Tortas superinis
QUOTE(miskouoga @ 2009 01 28, 11:52)
Sveikutes kepejeles. Aciu visoms uz patarimus ir palaikyma. issikepiau ir jau suvalgem svocios torta. Atejau parodyti. Cia pirmas mano toks rimtas tortas. Kokia savaite nemiegojau, galvodama, kaip ji papuosti, apipavidalinti ir t.t. Sese pamacius sake, kad atrodo kaip pirktinis . Aisku, pati trukumu matau.
Tiesa, viduje Cipciuko medutis su kindensuotu pienu, pertepimas - grietinele su zele gabaliukais ir vysniom. Prapjauto nuotraukos neturiu, keistai atrodytu svocia fotografuojanti prapjauta torta, tuo labiau, nesigyriau, kad pati kepiau. Papuosiau tokiom paciom rozem is kuriu sau puokste dariausi.
Tiesa, viduje Cipciuko medutis su kindensuotu pienu, pertepimas - grietinele su zele gabaliukais ir vysniom. Prapjauto nuotraukos neturiu, keistai atrodytu svocia fotografuojanti prapjauta torta, tuo labiau, nesigyriau, kad pati kepiau. Papuosiau tokiom paciom rozem is kuriu sau puokste dariausi.
o nuotraukos tai nematau:(
SVEIKINIMAI ir pagyrimai, ir aprašymas jau pats savaime sufleruoja, kad viskas buvo ČIKI
QUOTE(ingriduska @ 2009 01 28, 10:55)
o nuotraukos tai nematau:(
SVEIKINIMAI ir pagyrimai, ir aprašymas jau pats savaime sufleruoja, kad viskas buvo ČIKI
Pamazinua nuotraukas, vis per dideles ikeliu
QUOTE(miskouoga @ 2009 01 28, 11:57)
Pamazinua nuotraukas, vis per dideles ikeliu
NA aš tikrai apakus, kažkaip kuklesnis man pagal aprašymą atrodė.
TIKRAI ŠAUNUOLĖ, net sunku patikėti kad čia darytas namuose, o ne kokioje prabangioje kepyklėlėje:)
Tikrai garsūs, audringi aplodismentai.
Ir dar...aš būčiau neiškentusi ir gyrusis visiems kad tai MANO MANO darytas...iš kur tas kuklumas
miskouoga, trūksta žodžių gaila, kad ne mano vestuvės
QUOTE(ingriduska @ 2009 01 28, 10:59)
NA aš tikrai apakus, kažkaip kuklesnis man pagal aprašymą atrodė.
TIKRAI ŠAUNUOLĖ, net sunku patikėti kad čia darytas namuose, o ne kokioje prabangioje kepyklėlėje:)
Ir dar...aš būčiau neiškentusi ir gyrusis visiems kad tai MANO MANO darytas...iš kur tas kuklumas
Aciu, aciu , nesigyriau, galvojau, jei neskanus bus, tai suversiu beda kepyklai , laukiau su nekantrumu, kol prapjove ir paragavo visi, isejo tikrai skanus, vyras sake, o jis dazniausiai kritikuoja.
Miškouoga, jungiuos prie aplodismentų - ŠAUNUOLĖ - tooooks gražus tortas gavosi Bankrutuos maximos jeibogu
miskouoga , tortukas labai puikus
QUOTE(RiMami @ 2009 01 28, 12:19)
Miškouoga, jungiuos prie aplodismentų - ŠAUNUOLĖ - tooooks gražus tortas gavosi Bankrutuos maximos jeibogu
Nebankrutuos:) Kol yra tokių kaip aš kurios taip gerai nemoka ir kol yra tokių kaip mano MB kuriam vis tiek IKI tortai skanesni
QUOTE(ingriduska @ 2009 01 28, 12:08)
Nebankrutuos:) Kol yra tokių kaip aš kurios taip gerai nemoka ir kol yra tokių kaip mano MB kuriam vis tiek IKI tortai skanesni
negali būti
QUOTE(Olesta @ 2009 01 28, 12:24)
negali būti
Kai as cia paskaiciau kazkurioj temoj apie tu tortu daryma, tai labai atsargiai i pirktinius tortus ziuriu
Miskouoga, tortas nuostabus