QUOTE(cipciukas @ 2009 01 22, 17:12)
Aš to " Negro bučinio " tik puse normos parašiau , jei butumėte kepusios iš visos kaip parašyta autorės , turėtumėte du tortus

......jį galima ir formoje kepti , tik terlionė bus , autorė nurodė pilti į skardą ir pjauti kvadratais , bet jus mergaitės bandykite ir apvalioj .
Ganašui užverdi grietinėlę ir sumeti sulaužytą gabaliukais šokoladą , ir maišai , kol jis ištirps , tada nakčiai į šaldytuvą , iš ryto plaki ....labai greitai išsiplaka ir be galo standus gaunasi .
Bet jau sumaisyt su sokolado gabaliukais, kai nukeli grietinele nuo virykles? Gal dar lengviau istirptu sokoladas, jei sutarkuotas butu
Tai tada as turiu forma kvadratine 24x24 cm, tai man butu pats tas is puses normos

kaip manot?
Tai pala pala, ta biskvita supjaustyt reikia kaip paprasta biskvita perpjaunant isilgai? Ar tieisog supjaustyt i keturias dalis, na taip kaip kokia duona padalintum i keturias dalis?