Įkraunama...
Įkraunama...

" cipciuko receptai "

nerealu:)
kaip dekoratyviniai, gaila ir valgyt butu:)
Atsakyti
Laba diena Cypciuk, man iškilo keletas klausimų dėl torto "Margutis", kokius sausainius jūs dėjote? Ir ar juos reikia kažkaip sutrupinti, ar sutarkuoti?
Atsakyti
[quote=holiwuda,2009 01 16, 19:27]
Laba diena Cypciuk, man iškilo keletas klausimų dėl torto "Margutis", kokius sausainius jūs dėjote? Ir ar juos reikia kažkaip sutrupinti, ar sutarkuoti?
[/quot

------------------------------------------------------------------------------------

Nesenai atsakiau i tokį klausimą , 262 žinutėje , vienas puslapis atgal biggrin.gif
Atsakyti
vaje, atrodo skaiciau visa tema, o tos zinutes nemaciau blush2.gif aciu
Atsakyti
Nėra už ką mirksiukas.gif
Atsakyti
Morengiukai tai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na ką gis pribrendau ir aš tortui, pradžiai medučiui, gavosi iš vienos normos 11 lakštelių, tik kepant kai kuriems „išdygo“ pūslytės (kočiojau labai plonai gal dėl to), bet iš esmės viskas gavosi, labai padėjo fotosesijos.
Pertepimą dariau iš 35 % grietinėlės, nes 36 % nebuvo doh.gif , padalinau gautą masę į 2dalis, vieną palikau originalią, o į kitą įdėjau šokoladinių cukraus pudros miltelių, gavosi šokoladinis įdaras. MB baisiausiai nusivylė, kad ne šiandien valgysim lotuliukas.gif doh.gif bet dabar klausimas, kada jį man tais trupinukais apibarstyti, rytoj?????????????? Kai subręs, ar dabar reikėjo g.gif g.gif g.gif nu tegu pastovi šaldytuve, gal nebus blogiau jei ryt pabarstysiu ax.gif vienintelis pirmo blyno minusas mano galva, nesunaudojau visos grietinėlės, galėjau storiau pertept (2 indeliai grietinėlės 6-iem lakštam), kitus 5 galvoju pertept su grietine ir želatina, svarbu lakšteliai jau bus, o ryt reikės ragauti kas ten gausis doh.gif ačiū visoms už dalybas patarimais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dabar apibarstyk smile.gif
Atsakyti
blink.gif Ir aš Cycpiuk su klausimais, kepiau medučiui pagal jūsų duotą receptą pagridus - ir o velnias ką aš pridirbau doh.gif Stoviu , maišau viską tam bliude ant verdandčio puodo , skaitau receptą tuo pat metu, vyras dar kažką sako ir vienu žodžiu - šimtas darbų, mažas pradėjo pykti, tai aš tik šmaukšt miltus į visą tą reikalą doh.gif blink.gif išmaišau ir skaitau tą vietą kur aiškiai parašyta- miltus dėti nukėlus puodą nuo ugnies
Ir ką, nukėliau dar miltų idėjau ( viso sudėjau gal 2,5 ir biškiuką dar stiklinės) nu negi gerą daiktą išmesi - medaus dėjau - cukraus dėjau, margarino dėjau lotuliukas.gif gaila .... tada kočiot, o kaip kočiot ? iškočiojau kaip popierių - pašoviau į orkaitę, nekepė nekepė - žių jau rudas - ištraukiu, ojis tik prakšt ir subyrėjo - perkepiau lotuliukas.gif Liko mano tortas su 4 lapeliais kuriuos bandysiu ryt pertept, nes sekmadienį mama atvažiuoja... tai ir nežinau, patarkit, kokio storio det kept tuos pagrindus?

Iš to pykčio prilipdžiau rožių pasidarius masę iš saldainių - irgi debiutas, na šian vieni debiutai pas mane (foto bus ryt - jei bus ką rodyt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Oi ....mazai miltu doh.gif , 4 tai tikrai deti reikia , turi gautis 10-11-12 blyneliu ....26cm. skersmens , o kocioji tokio storio kokio nori , ...pas mane iskociotas buna 3mm. storio , paskui dar pakyla , tai apie 5 mm........bet zinok kuo plonesni tuo skaniau ....ir jie yra trapus kai atsala , bet pertepti labai gerai sumirksta ir buna minkstuciai wub.gif .
Atsakyti
o jus iskarto ispjautus kepat?ar kai iskepat ispjaunat blynus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(julijajus @ 2009 01 17, 11:19)
o jus iskarto ispjautus kepat?ar kai iskepat ispjaunat blynus? g.gif


Aš apipjaunu prieš kepimą , bet mergaitėms jie deformuojasi dedant i skardą , tai kai kurios apipjauna iškepusius (dar karštus ) , tada torto kraštai kai sutepi buna laaaaaaaaaaaaaaaabai lygūs smile.gif
Atsakyti