Įkraunama...
Įkraunama...

" cipciuko receptai "

QUOTE(Srove @ 2009 01 14, 17:09)
Aciu Cipciukui, aciu ir kitoms parasiusioms  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Rugiagele, cia kol buvo plepesiukai, tai uzlekdavau trumpam, o ten matyt uztingejau ieskoti biggrin.gif  blush2.gif
Ingriduska-viskas prasideda nuo keksiuku thumbup.gif


Isidek i Favorite temas smile.gif
Atsakyti
Aš irgi apie "Ananasinį" noriu paklausti. Tiksliau dėl kremo. Ar pieno į kremo miltelius reikia dėti tiek, kiek parašyta ant pokelio? Kai dariau tortą, tai dėjau pagal jūsų duotas normas, bet kremas buvo Dr Oetker. Man atrodo, kad pieno ten pyliau per mažai, nes gavosi kietas kaip kaulas.
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2009 01 14, 16:45)
Aš irgi apie "Ananasinį" noriu paklausti. Tiksliau dėl kremo. Ar pieno į kremo miltelius reikia dėti tiek, kiek parašyta ant pokelio? Kai dariau tortą, tai dėjau pagal jūsų duotas normas, bet kremas buvo Dr Oetker. Man atrodo, kad pieno ten pyliau per mažai, nes gavosi kietas kaip kaulas.

Aš tai darau pagal nurodymus ant pakiuko ir visada išeina thumbup.gif
Va dabar morengiukai džiūsta pagal cipciuko bezė receptą rolleyes.gif Galvoju gal juos vieną su kitu reiks šokoladu sulipint, kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2009 01 14, 17:45)
Aš irgi apie "Ananasinį" noriu paklausti. Tiksliau dėl kremo. Ar pieno į kremo miltelius reikia dėti tiek, kiek parašyta ant pokelio? Kai dariau tortą, tai dėjau pagal jūsų duotas normas, bet kremas buvo Dr Oetker. Man atrodo, kad pieno ten pyliau per mažai, nes gavosi kietas kaip kaulas.


Šito kremo aš nesu bandžiusi schmoll.gif , jei taip gaunasi , tai darykite pagal nuorodas ant pokiuko smile.gif

Papildyta:
QUOTE(bliuskė @ 2009 01 14, 18:29)
Aš tai darau pagal nurodymus ant pakiuko ir visada išeina  thumbup.gif
Va dabar morengiukai džiūsta pagal cipciuko bezė receptą  rolleyes.gif  Galvoju gal juos vieną su kitu reiks šokoladu sulipint, kaip manot?


Ne tik skanu , bet ir gražu... wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Prašom vaišintis
user posted image

user posted image

Nu nerealūs morengai! Idealiai traškūs, tik rūgštelės čiut per daug įbėriau hihihi.gif
Pavadinau juos rožiniais mažyliais laugh.gif
Atsakyti
Nerealu swoon.gif Aš žiauriai mėgstu morengus - gal kur netoliese gyvenat? friends.gif Labai skanutėliai atrodo...

Norėčiau pabandyti Morenginį tortą, tik mano šeimyną morengų nemėgsta, užtat dabar laukiu svečių ar kitos kokios progos, kitaip viena ilgaaaaai jį valgyčiau...

Oj, matau kad laaabai toli gyvenat lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 14 sausio 2009 - 21:57
QUOTE(bliuskė @ 2009 01 14, 20:34)
Prašom vaišintis
user posted image

user posted image

Nu nerealūs morengai! Idealiai traškūs, tik rūgštelės čiut per daug įbėriau hihihi.gif
Pavadinau juos rožiniais mažyliais laugh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na va , vienai jau pasisekė thumbup.gif ......malonu rolleyes.gif ......, džiovinkit mergaitės ir valgykite i sveikatą biggrin.gif
Atsakyti
CIPCIUK, vakar dariau morenginius iš beze, pasakykit ar beze galima plakti su pertraukėlėm , labai jau įkaista mikseris? , dariau iš dviejų baltymų tai sunkokai plakėsi gėlytės forma subliuško po kiek laiko, o kai džiūvo tai net prilipo prie popieriaus kepimo, atrodo džiovinau pagal recepta bet turbūt per dideli gavos, tai viršus apdžiūvo , viduj karamelė, šįkart nepavyko , vakare vėl darysiu bet tik iš vieno baltymo?
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2009 01 14, 23:34)
Prašom vaišintis
user posted image

user posted image

Nu nerealūs morengai! Idealiai traškūs, tik rūgštelės čiut per daug įbėriau hihihi.gif
Pavadinau juos rožiniais mažyliais laugh.gif

O jau grozis,tai siaubas,kaip norisi ju paragauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2009 01 15, 08:40)
CIPCIUK, vakar dariau morenginius iš beze, pasakykit ar beze galima plakti su pertraukėlėm , labai jau įkaista mikseris? , dariau iš dviejų baltymų tai sunkokai plakėsi gėlytės forma subliuško po kiek laiko, o kai džiūvo tai net prilipo prie popieriaus kepimo, atrodo džiovinau pagal recepta bet turbūt per dideli gavos, tai viršus apdžiūvo , viduj karamelė, šįkart nepavyko , vakare vėl darysiu bet tik iš vieno baltymo?


Gitalyte , jeigu morengas džiudamas vis dar būna prilipias prie popieriaus , reiškia , kad jis dar neišdžiūves , išdžiūves -tik prilietus pirštu ir bakstelėjus iš karto atšoka .

Taip , mikseris įkaista gan smarkiai( GERAI BŪTŲ TURĖTI JUOS DU ) ( aš tai jau minėjau , ir todėl patariau , neplakti daugiau kaip 2 baltymu ) , galima daryti pertraukėlias , bet be ilgas 15 min.

Jei subliuško forma , beze tau nenusisekes ( tiksliau nedavirtas sirupas ) todėl nelaiko formos .

Nedarykite labai didelių , storų ....morengų , mano foto jie vidutinės slyvos dydžio .

Dar dėl neišdžiūvusio viduriuko ....kol morengas neruduoja , nesvarbu , kad viršus kietas , o vidus minkštas - džioviname toliau , jei viduriukas minkštas , o virsus jau rusta , yra per aukšta temperatūra .....mažinkite .

DAR NORIU PASAKYTI , KAD VYŠNIOS DYDŽIO MORENGIUKAI BE JOKIOS ORKAITĖS , PER 2-3-4 DIENAS IŠDŽIŪNA KAMBARIO TEMPERATŪROJE ( BET BEZE TURI BŪTI PASISEKUSI GERAI IŠPLAKTI ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 15 sausio 2009 - 11:11
AČIŪ CIPCIUK, JŪS AUKSAS.... MOKYSIMĖS TOLIAU...
Atsakyti