Įkraunama...
Įkraunama...

" cipciuko receptai "

Cipciuk, ryt kepsiu ananasini, tai man biski neaiskumu iskilo.Del krakmolo-cia kukuruzu dedasi krakmolas, ar bulviu g.gif , kepimo milteliu koks pakelis, nes ju visokiu yra g.gif kiek svorio gal tiksliau g.gif ir kokia apimtis cia tortuko iseina, cia i maza forma, ar didesne produktai skirti g.gif , jei i maza, tai kazin kiek reiktu padidinti norma, kad gautusi i didesne g.gif Va, kad uzverciau klausimais blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 14, 13:05)
Cipciuk, ryt kepsiu ananasini, tai man biski neaiskumu iskilo.Del krakmolo-cia kukuruzu dedasi krakmolas, ar bulviu g.gif , kepimo milteliu koks pakelis, nes ju visokiu yra g.gif kiek svorio gal tiksliau g.gif  ir kokia apimtis cia tortuko iseina, cia i maza forma, ar didesne produktai skirti g.gif , jei i maza, tai kazin kiek reiktu padidinti norma, kad gautusi i didesne g.gif Va, kad uzverciau klausimais blush2.gif  4u.gif

Bent as tai dedu bulviu krakmola, visur smile.gif beje, o tu lankaisi pas mus kepejeliu plepesiuose? g.gif
Atsakyti
Cipciuk, ryt kepsiu ananasini, tai man biski neaiskumu iskilo.Del krakmolo-cia kukuruzu dedasi krakmolas, ar bulviu g.gif , kepimo milteliu koks pakelis, nes ju visokiu yra g.gif kiek svorio gal tiksliau g.gif  ir kokia apimtis cia tortuko iseina, cia i maza forma, ar didesne produktai skirti g.gif , jei i maza, tai kazin kiek reiktu padidinti norma, kad gautusi i didesne g.gif Va, kad uzverciau klausimais blush2.gif  4u.gif

mazesnis (kazkur lygtais buvau radus)... as pilu is akies mazdaug puse pakelio 30 g. gal net maziau.
forma lygtais ~20 cm. as kiek kepiau 26-28 cm formoj, tai 3 biskvitams plonokas gaunasi... 2 siek tiek storokas... ir visur dedu bulviu krakmola.
Atsakyti
Gavosi blynai visai neblogai... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(julijajus @ 2009 01 14, 11:55)
as padariau tesla is dirbtinio tai neruda tesla... g.gif
o anksciau kazkada seniau darydavau tai ruda budavo  g.gif

Kad būtų tamsi tešla , reikia padeginti 2-3 šaukštus cukraus , o medus tinka visoks , bet man patinka dirbtinis .
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 14, 15:16)
Kad būtų tamsi tešla , reikia padeginti 2-3 šaukštus cukraus , o medus tinka visoks , bet man patinka dirbtinis .

Jau kai iskepe tai tikrai rudesni gavosi bigsmile.gif
Atsakyti

Aš naudoju bulvių krakmolą , kito nebandžiau , o ir originale nieko apie tai neužsimena schmoll.gif .

15 g. pokiukas ( mažesnis ).

Forma pati ta 22 cm. thumbup.gif ......28 - 30 cm . darau dvigubą normą .
Atsakyti
na va mano skanuliai, kurie yra CIPSIUKO įkvėpti
Keksiukai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 01 14, 17:41)
na va mano skanuliai, kurie yra CIPSIUKO įkvėpti
Keksiukai:
user posted image

oj kaip skaniai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 14, 15:21)
Aš naudoju bulvių krakmolą , kito nebandžiau , o ir originale nieko apie tai neužsimena  schmoll.gif .
15 g. pokiukas ( mažesnis ).
Forma pati ta 22 cm. thumbup.gif ......28 - 30 cm . darau dvigubą normą .

Aciu Cipciukui, aciu ir kitoms parasiusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Rugiagele, cia kol buvo plepesiukai, tai uzlekdavau trumpam, o ten matyt uztingejau ieskoti biggrin.gif blush2.gif
Ingriduska-viskas prasideda nuo keksiuku thumbup.gif
Atsakyti
ingriduska, labai gražūs keksiukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 14, 18:09)
Aciu Cipciukui, aciu ir kitoms parasiusioms  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Rugiagele, cia kol buvo plepesiukai, tai uzlekdavau trumpam, o ten matyt uztingejau ieskoti biggrin.gif  blush2.gif
Ingriduska-viskas prasideda nuo keksiuku thumbup.gif

NA smile.gif smile.gif ką kompanija smagi, mokytoja šauni, labai gera 4u.gif
Atsakyti