Valio!
Aš nedažnai pasireiškiu čia, bet labai džiaugiuosi nauja cipciuko temele Esu išbandžiusi keletą jos receptų, SUPER - ir dabar šaldytuve "Medutis" bręsta O kur dar visi jos paaiškinimai, bėdoms iškilus..
AČIŪ.
Pagaliau, Cipciuko receptai vienoje vietoje
Tikrai atkris daug vargo beeieškant Jūsų receptų
Tikrai atkris daug vargo beeieškant Jūsų receptų
Sulaukėm Cipciuko temelės Ačiū jums
VYNIOTINIS SU VYŠNIOMIS
Receptas :
4 kiaušiniai
125 g. cukraus
1 pokiukas vanilės
1 pokiukas kepimo miltelių
75 g. miltų
50 g. krakmolo
as dar iberiau aguonu ( nebutina ),
Kremui :
1 pokiukas kremo pusfabrikačio
200ml. pieno
150 g. sviesto ( gali būti ir saulutė )
vysniu pagal poreiki .
Kiasinius su 4 saukstais karsto vandens visu mikserio greiciu plakti iki standziu putu ( 1 min. ).
Vis plakant , per minute , palaipsniui supilti cukru ir vanile , jei desite aguonas .
Dar paplakti 2 min.
Miltus , krakmola ir kep. miltelius sumaisyti .
Leciausiu mikserio greiciu , per du kartus , iplakti i kiausiniu mase .
Skarda iskloti kep. popieriumi , supilti tesla , islyginti ( skardos matmenys 25 -30 ).
Kisti i orkaite ikaitinta iki 200 laipsniu , kepti 8 -15 min.
Ka tik iskepta isversti ant kito popieriaus lapo , sena popieriu nuimti , biskvita dar karsta suvynioti kartu su popieriumi i rulona , lai atsala .
Kremui , i pakeli pusfabrikacio ipilti piena ( salta ) ir isplakti iki standumo .
Ideti kambario temperaturos sviesta ir gerai isplakti ( 1 min) .
Juo aptepti biskvita , isdelioti vusnias , ir labai standziai susukti .
Deti siule i apacia .
Ir i saldytuva .
SKANAUS
Receptas :
4 kiaušiniai
125 g. cukraus
1 pokiukas vanilės
1 pokiukas kepimo miltelių
75 g. miltų
50 g. krakmolo
as dar iberiau aguonu ( nebutina ),
Kremui :
1 pokiukas kremo pusfabrikačio
200ml. pieno
150 g. sviesto ( gali būti ir saulutė )
vysniu pagal poreiki .
Kiasinius su 4 saukstais karsto vandens visu mikserio greiciu plakti iki standziu putu ( 1 min. ).
Vis plakant , per minute , palaipsniui supilti cukru ir vanile , jei desite aguonas .
Dar paplakti 2 min.
Miltus , krakmola ir kep. miltelius sumaisyti .
Leciausiu mikserio greiciu , per du kartus , iplakti i kiausiniu mase .
Skarda iskloti kep. popieriumi , supilti tesla , islyginti ( skardos matmenys 25 -30 ).
Kisti i orkaite ikaitinta iki 200 laipsniu , kepti 8 -15 min.
Ka tik iskepta isversti ant kito popieriaus lapo , sena popieriu nuimti , biskvita dar karsta suvynioti kartu su popieriumi i rulona , lai atsala .
Kremui , i pakeli pusfabrikacio ipilti piena ( salta ) ir isplakti iki standumo .
Ideti kambario temperaturos sviesta ir gerai isplakti ( 1 min) .
Juo aptepti biskvita , isdelioti vusnias , ir labai standziai susukti .
Deti siule i apacia .
Ir i saldytuva .
SKANAUS
BEZE RECEPTAS
MORENGAI IS BEZE
Padarai beze , jae norite dazykite dazais norimomspalvok , ipilkite i kiekviena norimu kvapu , dekite i maiseli su antgaliu , isspauskite i skarda istiesta kep.popieriumi .
Džiūna 1,5 - 2 val. 100 laipsniu karstyje , durelės turi buti pravertos 5 - 7 cm. ( virsuje ).
Gali stoveti labai ilgai , nedregsta , nepasidaro kaip guminiai
MORENGAI IS BEZE
Padarai beze , jae norite dazykite dazais norimomspalvok , ipilkite i kiekviena norimu kvapu , dekite i maiseli su antgaliu , isspauskite i skarda istiesta kep.popieriumi .
Džiūna 1,5 - 2 val. 100 laipsniu karstyje , durelės turi buti pravertos 5 - 7 cm. ( virsuje ).
Gali stoveti labai ilgai , nedregsta , nepasidaro kaip guminiai
Didžiausi sveikinimai CIPCIUKUI atidarius šią temelę
pagaliau visi Jusu receptukai vienoje vietoje, aciu Jums Cypciuk
Manau,kad ši tema bus viena iš populiariausių
Cipciuk, su kokiu antgaliu darot tuos morengiukus, aš padariau su gėlytės antgaliuku(pirktu senukuose) bet pradėjus džiovint jie patižo? nu prarado forma, kaip dar padžiovinau truputuką tai praskylėjo, o vidus ne trapus o truputį guminis... nu bet mane forma domina labiausiai, koks tas antgaliukas?
Laba diena, sveikinu atidarius temelę norėjau jūsų paklausti. kai darėt"Juodąjį mišką"kaip aš suprantu tarp biskvitų jūs nedėjot šokolado?ir dar ar būtina daryti su alkoholiu