QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 26, 14:43)
O su kokiom tu nori kepti ? sviežiom( šaldytom ) ar džiovintom ??....nors žinok perpjauti bus problematiška ir su tom , ir su tom ...
...uogos plėšys tau biskvitą , geriau kepk per 3 kartus ( tik , kad terlionės dauk
)
Arba kepk vieną per visą skardą ,ir pjauk į 4 dalis , tik jau jis bus stačiakampis
Nezinau, kaip butu skaniau, nors recepte autore raso, kad ji dejo spanguoles, bet galima deti ir kitas uogas, o kokias nemini, as galvoju, kad vysnios gal skaniau butu, gal is kompoto, tiesiog nezinau.O del kepimo,kepti skardoj, tai suuuuper
ideja, kaip nesumasciau anksciau
Aciu Cipciuk
Man kazkaip keistai atrodo tos spanguoles ir kakava
Labai noriu isbandyti ta receptuka, nes jis su savos gamybos suriu, mane taip vilioja