Cipciuk, ryt kepsiu ananasini, tai man biski neaiskumu iskilo.Del krakmolo-cia kukuruzu dedasi krakmolas, ar bulviu , kepimo milteliu koks pakelis, nes ju visokiu yra kiek svorio gal tiksliau ir kokia apimtis cia tortuko iseina, cia i maza forma, ar didesne produktai skirti , jei i maza, tai kazin kiek reiktu padidinti norma, kad gautusi i didesne Va, kad uzverciau klausimais
QUOTE(Srove @ 2009 01 14, 13:05)
Cipciuk, ryt kepsiu ananasini, tai man biski neaiskumu iskilo.Del krakmolo-cia kukuruzu dedasi krakmolas, ar bulviu , kepimo milteliu koks pakelis, nes ju visokiu yra kiek svorio gal tiksliau ir kokia apimtis cia tortuko iseina, cia i maza forma, ar didesne produktai skirti , jei i maza, tai kazin kiek reiktu padidinti norma, kad gautusi i didesne Va, kad uzverciau klausimais
Bent as tai dedu bulviu krakmola, visur beje, o tu lankaisi pas mus kepejeliu plepesiuose?
mazesnis (kazkur lygtais buvau radus)... as pilu is akies mazdaug puse pakelio 30 g. gal net maziau.
forma lygtais ~20 cm. as kiek kepiau 26-28 cm formoj, tai 3 biskvitams plonokas gaunasi... 2 siek tiek storokas... ir visur dedu bulviu krakmola.
Gavosi blynai visai neblogai...
QUOTE(julijajus @ 2009 01 14, 11:55)
as padariau tesla is dirbtinio tai neruda tesla...
o anksciau kazkada seniau darydavau tai ruda budavo
o anksciau kazkada seniau darydavau tai ruda budavo
Kad būtų tamsi tešla , reikia padeginti 2-3 šaukštus cukraus , o medus tinka visoks , bet man patinka dirbtinis .
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 14, 15:16)
Kad būtų tamsi tešla , reikia padeginti 2-3 šaukštus cukraus , o medus tinka visoks , bet man patinka dirbtinis .
Jau kai iskepe tai tikrai rudesni gavosi
Aš naudoju bulvių krakmolą , kito nebandžiau , o ir originale nieko apie tai neužsimena .
15 g. pokiukas ( mažesnis ).
Forma pati ta 22 cm. ......28 - 30 cm . darau dvigubą normą .
QUOTE(ingriduska @ 2009 01 14, 17:41)
oj kaip skaniai atrodo
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 14, 15:21)
Aš naudoju bulvių krakmolą , kito nebandžiau , o ir originale nieko apie tai neužsimena .
Aciu Cipciukui, aciu ir kitoms parasiusioms
Rugiagele, cia kol buvo plepesiukai, tai uzlekdavau trumpam, o ten matyt uztingejau ieskoti
Ingriduska-viskas prasideda nuo keksiuku
ingriduska, labai gražūs keksiukai
QUOTE(Srove @ 2009 01 14, 18:09)
Aciu Cipciukui, aciu ir kitoms parasiusioms
Rugiagele, cia kol buvo plepesiukai, tai uzlekdavau trumpam, o ten matyt uztingejau ieskoti
NA ką kompanija smagi, mokytoja šauni, labai gera