O cia tai geras .Sakau ilysiu i saldumynu temele paziuresiu kas gerasnio kas naujo ,o cia nauja temele ir dar ko CIPCIUKO .Nu cia tai geras .Viskas viename,ot faina ka .Sveikinu CIPCIUK manau kad temuke bus tikrai populiari. .
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 07, 11:41)
Šį vyniotinį jau smaguriauju Jau taip skaaaaniai atrodo Čia lygtai naujas receptėlis dar jo nemačiau Reiks tikrai kada nors išmėgint
Jetau kiek skanumynu
Busiu nekukli ir pasmalsausiu,ar jus tiek visokiu gerybiu sugebat suvalgyti
Busiu nekukli ir pasmalsausiu,ar jus tiek visokiu gerybiu sugebat suvalgyti
SUPERINE TEMIKE
CYPSIUKAS SAUNUOLIU SAUNUOLE
CYPSIUKAS SAUNUOLIU SAUNUOLE
Cipciuko nuoširdumas, geranoriškumas, paprastumas ir energija - nepakartojami!
Nors tikriausiai nesulįsime vien į šią temą, o Cipciukas lankysis ir kitose saldumynų temose, kaip ir anksčiau.
Nors tikriausiai nesulįsime vien į šią temą, o Cipciukas lankysis ir kitose saldumynų temose, kaip ir anksčiau.
Sveikinimai Cipciukui
Ir mane labai morengai sudomino. Man tokie neiseina
Cipciukas jau vėl kuria ką nors pritrenkiančio.... nes temelėj tylu
O taip, tie morengai, tai fantastiski
Uz pasiryzima pagaliau tai padaryt
Kepiau ji dukart, tai gal ir mano atsakymas tiks Sokolado dejau, ir sulaisciau sultim nuo vysniu (su brendziu jas uzpylus buvau). Man grietineles, sokolado, vysniu miksiukas -
QUOTE(Oksiukas @ 2009 01 07, 14:19)
norėjau jūsų paklausti. kai darėt"Juodąjį mišką"kaip aš suprantu tarp biskvitų jūs nedėjot šokolado?ir dar ar būtina daryti su alkoholiu
Kepiau ji dukart, tai gal ir mano atsakymas tiks Sokolado dejau, ir sulaisciau sultim nuo vysniu (su brendziu jas uzpylus buvau). Man grietineles, sokolado, vysniu miksiukas -
QUOTE(GITALE @ 2009 01 07, 13:01)
Cipciuk, su kokiu antgaliu darot tuos morengiukus, aš padariau su gėlytės antgaliuku(pirktu senukuose) bet pradėjus džiovint jie patižo? nu prarado forma, kaip dar padžiovinau truputuką tai praskylėjo, o vidus ne trapus o truputį guminis... nu bet mane forma domina labiausiai, koks tas antgaliukas?
Ar pagal mano beze recepta darei ????.....sito jiems tikrai nenutiks pagal šį recepta , jie nepraras formos , o antgaliukai pirkti AREVITOJE , metalinis vidutiniškai pakarpytas , paguglink " AREVITOS YRANGA " ten visokio karpymo antgaliai , jei nerasi , imesiu foto .
Žinok čia ne antgalyje bėda , bet baltymų išplakime .
Papildyta:
QUOTE(Oksiukas @ 2009 01 07, 13:19)
Laba diena, sveikinu atidarius temelę norėjau jūsų paklausti. kai darėt"Juodąjį mišką"kaip aš suprantu tarp biskvitų jūs nedėjot šokolado?ir dar ar būtina daryti su alkoholiu
Ne , šokolado nedėjau , mano baisiai stipri ir tamsi kakava , skonio užtektinai .
Alkoholis pilamas pagal norą , jei valgys vaikučiai , tikrai nepilk , bet man su juo skaniau , ir recepte jis nurodytas , tik niekas nedraudžia ji pakoreguoti
Papildyta:
QUOTE(RiMami @ 2009 01 07, 14:01)
Šį vyniotinį jau smaguriauju Jau taip skaaaaniai atrodo Čia lygtai naujas receptėlis dar jo nemačiau Reiks tikrai kada nors išmėgint
Oi neeeeeeeeee....vienas iš pirmūjų , 5 temoje yra .