Įkraunama...
Įkraunama...

" cipciuko receptai "

Tortas superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2009 01 28, 11:52)
Sveikutes kepejeles. Aciu visoms uz patarimus ir palaikyma. issikepiau ir jau suvalgem svocios torta. Atejau parodyti. Cia pirmas mano toks rimtas tortas. Kokia savaite nemiegojau, galvodama, kaip ji papuosti, apipavidalinti ir t.t. Sese pamacius sake, kad atrodo kaip pirktinis  biggrin.gif . Aisku, pati trukumu matau.
Tiesa, viduje Cipciuko medutis su kindensuotu pienu, pertepimas - grietinele su zele gabaliukais ir vysniom. Prapjauto nuotraukos neturiu, keistai atrodytu svocia fotografuojanti prapjauta torta, tuo labiau, nesigyriau,  kad pati kepiau. Papuosiau tokiom paciom rozem is kuriu sau puokste dariausi.

o nuotraukos tai nematau:(
SVEIKINIMAI ir pagyrimai, ir aprašymas jau pats savaime sufleruoja, kad viskas buvo ČIKI
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 01 28, 10:55)
o nuotraukos tai nematau:(
SVEIKINIMAI ir pagyrimai, ir aprašymas jau pats savaime sufleruoja, kad viskas buvo ČIKI

Pamazinua nuotraukas, vis per dideles ikeliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2009 01 28, 11:57)
Pamazinua nuotraukas, vis per dideles ikeliu  blush2.gif

NA aš tikrai apakus, kažkaip kuklesnis man pagal aprašymą atrodė.
TIKRAI ŠAUNUOLĖ, net sunku patikėti kad čia darytas namuose, o ne kokioje prabangioje kepyklėlėje:)
Tikrai garsūs, audringi aplodismentai.
Ir dar...aš būčiau neiškentusi ir gyrusis visiems kad tai MANO MANO darytas...iš kur tas kuklumas
Atsakyti
miskouoga, trūksta žodžių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gaila, kad ne mano vestuvės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 01 28, 10:59)
NA aš tikrai apakus, kažkaip kuklesnis man pagal aprašymą atrodė.
TIKRAI ŠAUNUOLĖ, net sunku patikėti kad čia darytas namuose, o ne kokioje prabangioje kepyklėlėje:)
Tikrai garsūs, audringi aplodismentai.
Ir dar...aš būčiau neiškentusi ir gyrusis visiems kad tai MANO MANO darytas...iš kur tas kuklumas

Aciu, aciu blush2.gif , nesigyriau, galvojau, jei neskanus bus, tai suversiu beda kepyklai lotuliukas.gif , laukiau su nekantrumu, kol prapjove ir paragavo visi, isejo tikrai skanus, vyras sake, o jis dazniausiai kritikuoja.
Atsakyti
Miškouoga, jungiuos prie aplodismentų - ŠAUNUOLĖ - tooooks gražus tortas gavosi wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Bankrutuos maximos jeibogu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
miskouoga , tortukas labai puikus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 01 28, 12:19)
Miškouoga, jungiuos prie aplodismentų - ŠAUNUOLĖ - tooooks gražus tortas gavosi wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Bankrutuos maximos jeibogu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nebankrutuos:) Kol yra tokių kaip aš kurios taip gerai nemoka ir kol yra tokių kaip mano MB kuriam vis tiek IKI tortai skanesni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 28 sausio 2009 - 12:09
QUOTE(ingriduska @ 2009 01 28, 12:08)
Nebankrutuos:) Kol yra tokių kaip aš kurios taip gerai nemoka ir kol yra tokių kaip mano MB kuriam vis tiek IKI tortai  skanesni smile.gif

bash.gif bash.gif bash.gif negali būti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 01 28, 12:24)
bash.gif  bash.gif  bash.gif negali būti schmoll.gif

Kai as cia paskaiciau kazkurioj temoj apie tu tortu daryma, tai labai atsargiai i pirktinius tortus ziuriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Miskouoga, tortas nuostabus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti