Mergaitės ......didžiulis JUMS ačiū už palaikyma tik ji nelabai graži .....aš nelabai moku su tuo kompu dirbti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 07, 18:20)
Mergaitės ......didžiulis JUMS ačiū už palaikyma tik ji nelabai graži .....aš nelabai moku su tuo kompu dirbti
As Jums pasakysiu, Jus saunuole! Kadangi ne tik skaniai ir graziai kepat skanestus, bet ir gabi mokytis su kompiuteriu dirbti! Ne kiekvienas per toki laika, nuo kada Jus saket naudojates kompu, ismoksta tiek, kiek Jus jau mokat! Svarbu noras yra, tada viskas ir sekasi
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 07, 19:20)
Mergaitės ......didžiulis JUMS ačiū už palaikyma
O jums Cipciuk, aciu uz dideli darba, i kuri matosi, kad ideta visa sirdis ir kad jos dalele dalinates ir su mumis.Imkit perliuka
cipciuk is puses normos darant simtalapi kiek istampot lapu? planuoju savaitgali kepti kaip suprantu duotas receptas tai normalios normos. prisiziurejus tokiu nuotrauku neimanoma atsilaikyti
QUOTE(kisule @ 2009 01 07, 20:03)
cipciuk is puses normos darant simtalapi kiek istampot lapu? planuoju savaitgali kepti kaip suprantu duotas receptas tai normalios normos. prisiziurejus tokiu nuotrauku neimanoma atsilaikyti
kažkur rašė, kad padaryti penkis
tai kaip dabar suprasti
Tesla padaliname i 5 vienodus gabaliukus , ir ladedami , kad pakiltu , virsu patepti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 07, 20:16)
Aš iš visos normos nedarau , bu jis beveik 4 kg. išeina ....visada iš pusės darau , o blynu visada tiek pat 6 štukos , kokio dydžio bebūtų , tik skersmuo gaunasi mažesnis .
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 25, 18:13)
Tesla padaliname i 5 vienodus gabaliukus , ir ladedami , kad pakiltu , virsu patepti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 07, 20:28)
.....pardon ....nedidelis skirtumas ....6 visada darau , kaip ten pataisyti ???
supratau aciu
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 07, 20:28)
.....pardon ....nedidelis skirtumas ....6 visada darau , kaip ten pataisyti ???
niekaip, parašyti naują receptą , na tikiuosi del vieno lakšto mano šimtalapio skonis nebus kitoks