Įkraunama...
Įkraunama...

" cipciuko receptai "

QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 01 23, 13:46)
o sviesto neperdaug ohmy.gif
nu einu bandysiu daryt, tik su baltais zefyrais, kaip tik visko turiu  wub.gif

Man irgi atrodo jo daugokai g.gif bet gal del zefyru, nes prie mases prisideda. Tai automatiskai ir sviesto gal daugiau reikia g.gif Tik man itartinai skamba, kad kaitint nereikia kondensuoto su sviestu ir kakava g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 23, 14:50)
Man irgi atrodo jo daugokai  g.gif bet gal del zefyru, nes prie mases prisideda. Tai automatiskai ir sviesto gal daugiau reikia  g.gif Tik man itartinai skamba, kad kaitint nereikia kondensuoto su sviestu ir kakava  g.gif

nu va padariau - tik reik sulaukti kol sustings tongue.gif
aš dariau dvigubą normą, bet sviesto dejau 0,5 kg. bet ir tai man rodos labai skysta gavosi g.gif nu žiūrėsim kas čia bus...
Atsakyti
sos sos mergaites man regis as i grietineles ir aguonu sluoksni padauginau citrinos rugsteles g.gif doh.gif Ragauju ta sluoksni nu ir vis rugstyn man atrodo,kita sluoksni dariau grietinele su maskarpone suriu,tik jau rugsteles nedejau,taip ir sluoksniavau,o tesla dariau ne su medumi,bet su kondensuotu.... g.gif
O jei as ant virsaus uzlieciau istirpinta sokolada g.gif
Laukiu jusu komentaru mergaites,ryt mokytoju susitikimas pas mane ir se tau.....
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2009 01 23, 16:12)
sos sos mergaites man regis as i grietineles ir aguonu sluoksni padauginau citrinos rugsteles  g.gif  doh.gif Ragauju ta sluoksni nu ir vis rugstyn man atrodo,kita sluoksni dariau grietinele su maskarpone suriu,tik jau rugsteles nedejau,taip ir sluoksniavau,o tesla dariau ne su medumi,bet su kondensuotu....  g.gif
O jei as ant virsaus uzlieciau istirpinta sokolada g.gif
Laukiu jusu komentaru mergaites,ryt mokytoju susitikimas pas mane ir se tau.....

MAn atrodo kad bendras skonis bus ČIKI, Maskarponė nesaldi, nerūgšti...šokoladą žinoma užliek, man prabangiau atrodo ir jis tinka visur ypač kur grietinėlė ir varškėsmile.gif
Gero susitikimo, pasisedejimo:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 01 23, 14:24)
MAn atrodo kad bendras skonis bus ČIKI, Maskarponė nesaldi, nerūgšti...šokoladą žinoma užliek, man prabangiau atrodo ir jis tinka visur ypač kur grietinėlė ir varškėsmile.gif
Gero susitikimo, pasisedejimo:)

Nusiraminau,DEKUI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 01 23, 14:54)
nu va padariau - tik reik sulaukti kol sustings tongue.gif
aš dariau dvigubą normą, bet sviesto dejau 0,5 kg. bet ir tai man rodos labai skysta gavosi  g.gif  nu žiūrėsim kas čia bus...

Tai cia turetu buti tinginys - gigantas lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=cipciukas,2009 01 21, 16:34]
Labai purus ( biskvitas ) , vidutiniškai riebus ( man liuks thumbup.gif ) tortukas , rastas rusiškame forume :

Tortas ' NEGRO BUČINYS "

norejau paklausti, ar galiu as si biskvita kepti noiramlioje atsidaromoje torto fotmoje, o po to ji lakstais susipjaustyti. Ar ji butina kepti vienu sluoksniu dideleje skardoje? ir dar norejau paklausti nusipirkau ta krema is p[okeliu, ar tiks jis tam tortui? ar gausis man is to gramo papuosimai su kond maiseliu, ne skai puosiau su grietinele isileido man tie visi ornamentai tu antgaliu.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 01 23, 15:31)

Labai purus ( biskvitas ) , vidutiniškai riebus ( man liuks thumbup.gif ) tortukas , rastas rusiškame forume :

Tortas ' NEGRO BUČINYS " 

norejau paklausti, ar galiu as si biskvita kepti noiramlioje atsidaromoje torto fotmoje, o po to ji lakstais susipjaustyti. Ar ji butina kepti vienu sluoksniu dideleje skardoje? ir dar norejau paklausti nusipirkau ta krema is p[okeliu, ar tiks jis tam tortui? ar gausis man is to gramo papuosimai su kond maiseliu, ne skai puosiau su grietinele isileido man tie visi ornamentai tu antgaliu.

As tai darysiu tai kaip parasyta, staciakampius. O issileido papuosimai gal todel, kad nedaplakta grietinele buvo, arba ji 35 % buvo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 23 sausio 2009 - 15:36
isplakiau tai tikrai gerai,o kad 35 tai taip. nu vis del to as surizikuosiu ir eisiu kapti to bucinio torto fotmoj ir po to bandysiu susipjaustyty blynais.
tik ar tikt tas kremas man is pokeliu, o is jo gal jau neissileis pauosimai?
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 01 23, 15:38)
isplakiau tai tikrai gerai,o kad 35 tai taip. nu vis del to as surizikuosiu ir eisiu kapti to bucinio torto fotmoj ir po to bandysiu susipjaustyty blynais.

Pabandyk, ir paskui pasakyk kaip pavyko blush2.gif o tuo kremu puosti tikrai iseina, tik as kai darau ta krema pagal instrukcija, tai siek tiek pakoreguoju pagal situacija. Siek tiek maziau pieno, ir siek tiek daugiau sviesto, tada kremas standesnis buna. Jei matau, kad per tirstas, truputi dar ipilu pieno. Na zodziu eksperimentuoju. O man atrodo sitas kremas labai tiktu sitam tortui, o ypac koks konjako skonio wub.gif as taip manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 01 23, 15:38)

Iš pokelių tikrai papuošimams tiks.Aš pati jį naudoju.O ir kremas pertepimo geras bus tik 1 pokelio mano nuomone bus permažai,nes ir instrukcijoj parašyta,kad tinka 1 sluoksniui pertepti.
Atsakyti
QUOTE(GITANA.B @ 2009 01 23, 15:55)
Iš pokelių tikrai papuošimams tiks.Aš pati jį naudoju.O ir kremas pertepimo geras bus tik 1 pokelio mano nuomone bus permažai,nes ir instrukcijoj parašyta,kad tinka 1 sluoksniui pertepti.

Argi taip parasyta? blink.gif man tokio pakelio uztenka ant 22 cm torto, pertepti, tris sluoksnelius g.gif
Atsakyti