Įkraunama...
Įkraunama...

" cipciuko receptai "

QUOTE(cipciukas @ 2009 01 13, 09:46)
Aš kepčiau stačiakampį tortą su skyle vienam kampe , kiek esu buvusi vestuvėse ,tai tokie būdavo , bet čia tik mano pamastymas , i tą skyle statosi butelis ( gražiausia šampano ) , nuo jo nuplaunama etiketė ir jis gražiai išpaisomas tinkliulu , puošemas smulkiom gėlytėn ar kaspinėliais priderintais prie torto papuošimo , arba va tokį galima padaryti be problemų ...

Del to, kad staciakampi reikia kept, tai sutinku. Dar galvojau gyvom gelem puost, bet nesugalvoju, koki vidu daryt g.gif
Atsakyti
Patarsiu medutį , jis gerai laiko formą ir ilgai nerūgsta šilumoj ....as tik už jį .
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 13, 06:34)
Nenoriu nuo tavęs Daividija atsilikti , tai ir paspartinau žingsniuką lotuliukas.gif

Nu nu,man iki jusu kaip iki menulio blush2.gif Mokytis ir mokytis,tik,deja,laiko nemarios...
Atsakyti
Del svočios torto - pas mus buvo irgi stačiakampis, bet ant viršaus dar vienas pusiau stačiakampis lotuliukas.gif Nu žodžiu, buvo padaryta skyrnia, o iš jos kyšojo tie visokie "plotkeliniai" pinigai. Gal idėją supratot, nes tai laikais,kai tuokėmes, neturėjom skaitmenų wink.gif
Atsakyti
pas mane vestuvese tai pat buvo toks tortas su skyle tai svocia ji karavojum vadino cia gal kaip nuo kokio Lietuvos krasto priklauso g.gif
Atsakyti
Cipciuk, kaip supratau tai tas vestuvių tortas su taurėm jūsų darytas, o kuo jis puoštas grietinėle ar beze?
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 13, 10:02)
Patarsiu medutį , jis gerai laiko formą ir ilgai nerūgsta šilumoj ....as tik už jį .

Del rugimo tai nebaisu, vestuves sausio 24 d., aisku, nesupykciau, jei butu karsta biggrin.gif .
Jei jau sakot, kad "Medutis" tinka, tai reikes ji ir kept. Tada dar keli klausimai, is kiek porciju daryt, kad gautusi toks normalus tortas, apie 3-4 kg. g.gif
Ir ant kokio pagrindo ji daryt? Jauciu, koki kieta kartona reikia folija apvyniot.
Ot varga sau susigalvojau doh.gif , uzsisakyciau torta ir ramu butu. Bet gi neskanus man tie pirktiniai. O kazi, ar pigiau gaunasi paciai kept g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskouoga: 13 sausio 2009 - 13:48
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 07, 14:03)
BEZE RECEPTAS

MORENGAI IS BEZE

Padarai beze , jae norite dazykite dazais norimomspalvok , ipilkite i kiekviena norimu kvapu , dekite i maiseli su antgaliu , isspauskite i skarda istiesta kep.popieriumi .
Džiūna 1,5 - 2 val.      100 laipsniu karstyje , durelės turi buti pravertos 5 - 7 cm.  ( virsuje ).
Gali stoveti labai ilgai , nedregsta , nepasidaro kaip guminiai  schmoll.gif

user posted image

user posted image

sveikutes,siandien bandziau daryti morengiukus,pirma karta,gautis tai gavosi,bet netaip kaip norejau,man taskarstas cukrus apsivijo apie mikserio sluoteles ir ant sienu,kiek kliuvo tiek kliuvo i baltymu mase doh.gif ,geda pasakyti kad nemoku supilti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2009 01 13, 13:44)
Del rugimo tai nebaisu, vestuves sausio 24 d., aisku, nesupykciau, jei butu karsta  biggrin.gif .
Jei jau sakot, kad "Medutis" tinka, tai reikes ji ir kept.  Tada dar keli klausimai, is kiek porciju daryt, kad gautusi toks normalus tortas, apie 3-4 kg.  g.gif
Ir ant kokio pagrindo ji daryt? Jauciu, koki kieta kartona reikia folija apvyniot.
Ot varga sau susigalvojau doh.gif , uzsisakyciau torta ir ramu butu.  Bet gi neskanus man tie pirktiniai. O kazi, ar pigiau gaunasi paciai kept g.gif

Uogyte , nejuokauk , už piktinį tokio dydžio ir papuošimo tortą sumokėsi 150 litų minimum , na ka aš čia sakau 180 tikrai ......o pasidarysi tu ji iš pusuntrinės normos tešlos , tik svers jis daug daugiau nei tu tikiesi ....( 5-6 kg.)

Man vyras iš fanieros išpjovęs tokius tipo neštuvus , stačiakampis su 4 10cm. rankėnėlėm ( tipo pabroliams nešti tongue.gif ) ji švari , išklok popieriumi , užlenk , priklijuok kraštus , o jau paskui aišku reikia grąžių servetėlių ( tu pakarpytu ) .

Ir joks čia vargas - čia malonumas , tokius grožius daryti thumbup.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(rika3 @ 2009 01 13, 14:09)
sveikutes,siandien bandziau daryti morengiukus,pirma karta,gautis tai gavosi,bet netaip kaip norejau,man taskarstas cukrus apsivijo apie mikserio sluoteles ir ant sienu,kiek kliuvo tiek kliuvo i baltymu mase doh.gif ,geda pasakyti kad nemoku supilti blush2.gif

Sirupą pilti reikia ne ant šluotelių , o i ta vietą kur jos sukasi .......nepergyvenk , dar keli kartai , ir viskas bus gerai mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(GITALE @ 2009 01 13, 13:33)
Cipciuk, kaip supratau tai tas vestuvių tortas su taurėm jūsų darytas, o kuo jis puoštas grietinėle ar beze?

Ne , ne mano schmoll.gif .....tai tortas favoritas mano albume , aš pagal jį darau ( darydavau ) , galiu pasikuklindama pasakyti , kad jie nieko nasiskiria rolleyes.gif ...mano ar originalas .....taip , tai puošta su beze ir gyvom gėlėm ( spalvą svočios pasirenka pačios ( gėlių ) o vat torto ir taurių nori baltų biggrin.gif
Atsakyti
Tas vestuvinis tortukas nuostabus, net vestuviu dar karta uzsinorejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 13, 10:46)

grozis neispasakytas blink.gif wub.gif
Atsakyti
Pravalas tema lieknėjančioms doh.gif Ateinu, seiles susirenku ir išeinu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti