QUOTE(miskouoga @ 2009 01 20, 20:40)
Laba vakara, cia ir vel as

. su tuo nelemtu vestuviniu tortu.

Vakar issikepiau lakstus, kepiau su kondensuotu pienu. Dabar del papuosimo uzmigt negaliu. Kazi, jei as sutepta torta aptepciau sviestiniu kremu, ar tuo
lenkisku, kur is pakeliu

, butu lengviau, nei su beze. Turbut. Patarkit ka nors, prasau
Bus labai gerai

, tik daryk is šviesaus ( vanilinio , grietininio ) , jis labai standus ir puikiai tau laikysis
Papildyta:
QUOTE(Vaidullka @ 2009 01 20, 20:00)
O nebūtų galima vietoj varškės naudoti naminį
varškės sūrį? labai daug aš jo turiu,patarkuočiau, gal tiktų?
Tikrai tiks , tik gal idėk truputi grietines , kad paskui nebūtu per sausas .....
oi , kaip aš jo vėl noriu