis susideda iš 4 riebaus kakavinio biskvito sluoksnių, dviejų šokoladinio pertepimo sluoksnio ir vieno tokio ypatingai skanaus pertepimo - šokoladas, migdolinė pasta (ne marcipanas, veikiau nuga..) ir feletės (tokie traškūs dribsniukai). Jei įdomu, į a.ž. galėsiu išsamiau parašyti
Pasom ir mane itraukti i gerbeju gretas
QUOTE(Asio @ 2009 01 10, 19:09)
Pasom ir mane itraukti i gerbeju gretas
O kur ta panele , kuriai pirde begemotas musa ?? .....as tai toki maciau
Su didziausiu malonu priimame , junkis , kepk , dalinkis ispudziais !!!!
nu aš su klausimu jau.. kai kurie želė tortai mačiau padaryti ant biskvito arba sausainių "biskvito" ir viršus graži forma, kaip suprantu išversta - tai kaip tą padą padaryt, jis gausis viršuj ( na kol forma neišversta) tai kaip galima jį suspaust? Atleiskit jei kvailas klausimas, nu nesugalvoju aš
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 01 10, 19:36)
nu aš su klausimu jau.. kai kurie želė tortai mačiau padaryti ant biskvito arba sausainių "biskvito" ir viršus graži forma, kaip suprantu išversta - tai kaip tą padą padaryt, jis gausis viršuj ( na kol forma neišversta) tai kaip galima jį suspaust? Atleiskit jei kvailas klausimas, nu nesugalvoju aš
Ka reiskia " suspaust "? nelabai supratau , gai ji ten " iterpt "?
Tu turbut kalbi apie " Marguti ".....jis daromas isardomoje formoje , ant dugno dedi biskvita ar sausainukus ( iskloji dugna ) , tada pili pagaminta mase , vel ant tos mases dedi biskvita , ir ant jo pili vel mase .....kai sustingsta , su peiliu ( geriau plastmasiniu ) uzkisi prie formos sono ir apipjauni , tada atidarai forma ir isimi , viskas .
Jei darai i ornamentine forma , ji yra neisardoma .....pili viena sluoksni zele , kai ji apstiksta pili kita ir taip kol supili visa .....sustenguse isverti is fomos ( pasildzius karstam valndeni ) , kai zele sluoksniuoji , gali prideti ko tik nori , vaisiu , uogu , gali per viduri ( kol forma pripilta tik puse , ideti biskvita ar sausainiu .....tai labai dideles fontazijos gaminys .....gali supilti visa zele , o ant virsaus uzdeti biskvita , kai isversi jis liks ant torto dugno .