nu va jau pasoviau kepti, ziuresim kas gausis. O pokelius kremo turiu du, ziuresiu jei vieno bus mazai, uzsimaisysiu ir antra
[quote=mamkaa,2009 01 23, 15:31]
[quote=cipciukas,2009 01 21, 16:34]
Labai purus ( biskvitas ) , vidutiniškai riebus ( man liuks ) tortukas , rastas rusiškame forume :
Tortas ' NEGRO BUČINYS "
norejau paklausti, ar galiu as si biskvita kepti noiramlioje atsidaromoje torto fotmoje, o po to ji lakstais susipjaustyti. Ar ji butina kepti vienu sluoksniu dideleje skardoje? ir dar norejau paklausti nusipirkau ta krema is p[okeliu, ar tiks jis tam tortui? ar gausis man is to gramo papuosimai su kond maiseliu, ne skai puosiau su grietinele isileido man tie visi ornamentai tu antgaliu.
[/quote]
--------------------------------------------------------------------------------------
Taip aišku , kad gali , tik žinai jis gaunasi laaaaabai purus , bus sunkoka perpjauti
Daryk , viskas gausis liuks ir kremas ir ornamentas .
[quote=cipciukas,2009 01 21, 16:34]
Labai purus ( biskvitas ) , vidutiniškai riebus ( man liuks ) tortukas , rastas rusiškame forume :
Tortas ' NEGRO BUČINYS "
norejau paklausti, ar galiu as si biskvita kepti noiramlioje atsidaromoje torto fotmoje, o po to ji lakstais susipjaustyti. Ar ji butina kepti vienu sluoksniu dideleje skardoje? ir dar norejau paklausti nusipirkau ta krema is p[okeliu, ar tiks jis tam tortui? ar gausis man is to gramo papuosimai su kond maiseliu, ne skai puosiau su grietinele isileido man tie visi ornamentai tu antgaliu.
[/quote]
--------------------------------------------------------------------------------------
Taip aišku , kad gali , tik žinai jis gaunasi laaaaabai purus , bus sunkoka perpjauti
Daryk , viskas gausis liuks ir kremas ir ornamentas .
aci uz spyri i rura, kol kas nors neparagina ir nepastumei kokiam nors veiksmui, tai kol pati prisiruosiu
Cipciuk , tinginukas labai spalvingai atrodo ir mane tas receptukas sudomino
Su morkų sultimis beze nesigauna mano mandrystėms atėjo galas pažiūrėjau į gražios spalvos skystą plakinį ir viskas. Cipciuk, dar vienas klausimas iškilo: kai pilat kvapus į beze, tai juos skystus pilat iš buteliukų?
QUOTE(Olesta @ 2009 01 23, 20:31)
Su morkų sultimis beze nesigauna mano mandrystėms atėjo galas pažiūrėjau į gražios spalvos skystą plakinį ir viskas. Cipciuk, dar vienas klausimas iškilo: kai pilat kvapus į beze, tai juos skystus pilat iš buteliukų?
---------------------------------------------------------
Taip , pora lašiukų su pipete
TINGINYS SU ZEFYRAIS
psio ryt varau i parde visu produktu pirkt
aciu Cipciuk uz iskasta recepta
psio ryt varau i parde visu produktu pirkt
aciu Cipciuk uz iskasta recepta
Cipciuk, truputeli sutrukdysiu, kazin ar kas atsitiktu, jei i Daividijos sampanini biskvita deciau puse normos cukraus, aplamai ar cukraus kiekis ka duoda biskvitui, apart salduma, turiu minty biskvito kilima, puruma ir kitus pan. dalykus?
Ir jei sumazinciau cukru, tai gal kepimo milteliu nereiktu tiek daug-3 sauksteliu?
Ir jei sumazinciau cukru, tai gal kepimo milteliu nereiktu tiek daug-3 sauksteliu?
Cipciuk, reikia patarimo
noriu uzsisakyti antgalius papuosimams, tik dabar galvoju, kokius geriau uzsakineti, ar metalinius, ar plastikinius? ar yra koks skirtumas tarp ju?
ir jei nusipirksiu, tai ar jie yra Standartiniai visiems maiseliams? ar man kartu reiektu uzsakineti ir maiselius is tos pacios int.parduotuves
pvz tokie
noriu uzsisakyti antgalius papuosimams, tik dabar galvoju, kokius geriau uzsakineti, ar metalinius, ar plastikinius? ar yra koks skirtumas tarp ju?
ir jei nusipirksiu, tai ar jie yra Standartiniai visiems maiseliams? ar man kartu reiektu uzsakineti ir maiselius is tos pacios int.parduotuves
pvz tokie
Nesupratau kame reikalas darau Negro bucini. Isplakiau sviesta kremui, supyliau kondensuota ir vanilini cukru, isplakiau, ir gavosi ne vientisas kremas, o atrodo kaip sutrauktas na kaip kokia varske kas cia atsitiko? Skanus tas kremas, bet kas cia per nesamone man pasidare?
Gal sviestas blogai issiplake?
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 24, 13:10)
Gal sviestas blogai issiplake?
As anksciau jo visai neplakdavau tiek laiko, na pvz tam tortui su graikiskais riesutais, sudejau sviesta, sudejau kondensuota, viska isplakiau ir gavosi normalios konsistencijos kremas, o cia kazkoks s... Vistiek pertepiau, jis skanus, net labai, tik tikiuosi torto jis nesugadins
Su ganasu kazkoks pravalas... isimu siandien is saldytuvo, o ten kieta mase palaikiau siek tiek kambario temperaturoj, visvien kietoka, net nesiplaka. Tada pasildziau, nu neturejau jau ka daryt... Atsileido siek tiek, labai trumpai ant virykles buvau uzdejusi. Issiplake gerai atrodo, kol sudejau i konditerini maiseli ten vel viskas sukietejo vel viska iskrapsciau, vel pasildziau, paplakiau, ir tada greit puosiau. Pirma eile gavosi nelabai graziai gal, bet kai siek tiek apstengo, tai kiti papuosimai graziai gavosi. Bet man atrodo ten per daug dejau sokolado, nors dejau 1:1 kaip ir parasyta gal smulkiau kas galit paaiskint?