Įkraunama...
Įkraunama...

" cipciuko receptai "

Cipciuk , noriu paklaust kaip daryt dviejų aukštų medutį , jūs rašėt kad pirmą aukštą reikia pertept grietine, o antrą grietinėle, bet pasakykit kada tą antrą aukštą užkelt, ar jau kitą dieną ar iš karto, bijau kad neįdubtų tas antras aukštas, ir kaip jį užkelt?? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2009 01 14, 08:50)
Cipciuk , noriu paklaust kaip daryt dviejų aukštų medutį , jūs rašėt kad pirmą aukštą reikia pertept grietine, o antrą grietinėle, bet pasakykit kada tą antrą aukštą užkelt, ar jau kitą dieną ar iš karto, bijau kad neįdubtų tas antras aukštas, ir kaip jį užkelt?? g.gif  g.gif


Gali dėti ir grietinėlę , tik iplak standiklio .
Aš patarsiu antrą aukštą uždėti , kai jie bus sumirkia , pakiši platesnę lopetėlę po antru aukštu ir uždedi ant didelio torto , kur nori - per vidurį , šone .....kaip tau gražiau mirksiukas.gif ......nebijok , neidubs schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 01 13, 23:12)
Paaiškinkit prašau man nepatyrusiai, o gėlės kažkaip "apdorojamos"? Jos valgomos, ar tik papuošimui?
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Aš irgi atradau šitą temą kaip tik prieš pavasarį  biggrin.gif


Tikrai valgomos yra Nasturtos. Sito fakto nezinojau iki kol amerikej nepadirbau su geru sefu virtuvej lotuliukas.gif Nors jis beveik viska paversdavo maistu doh.gif Siaip jos aitrokos, primena saldziarugzte zole su pipirais.

Bet dauguma geliu vis del to deda ant tortu ne valgymui, o dekoracijoms. deda ir rozes, ir bijunus, ir narcizus, nors pastarieji turi ir sveikatai kenksmingu medziagu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katu: 14 sausio 2009 - 09:51
QUOTE(roka @ 2009 01 13, 23:12)
Paaiškinkit prašau man nepatyrusiai, o gėlės kažkaip "apdorojamos"? Jos valgomos, ar tik papuošimui?
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Aš irgi atradau šitą temą kaip tik prieš pavasarį  biggrin.gif


As kai dariau su gyvom gelem, t.y. Austomom, tai ju nenuploviau blush2.gif , tik kotelius siltam vaske pamirkiau, kad dregme gelej issilaiykytu ir ji nenuvystu.
Atsakyti
mergaites,o i medaus torta turi detis tikras medus?ar dirbtinis?
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 14, 01:03)
Man labai malonu , kad Jus čia užsukate .... ax.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

Ačiū už šiltą priėmimą wub.gif Jūsų temoje tokia šilta atmosfera, matyt kalta svetinga šeimininkė smile.gif Ir patarimai aukso vertės thumbup.gif

O su gyvomis gėlėmis dar ilgai nieko negaminsiu... Dar daug šiaip sau pyragėlių ir apsvilusių bandelių iki to laiko teks prikepti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julijajus @ 2009 01 14, 12:43)
mergaites,o i medaus torta turi detis tikras medus?ar dirbtinis?

Cypsiukas geriau atsakys, aš kažkada tuos medučisu kepiau dažnai ir visiems kaimynams pagal užsakymą. Tai tikdavo visoks ir tikras ir dirbtinis ir 50/50 proc.


VAkar CIPCIUKO įkvėpta kepiau keksiukus, net nufotkinau ir pasirodysiu jums po pietų kas gavosi:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 01 14, 12:53)
Cypsiukas geriau atsakys, aš kažkada tuos medučisu kepiau dažnai ir visiems kaimynams pagal užsakymą. Tai tikdavo visoks ir tikras ir dirbtinis ir 50/50 proc.
VAkar CIPCIUKO įkvėpta kepiau keksiukus, net nufotkinau ir pasirodysiu jums po pietų kas gavosi:)

as padariau tesla is dirbtinio tai neruda tesla... g.gif
o anksciau kazkada seniau darydavau tai ruda budavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(julijajus @ 2009 01 14, 12:55)
as padariau tesla is dirbtinio tai neruda tesla... g.gif
o anksciau kazkada seniau darydavau tai ruda budavo  g.gif

O aš dariau iš liepų medaus irgi neruda gavosi, tiesa kepant patamsėja kažkiek, nes gal tas medus karštyje keičia spalvą.
Bet tešla mano labai ruda nebūdavo, tik stengdavausi plonai iškočioti, tuomet apskrunda lakštai ir sumirkę atrodo tamsesni:)
CIPSIUKO LAUK ,ji yra tikra virtuozė, kai pagalvoju tai net kvapą gniaužia...
Atsakyti
Tesla padaryta, tai nezinau ar perdaryti is tikro medaus ar ta kept unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(julijajus @ 2009 01 14, 13:41)
Tesla padaryta, tai nezinau ar perdaryti is tikro medaus ar ta kept unsure.gif

žinoma kepk, juk torto skonis svarbiausia ne spalva, tikrai gausis.
Aš esu kepusi ir su kondensuotu pienu, kartą nepavyko, o antrą kartą gavosi liuks:)
Aš kepčiau:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 01 14, 13:43)
žinoma kepk, juk torto skonis svarbiausia ne spalva, tikrai gausis.
Aš esu kepusi ir su kondensuotu pienu, kartą nepavyko, o antrą kartą gavosi liuks:)
Aš kepčiau:)

Bandau kas bus tas bus doh.gif
Atsakyti