QUOTE(Antrininkė @ 2009 01 11, 19:34)
Čia visos taip svaigsta nuo autorės kepinių, bet aš pažiūrėjau ir neištvėriau nepakomentavusi. Žinau, kad supykdysiu ištikimas ir apakusias gerbėjas, bet man visai nepatinka toks dažiklių, dirbtinių kremų ir tarybinės puošybos garbinimas. Nemanau, kad nenatūraliais dažikliais dažytas, iš pakelių pagamintais pusgaminiais perteptas tortas gali būti labai jau skanus. Tokių galima nusipirkti prekybos centre. O namie tam ir gaminam, kad būtų originalu, sveika, įdomu.
Visu pirma tokiems komentarams reiketu svariu argumentu, del sveikatai kenksmingu medziagu, kuriuos naudoja Cipciukas, o jei jus negalite to irodyti, butu manau labai netaktiska teigti, kad tai neorginalu, nesveika, ar neidomu.Ar jus tyrete dazus, kuriuos ji naudoja(gal tai paprasciausi dazai is paprastu isdziovintu burokeliu, morku, spinatu ar dar ko)Jau ta siu dienu sveiko gyvenimo mokykla kartais kelia juoka, nu nenori-nenaudok, man kartais atrodo, kad tik tie komentatoriai vieni viska ismano apie sveika mityba, o visi kiti yra, atsiprasau uz issireiskima-durniai, nes jiems pastoviai reikia priminti laikas nuo laiko, kad tas ar anas yra nesveika, as jau kazkur rasiau, kad siandien rinkdamiesi maisto produktus mes nezinome apsoliuciai nieko, kuris is ju yra sveikesnis.Jei as neteisi-irodykit
Aha, dar del tu tarybiniu laiku, va musu senoliai sako, kad tarybiniais senais laikais ir taukai buvo sveika ir sviestas ir mesa , tik va tokiais, kaip dabar laikais viskas patapo nesveika, kai atsirado tiek mandriu galvu, kai viska pradejo auginti, gaminti, puosti naujoviskai.Ar ne is didelio rasto einam is krasto?