Cipsiuk, gal nauju marciu ar draugiu ieskot?
Aciu uz tema, tik vakar atradau ir varvinu seile
cypciuk kaip visada super ziurejau seile varvindama, reikia patarimo jei ryt is pat ryto issikepciau meduti ir ji sutepciau ar vakare jau butu galima valgyti?
Cipciuk, sveikinu atidarius temele
cipciuk Ar kada nors ilsites?ar tik kepat ir kepat ir kepat?Nuostabybe!!!!
Nuostabybe - sitas zodis man patinka as visada taip kasdieniniam gyvenime sakau
Oi, auksinė čia tema Žaviuosi tokiais sugebėjimais ir kantrybe! Kaip viskas gražu ir skanu!
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 12, 18:30)
Bet kiek daug prikepėt
Mocartas labai sužavėjo, kooooks vidus kaip skaniai atrodo Ir keksas ir keksiukai nuostabūs receptukus nešu savo aruodėlin Ačiū
Ir sveikinu su užrašais ant fotkių labai gražu
QUOTE(Katu @ 2009 01 12, 21:50)
Cipsiuk, gal nauju marciu ar draugiu ieskot?
Jau sūnų nebeturiu laisvų , o drauges -visuomet prašau
Tai neramuole , bus galima .
Ačiū Neryte
Papildyta:
QUOTE(daividija @ 2009 01 12, 21:55)
cipciuk Ar kada nors ilsites?ar tik kepat ir kepat ir kepat?Nuostabybe!!!!
Nenoriu nuo tavęs Daividija atsilikti , tai ir paspartinau žingsniuką
Papildyta:
QUOTE(RiMami @ 2009 01 12, 23:36)
Bet kiek daug prikepėt
Mocartas labai sužavėjo, kooooks vidus kaip skaniai atrodo : Ir keksas ir keksiukai nuostabūs receptukus nešu savo aruodėlin Ačiū
Mocartas labai sužavėjo, kooooks vidus kaip skaniai atrodo : Ir keksas ir keksiukai nuostabūs receptukus nešu savo aruodėlin Ačiū
Hlamas ....kai paspaudžiu redaguoti , prie išmesto paveijkslėlio nerodo nuorodu ka daryti , tusčia .....kas gali būti a ???
Laba ryta, atejau patarimo. Reikia vestuvems issikepti svocios torta, neapsisprendziu koki daryti. Gal patarsit? Meduti gal , o gal kepti dyyyydeli skruzdelyna.
QUOTE(lotute @ 2009 01 12, 22:46)
na tada raituojuos rankoves ir prie darbo
Napoleonas ir pas mane eiles jau laukia ,jauciu savaitgali bandysiu
QUOTE(miskouoga @ 2009 01 13, 09:35)
Laba ryta, atejau patarimo. Reikia vestuvems issikepti svocios torta, neapsisprendziu koki daryti. Gal patarsit? Meduti gal , o gal kepti dyyyydeli skruzdelyna.
Aš kepčiau stačiakampį tortą su skyle vienam kampe , kiek esu buvusi vestuvėse ,tai tokie būdavo , bet čia tik mano pamastymas , i tą skyle statosi butelis ( gražiausia šampano ) , nuo jo nuplaunama etiketė ir jis gražiai išpaisomas tinkliulu , puošemas smulkiom gėlytėn ar kaspinėliais priderintais prie torto papuošimo , arba va tokį galima padaryti be problemų ...