Cipciuk,
Vau,o,čia tai konditerijos MENAS
Turite,auksines rankas ir deimantines mintis
QUOTE(regna @ 2009 01 16, 01:22)
Cipciuk,
Vau,o,čia tai konditerijos MENAS
Turite,auksines rankas ir deimantines mintis
Vau,o,čia tai konditerijos MENAS
Turite,auksines rankas ir deimantines mintis
----------------------------------------------------
Ačiu .....čia , kad jums nors kiek palengvinti , gaila , kad negaliu visko nufotkinti ( rankos tik dvi ) , o taip tai jos pas mane iš mėsos
Ačiū JUMS už tą begalinę kantrybę mokinant mus Fotosesija labai graži ir naudinga Morengiukai fainuliai
Prisipažinsiu, kad beze jau keletą kartų dariau - vis galvodavau kad man kaip ir gavosi, bet kažkur aš dar darau klaidą (arba vos-vos-vos perverdu sirupą, arba perplaku jau su sirupu baltymus, nes man beze beplakant ji tokia kaip ir apsausėjusi gaunasi (nors bliude su šaltu vandeniu įstatau). Paskutinį kart tai nutylėjau bet net per maišelį su jėga spaust reikėjo kad išsispaustų, tokia apysausė masė buvo morengiukus tada džiovinau - gavosi jie skanučiai tirpstantys burnoj Kaži kur mano klaida gali būt
Prisipažinsiu, kad beze jau keletą kartų dariau - vis galvodavau kad man kaip ir gavosi, bet kažkur aš dar darau klaidą (arba vos-vos-vos perverdu sirupą, arba perplaku jau su sirupu baltymus, nes man beze beplakant ji tokia kaip ir apsausėjusi gaunasi (nors bliude su šaltu vandeniu įstatau). Paskutinį kart tai nutylėjau bet net per maišelį su jėga spaust reikėjo kad išsispaustų, tokia apysausė masė buvo morengiukus tada džiovinau - gavosi jie skanučiai tirpstantys burnoj Kaži kur mano klaida gali būt
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 16, 01:51)
Tai kad iš pirktinių kiaušinių dariau visada Supratau reiškia viskas ok Ačiū kad paaiškinot - o tai sukdavau vis galvą
Cipciuk prasau pagalbos . ruosiuosi daryti "Marguti" kokius sausainius deti? pacius paprasciausius? Trupinti, malti? Vilgyti kokiom sultim?
QUOTE(lotute @ 2009 01 16, 09:36)
cipciuk, vaakr pradejau daryti napaleona pagal misele, iskepiau tuos blynus, jie kai ataušo tokie kieti gavosi ar jie tokie turi buti ar kazka blogai padariau bijau tepti kremą, kad nesugadinciau visko
Jie ir gaunasi kieti kaip kaulas, paskui suminksteja nuo kremo. As kai sutepu, paslegiu truputi, ir kokias pora valandu dar palaikau ant spinteles, o paksui dedu i saldytuva.
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 16, 09:38)
Jie ir gaunasi kieti kaip kaulas, paskui suminksteja nuo kremo. As kai sutepu, paslegiu truputi, ir kokias pora valandu dar palaikau ant spinteles, o paksui dedu i saldytuva.
ačiukas vadinasi nesu beviltiška vadinasi viskas gerai
QUOTE(Lietaus lasas @ 2009 01 16, 08:43)
Cipciuk prasau pagalbos . ruosiuosi daryti "Marguti" kokius sausainius deti? pacius paprasciausius? Trupinti, malti? Vilgyti kokiom sultim?
Dedu paprastus sausainukus iš pokiukų ( kurie man skanūs ),galima ir kokių sveriamu - trapių , lygiai iškloju , o tarpelius užpildau laužydama reikiamo dydžio gabalėlius , suvilgyti reikia atsargiai , nes kai kurie sausainiai labai pasileidžia , bus košė , iš pradžių pabandyk ant gabalėlio , kad nesugadintum torto .
Bet su biskvitu skaniau
kokie morengiukai jaučiu aš paskutinė eilėj stovėjau kai Dievas dalino kulinarinius sugebėjimus .
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 16, 01:12)
Na va ....taip verdamas sirupas iš cukraus ( na kaip kunkuliuoja aišku nematyti )
Išplakti kiaušinių baltymai ( jų mažai nes tik iš 1 kiaušo )
Beze padaliname i dvi dalis ( bus margučiai ) , vienas šonas baltas kitas rūžavas .
Pasiruošiame maišelį su antgaliuku ( koks jums patinka )
Atsargiai idedame baltą beze taikydamos tik ant vienos pusės , apverčiame , ir dedame rūžavą beze ,
Švaria skardą išklojame kepimo popieriumi ( niekuo tepti nereikia ) , prispaudžiame morengiukų ( pas mane 3 cm. skersmens ) , kišame i orkaitę 80c. šilumos , paliekame 5-6 cm. tarpą ( viršuje ) , ir kuriam laikui galite juos pamiršti , lai sau džiūna ......
Nuo torto papuošimo buvo likes geltonai-žalias beze , tai ir iš jo padariau morengiukų ....dukra iš ryto ras , ir tuoj pat parvarkys
Išplakti kiaušinių baltymai ( jų mažai nes tik iš 1 kiaušo )
Beze padaliname i dvi dalis ( bus margučiai ) , vienas šonas baltas kitas rūžavas .
Pasiruošiame maišelį su antgaliuku ( koks jums patinka )
Atsargiai idedame baltą beze taikydamos tik ant vienos pusės , apverčiame , ir dedame rūžavą beze ,
Švaria skardą išklojame kepimo popieriumi ( niekuo tepti nereikia ) , prispaudžiame morengiukų ( pas mane 3 cm. skersmens ) , kišame i orkaitę 80c. šilumos , paliekame 5-6 cm. tarpą ( viršuje ) , ir kuriam laikui galite juos pamiršti , lai sau džiūna ......
Nuo torto papuošimo buvo likes geltonai-žalias beze , tai ir iš jo padariau morengiukų ....dukra iš ryto ras , ir tuoj pat parvarkys
o jetus kaip gražu
cipsiuk,jus šaunuolė