Sveikos
Esu suzaveta autores meno kuriniais, t.y. tortais
Dabar ir morengai parupo Noriu paklaust, o kaip tiksliai tuos 120 g cukraus (lyg tiek, nelabai atsimenu) pamatuot be svarstykliu? Ar jus visos turit svarstykles? Nes as tai ne
Esu suzaveta autores meno kuriniais, t.y. tortais
Dabar ir morengai parupo Noriu paklaust, o kaip tiksliai tuos 120 g cukraus (lyg tiek, nelabai atsimenu) pamatuot be svarstykliu? Ar jus visos turit svarstykles? Nes as tai ne
Cipciuk dar prisiminiau: manau kad dėl nedaplakimo man gėlytės nesigavo, nes pagailėjau sudegint mikserį, o sirupas tai taip sulėtintai kunkuliavo vos burbuliukai pakildavo , ar galėjo nuo to taip būti?
Ai cipciuk dar pamiršau paklausti o kuo šitie morengiukai iš beze skiriasi nuo tų kur tiesiog į išplaktą baltymą iškart dedasi cukrus ir plakama?
Ai cipciuk dar pamiršau paklausti o kuo šitie morengiukai iš beze skiriasi nuo tų kur tiesiog į išplaktą baltymą iškart dedasi cukrus ir plakama?
QUOTE(GITALE @ 2009 01 15, 13:11)
Cipciuk dar prisiminiau: manau kad dėl nedaplakimo man gėlytės nesigavo, nes pagailėjau sudegint mikserį, o sirupas tai taip sulėtintai kunkuliavo vos burbuliukai pakildavo , ar galėjo nuo to taip būti?
Ai cipciuk dar pamiršau paklausti o kuo šitie morengiukai iš beze skiriasi nuo tų kur tiesiog į išplaktą baltymą iškart dedasi cukrus ir plakama?
Ai cipciuk dar pamiršau paklausti o kuo šitie morengiukai iš beze skiriasi nuo tų kur tiesiog į išplaktą baltymą iškart dedasi cukrus ir plakama?
-----------------------------------------------------------------------------
Taip , galėjo , jie tiesiog gerai neišsipūreno .
Na šiti nėra toki išpurenti ( labai mažytes skyliukes baltymų matosi , o anuose daug skylučių ir didesnių ) , šiti , jei gerai išdžiūvo , kad ir po mėnesio tikrai bus traškūs ( nesuguninės) , bet tortam daryti jie nelabai tinka , geriau anuo receptu , o skonis toks pats , tirpsta burnoje
ačiū cipciuk, jūs triskart auksas
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 15, 13:09)
Aš tai turiu super geras , " NARKOMANŲ " gramo gramą pasveria
Pardėse ( visose ir įvairių rušių ) yra pirkti tokie sugraduoti indeliai (4-7 litai kaina ), ten viskas matuojasa ....miltai , krakmolas , aguonos , cukrus , skyščiai ...t.t. įsigyk , neliks jokių problemų
Pardėse ( visose ir įvairių rušių ) yra pirkti tokie sugraduoti indeliai (4-7 litai kaina ), ten viskas matuojasa ....miltai , krakmolas , aguonos , cukrus , skyščiai ...t.t. įsigyk , neliks jokių problemų
ACIU Pasakysiu bajeri, net pati toki matavimo inda turiu, bet net netoptelejo tan matuot
QUOTE(smale @ 2009 01 15, 13:22)
ACIU Pasakysiu bajeri, net pati toki matavimo inda turiu, bet net netoptelejo tan matuot
Varai merginos pas daktaru , iki .....
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 15, 14:31)
Cipsiukai, laikykis, čia ko gero dantukas "privedė iki gydytojų"???
Būk sveika, stipra:)
jau morengu grozis
cipciuk, sekmes
cipciuk, sekmes
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 15, 13:00)
Aš šiandien ju padarysiu , bus foto sesija , gak kiek palengvinsiu darbą
lauksim fotosesijos
Na va ....taip verdamas sirupas iš cukraus ( na kaip kunkuliuoja aišku nematyti )
Išplakti kiaušinių baltymai ( jų mažai nes tik iš 1 kiaušo )
Beze padaliname i dvi dalis ( bus margučiai ) , vienas šonas baltas kitas rūžavas .
Pasiruošiame maišelį su antgaliuku ( koks jums patinka )
Atsargiai idedame baltą beze taikydamos tik ant vienos pusės , apverčiame , ir dedame rūžavą beze ,
Švaria skardą išklojame kepimo popieriumi ( niekuo tepti nereikia ) , prispaudžiame morengiukų ( pas mane 3 cm. skersmens ) , kišame i orkaitę 80c. šilumos , paliekame 5-6 cm. tarpą ( viršuje ) , ir kuriam laikui galite juos pamiršti , lai sau džiūna ......
Nuo torto papuošimo buvo likes geltonai-žalias beze , tai ir iš jo padariau morengiukų ....dukra iš ryto ras , ir tuoj pat parvarkys
Išplakti kiaušinių baltymai ( jų mažai nes tik iš 1 kiaušo )
Beze padaliname i dvi dalis ( bus margučiai ) , vienas šonas baltas kitas rūžavas .
Pasiruošiame maišelį su antgaliuku ( koks jums patinka )
Atsargiai idedame baltą beze taikydamos tik ant vienos pusės , apverčiame , ir dedame rūžavą beze ,
Švaria skardą išklojame kepimo popieriumi ( niekuo tepti nereikia ) , prispaudžiame morengiukų ( pas mane 3 cm. skersmens ) , kišame i orkaitę 80c. šilumos , paliekame 5-6 cm. tarpą ( viršuje ) , ir kuriam laikui galite juos pamiršti , lai sau džiūna ......
Nuo torto papuošimo buvo likes geltonai-žalias beze , tai ir iš jo padariau morengiukų ....dukra iš ryto ras , ir tuoj pat parvarkys