Jis tikrai puikiai atrodo
Cipciukai, tu pirma Konditerijoje, tortų gamyboje puošyboje...
Bet kad tu tokia šauni ir taip sakant jauti PASAULIO pulsą ir kepi tortus ,kurie iliustruoja vakar dieno įvykius
DVIGUBA šaunuolė, viska ne tik be proto skanu, gražu ,bet ir Į TEMĄ
Tik perkrikštyti reikia tortą "Bučkis Juodaodžiui prezidentui"
Bet kad tu tokia šauni ir taip sakant jauti PASAULIO pulsą ir kepi tortus ,kurie iliustruoja vakar dieno įvykius
DVIGUBA šaunuolė, viska ne tik be proto skanu, gražu ,bet ir Į TEMĄ
Tik perkrikštyti reikia tortą "Bučkis Juodaodžiui prezidentui"
mmmm koks tortukas
jergutėliau kokia lepybė to BEZE, tai man mamai tortą papuošt su juo be šansų, kol nuvešiu 140 km, ištiš viskas
Aciū mergaites už pagyras ,
-------------------------------------------------------
Aplamai tai jo kaip ir nėra ....marti buvo , tai puse išsivežė ( saldumynų naikinimo aparatas ) , reikia kažką kitką mastyti
--------------------------------------------------------
Ale kaip aš čia į tą temą apie prezidentą pataikiau ...net nenorėdama
Aplamai tai jo kaip ir nėra ....marti buvo , tai puse išsivežė ( saldumynų naikinimo aparatas ) , reikia kažką kitką mastyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 21, 18:55)
Aciū mergaites už pagyras ,
KOkia Jūs gera Anyta, manoji neduotų man tikrai:)
O kaip man patiktų kartu pasikavinti po gabaliuką tortuko sulapnoti...deja...ir anytas Dievas skirsto nevienodai:(
JOOOOOOOOOOOOOOOOO IR ANYTAS DIEVAS NEVIENODAI DALIJA.......VSIO MERGICOS VARAU KEPTI MEDUCIO,SU KONDENSUOTU PIENU-KONDENSUCIO,SESTADIENI PAS MANE NAMUOSE LITUANISCIU(MOKYTPJU)SUSIRINKIMAS,TIKIUOS PAVYKS.
QUOTE(ingriduska @ 2009 01 21, 17:59)
KOkia Jūs gera Anyta, manoji neduotų man tikrai:)
O kaip man patiktų kartu pasikavinti po gabaliuką tortuko sulapnoti...deja...ir anytas Dievas skirsto nevienodai:(
Tep,man visai jos nedavė...o kaip norėč pasikoliot......o gal ir ne....
cipsiuk,fainuolis bučinukas nu bet ir raito pas jus saldumynus "každyj dien" kažką jums reikia kept šaunuolė jūs
QUOTE(zebra @ 2009 01 21, 18:07)
Tep,man visai jos nedavė...o kaip norėč pasikoliot......o gal ir ne....
cipsiuk,fainuolis bučinukas nu bet ir raito pas jus saldumynus "každyj dien" kažką jums reikia kept šaunuolė jūs
jei pasikoliot nori, tai aš savąją mielai perleisiu atsinešė šiandien obuolių pyrago iš parduotuvės sintetinio, tipo pavaišins ji mane ir dar išdurnino, kad kainuoja tik 2,29, tai kept neapsimoka
Na va, iškepė mano varškinis pyragas.
Ką galiu pasakyt, visai nieko, bet turbūt tik man vienai, vyras nemėgėjas varškių, dukrai nepatiko aguonos, bandė padą nugraužt. Orkaitė mano tragiška, todėl kraštai apsvilo dariau dvigubą pagrindą, nes mėgstu daugiau tešlos Sūris čia puikiai pakeitė varškę (dėjau grietinės), tik padauginau citrinos žievės, nesuprantu kam aš jos išvis dėjau, nes nemėgstu
Kai kas nors pakeis orkaitę, bandysiu dar kartą
siaubas kokios fotkės dedasi
taisau
Ką galiu pasakyt, visai nieko, bet turbūt tik man vienai, vyras nemėgėjas varškių, dukrai nepatiko aguonos, bandė padą nugraužt. Orkaitė mano tragiška, todėl kraštai apsvilo dariau dvigubą pagrindą, nes mėgstu daugiau tešlos Sūris čia puikiai pakeitė varškę (dėjau grietinės), tik padauginau citrinos žievės, nesuprantu kam aš jos išvis dėjau, nes nemėgstu
Kai kas nors pakeis orkaitę, bandysiu dar kartą
siaubas kokios fotkės dedasi
taisau
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 21, 19:20)
Aš turėjau aksinę anytą ....gal ji man tą jausmą " anytiškišką " perdavė , aš sakau marčiai " aš tave pamokysiu kepti " ji " ne ne ne aš tam nesutverta "......teks anukytę išmokyti , o tai turėsiu su savim viską nusinešti į ten ....arba kam nors kaip palikimą paliksiu , per notarą
Cipciuk ,kaip gražu trys kartos moterų, oj tikiuosi, anūkytė bus tikra Jūsų pasekėja...
Apskritai močiutėlės turi tą šarmą ir paslaptį iš jų labai norisi mokytis.... savo močiutę mylėjau labiau nei mamą.........ir visko visko iš jos išmokau, ji mokėjo beveik viską
Būtinai perduokite anukei, liks didelis paveldas:)