Turiu gamybinių klausimų dėl Angliškos Mokos tortuko gamybos:
1. Ar vanilinas tai yra vanilinis cukrus, ar čia kažkas atskiro???
2. Tešlos gamyboje: į 200 g sviesto dėti...... (kokio sviesto, kieto, tirpinto ir apskritai, ką Jūs vadinate minkštu sviestu kremo gamyboje), gal galite parašyti kokį sviestą dedate ir ką su juo darote, kad jis būtų minkštas??? Atsiprašau, kad klausimai tokie kvailoki, bet kai Jūs kepat jau 25 metai, o man pačiai
tik 27 ir tortus pradedu bandyti kepti tik dabar, tai man čia visokių neaiškumų iškyla
nes nelabai įsivaizduoju kaip tas tešloje dedamas sviestas išsiplaka mikseriu, Jūs jį smilkinat kažkaip, tarkuojat ar ką darot, na labai prašau smulkiau pakomentuoti, nes tortukas tai atrodo pasakiškai, o artėja mamos 60-metis, pasipraktikuočiau ir po to jei gautųsi, nustebinčiau Mamytę
Daryk žmogui gera, tik nesitikėk, kad Tau bus atmokėta tuo pačiu...