Įkraunama...
Įkraunama...

" cipciuko receptai "

QUOTE(cipciukas @ 2009 01 12, 18:30)
Tortas " MOCARTAS "

user posted image

kaip jums taip išeina skaniai ir gražiai user posted image
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 01 12, 21:20)
Ir is kur pas jus tiek fantazijos  wub.gif

drinks_cheers.gif Grazu, skanu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Keksiukai su aguonom wub.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 01 12, 20:32)
kaip jums taip išeina skaniai ir gražiai user posted image

Žinok yra , kad neskanu buvo rolleyes.gif , bet nebandysi nesužinosi mirksiukas.gif ( DAUG MIŠELĖS RECEPTUKU , MAN BUVO ŠIAIP SAU , BET AŠ NIEKO NĖ NEUŽSIMINIAU , NES VISŲ SKONIAI SKIRTINGI , GAL KITOM BUS SUPER SKANU ) tokių receptukų nė nededu , nors gal kam ir patiktų smile.gif , o kai darau šituos kepinius, tai stengiuosi papuošti taip , kaip autorės , o kitus kartus jau kaip man patiks tongue.gif
Atsakyti
Viskas ir labai skanu ir fotografijos taip gražiai padarytos wub.gif
Atsakyti
Cipciuk, kaip visada fantastiskai viskas atrodo thumbup.gif
Atsakyti
AČIŪ mergaitės ax.gif ax.gif ax.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 12 sausio 2009 - 21:15
Jau kas per grozis tu tortu ir torciuku wub.gif galeciau gyvent kur kaimynysteje tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikste @ 2009 01 12, 21:05)
Jau kas per grozis tu tortu ir torciuku wub.gif  galeciau gyvent kur kaimynysteje tongue.gif

Aš nieko prieš mirksiukas.gif .....gerų bičiulių kuo daugiau thumbup.gif ( ir pas tave norečiau pasisvečiuoti ..... blush2.gif ) .
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 12, 20:42)
Žinok yra , kad neskanu buvo  rolleyes.gif , bet nebandysi nesužinosi  mirksiukas.gif ( DAUG MIŠELĖS RECEPTUKU , MAN BUVO ŠIAIP SAU , BET AŠ NIEKO NĖ NEUŽSIMINIAU , NES VISŲ SKONIAI SKIRTINGI , GAL KITOM BUS SUPER SKANU ) tokių receptukų nė nededu , nors gal kam ir patiktų  smile.gif , o kai darau šituos kepinius, tai stengiuosi papuošti taip , kaip autorės , o kitus kartus jau kaip man patiks tongue.gif

oi priteršim tamstos temelę blush2.gif
O kaip napaleonas, ar skanus buvo? blush2.gif atrode tai superiniai skaniai
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 01 12, 21:20)
oi priteršim tamstos temelę blush2.gif
O kaip napaleonas, ar skanus buvo? blush2.gif atrode tai superiniai skaniai

SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .....jis pas mane 1 vietoje biggrin.gif

Tų , kurie man nepatiko , jus nė nepamatysite , nei išgirsite ......taip priklauso , kitos autorės atžvilgiu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 12 sausio 2009 - 21:26
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 12, 21:24)
SUPER  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  .....jis pas mane 1 vietoje  biggrin.gif

Tų , kurie man nepatiko , jus nė nepamatysite , nei išgirsite ......taip priklauso , kitos autorės atžvilgiu .

na tada raituojuos rankoves ir prie darbo biggrin.gif
Atsakyti