Įkraunama...
Įkraunama...

" cipciuko receptai "

Susigėdus sėdžiu visa user posted image blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif tiek prigyrėt blush2.gif Ačiū labai 4u.gif bet ir pati džiaugiuosi kad pavyko thumbup.gif Ačiū cipciukui dar kart user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 13, 09:46)


Dabar tai as neatstosiu biggrin.gif . Jau susikaupiau kept svocios "Meduti". Pagrinda, ant ko desiu torta, net gi pasidariau. Siandien kepsiu lakstus.
Dabar man neaisku, del papuosimo. Kuo cia sitoj nuotraukoj tortas apklotas ir is ko tie raitymai padaryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2009 01 19, 13:58)
Dabar tai as neatstosiu  biggrin.gif . Jau susikaupiau kept svocios "Meduti". Pagrinda, ant ko desiu torta, net gi pasidariau. Siandien kepsiu lakstus.
Dabar man neaisku, del papuosimo. Kuo cia sitoj nuotraukoj tortas apklotas ir is ko tie raitymai padaryti?  g.gif


Manyciau, jog apdengta cukrine mase, o raitymai is beze... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 19 sausio 2009 - 18:03
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 19, 17:35)
Manyciau, jog apdengta cukrine mase, o raidymai is beze...  smile.gif


Vsio, sakes, man galas, neapdengsiu as taip graziai su cukrine mase verysad.gif , o r beze ne kar nedariau. Papuosiu trupiniais svocios torta lotuliukas.gif
Atsakyti
atsakykit man neismanelei, kuo svocios medutis skiriasi nuo paprasto? suvokiu kad dydziu ir forma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 01, 21:36)
O  cia laaaaaaabai trapus sausainukai

" TRAPIOSIOS SIRDELES"

3 kietai virti kiausinio tryniai
30g. cukraus
75g. cukraus pudros
130g, EVE
1saukstelis vaniles
225g. miltu

1 kiausinio trinys ( aptepimui )
truputis kokio nors dzemo ( sausainukams suklijuoti)

Kiasiniu trynius pertrinti per sieteli.
Sudeti cukru , pudra ir minksta sviesta , trinti tol , kol gausis puri mase.
Supilti vanile ir miltus.
Tesla suminkyti i rytuly ir pusvalandziui padeti saltai.

Tesla iskocioti 5mm. storio , isspausti sirdeles ( galima kokia nori forma).
Sausainiukus deti i skarda , aptepti paplaktu truniu ( as dar apideriau aguonomis ir riesutais ).
Kepti 10-15 min.      200C. orkaiteje
Atvesusius sausainukus aptepti dzemu ir suklijuoti viena su kitu .
Pabarstyti pudra .

user posted image
Papildyta:



Noriu kept šiuos sausainiukus, ale sietelio neturiu. Jei su šakute sutrinsiu blogai? o gal su blenderiu? ar per kiaurasamti g.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2009 01 19, 18:42)
Vsio, sakes, man galas, neapdengsiu as taip graziai su cukrine mase  verysad.gif , o r beze ne kar nedariau.  Papuosiu trupiniais svocios torta  lotuliukas.gif


Na apdengti tai tikrai paprasta ta mase - viena malonumas, bet su beze tai truputi sunkiau, nors tikrai galima is anksto pasipraktikuoti, ir neabejoju, jog pavyks thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(nerez @ 2009 01 19, 18:55)
Noriu kept šiuos sausainiukus, ale sietelio neturiu. Jei su šakute sutrinsiu blogai? o gal su blenderiu? ar per kiaurasamti g.gif


Su sakute tai manau vistiek nesusitrins labai smulkiai tie tryniai, bet su blenderiu gali bandyti, nors pagalvojus su mano blenderiu tryniai irgi nelabai ten ka besusitrintu, turbut tik apsiveltu apie ji kazkiek ir viskas, nes labai mazi tie tryniai ax.gif Jeigu pas tave situacija geresne, tai BANDYK, per sieteli trinama tam kad butu uztikrinta, jog tryniai bus gerai pertrinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerez @ 2009 01 19, 17:55)
Noriu kept šiuos sausainiukus, ale sietelio neturiu. Jei su šakute sutrinsiu blogai? o gal su blenderiu? ar per kiaurasamti g.gif

Ir kaip as buvau praziopsojus toki grozi g.gif
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2009 01 19, 17:52)
atsakykit man neismanelei, kuo svocios medutis skiriasi nuo paprasto? suvokiu kad dydziu ir forma    blush2.gif


Ir dar papuosimais biggrin.gif
Atsakyti
Atejau Cipciuko paklausti, gal zinai, kaip padaryti tokia permatoma, gaivia, nesaldzia karamele, kartais buna parduotuvese puosta ja tortu virsus, arba atskiri kai kurie pyragaiciai, po ta karamele apacioje viskas skaidriai matosi, kiek suprantu, ten zelatinos nera, nes ji lengvai pakabinama sauksciuku, yra minksta, bet nenubeganti, siandien bandziau siaip viena karamele padaryti, nu skonis gavosi fantastiskas man, isnesiau pastingti, jei normaliai susals, tai pertepimas tortui bus niam, niam biggrin.gif .Tai jei zinotum ka apie ta skaidria karamele, prasyciau sumacyti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Atsiprasau, jeigu isiterpsiu (nes klausete cipciuko), taciau as manau jog ten buna ne karamelinis glaistas, nors ka gali zinoti koki ten valgete, taciau vien zodis karamele man kazkaip neasocijuojasi su skaidrumu g.gif As nuo saves noriu pridurti, jog darau toki tamsu permatoma glaista torto virsui padengti, bet ji gaminu is kavos, cukraus ir krakmolo smile.gif Nezinau gal nepataikiau, taciau jeigu ragavote Maximos tortus, tai ten daznai toki glaista galima sutikti. Lygtais "Karamelinis" tortas tokio glaistu buna padengtas, ar "Arbatinis"...nezinau tiksliai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 19, 17:35)
Manyciau, jog apdengta cukrine mase, o raitymai is beze...  smile.gif


Taip , tiesa .....bet galima ir tik beze lygiai aptepti ir iš jos išraitymus padaryti smile.gif

Papildyta:
QUOTE(makalaika @ 2009 01 19, 17:52)
atsakykit man neismanelei, kuo svocios medutis skiriasi nuo paprasto? suvokiu kad dydziu ir forma     blush2.gif


Papuoštas gražiai smile.gif

-------------------------------------------------------------------------------------

Taigi pilnos pardės sietelių nerez unsure.gif ...gal 5 rušių ....trink su blenda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 19 sausio 2009 - 21:42