Na va ....taip verdamas sirupas iš cukraus ( na kaip kunkuliuoja aišku nematyti

)
Išplakti kiaušinių baltymai ( jų mažai nes tik iš 1 kiaušo

)
Beze padaliname i dvi dalis ( bus margučiai

) , vienas šonas baltas kitas rūžavas .
Pasiruošiame maišelį su antgaliuku ( koks jums patinka )
Atsargiai idedame baltą beze taikydamos tik ant vienos pusės , apverčiame , ir dedame rūžavą beze ,
Švaria skardą išklojame kepimo popieriumi ( niekuo tepti nereikia

) , prispaudžiame morengiukų ( pas mane 3 cm. skersmens ) , kišame i orkaitę 80c. šilumos , paliekame 5-6 cm. tarpą ( viršuje ) , ir kuriam laikui galite juos pamiršti , lai sau džiūna ......
Nuo torto papuošimo buvo likes geltonai-žalias beze , tai ir iš jo padariau morengiukų
....dukra iš ryto ras , ir tuoj pat parvarkys