QUOTE(miskouoga @ 2009 01 13, 13:44)
Del rugimo tai nebaisu, vestuves sausio 24 d., aisku, nesupykciau, jei butu karsta
.
Jei jau sakot, kad "Medutis" tinka, tai reikes ji ir kept. Tada dar keli klausimai, is
kiek porciju daryt, kad gautusi toks normalus tortas, apie 3-4 kg.
Ir ant kokio
pagrindo ji daryt? Jauciu, koki kieta kartona reikia folija apvyniot.
Ot varga sau susigalvojau
, uzsisakyciau torta ir ramu butu. Bet gi neskanus man tie pirktiniai. O kazi, ar
pigiau gaunasi paciai kept
Uogyte , nejuokauk , už piktinį tokio dydžio ir papuošimo tortą sumokėsi 150 litų minimum , na ka aš čia sakau 180 tikrai ......o pasidarysi tu ji iš pusuntrinės normos tešlos , tik svers jis daug daugiau nei tu tikiesi ....( 5-6 kg.)
Man vyras iš fanieros išpjovęs tokius tipo neštuvus , stačiakampis su 4 10cm. rankėnėlėm ( tipo pabroliams nešti
) ji švari , išklok popieriumi , užlenk , priklijuok kraštus , o jau paskui aišku reikia grąžių servetėlių ( tu pakarpytu ) .
Ir joks čia vargas - čia malonumas , tokius grožius daryti
Papildyta:
QUOTE(rika3 @ 2009 01 13, 14:09)
sveikutes,siandien bandziau daryti morengiukus,pirma karta,gautis tai gavosi,bet netaip kaip norejau,man taskarstas cukrus apsivijo apie mikserio sluoteles ir ant sienu,kiek kliuvo tiek kliuvo i baltymu mase
,geda pasakyti kad nemoku supilti
Sirupą pilti reikia ne ant šluotelių , o i ta vietą kur jos sukasi .......nepergyvenk , dar keli kartai , ir viskas bus gerai
Papildyta:
QUOTE(GITALE @ 2009 01 13, 13:33)
Cipciuk, kaip supratau tai tas vestuvių tortas su taurėm
jūsų darytas, o kuo jis puoštas grietinėle ar beze?
Ne ,
ne mano .....tai tortas favoritas mano albume , aš pagal jį darau ( darydavau ) , galiu pasikuklindama pasakyti , kad jie nieko nasiskiria
...mano ar originalas .....taip , tai puošta su beze ir gyvom gėlėm ( spalvą svočios pasirenka pačios ( gėlių ) o vat torto ir taurių nori baltų