Įkraunama...
Įkraunama...

" cipciuko receptai "

QUOTE(Antrininkė @ 2009 01 11, 18:34)
Čia visos taip svaigsta nuo autorės kepinių, bet aš pažiūrėjau ir neištvėriau nepakomentavusi. Žinau, kad supykdysiu ištikimas ir apakusias gerbėjas, bet man visai nepatinka toks dažiklių, dirbtinių kremų ir tarybinės puošybos garbinimas. Nemanau, kad nenatūraliais dažikliais dažytas, iš pakelių pagamintais pusgaminiais perteptas tortas gali būti labai jau skanus. Tokių galima nusipirkti prekybos centre. O namie tam ir gaminam, kad būtų originalu, sveika, įdomu.

jai nepatinka - prasom sios temos neskaityti smile.gif Nes cia skaito tiktos, kurioms patinka smile.gif
Atsakyti
cipsiuk,ten prie ekleriuku radau ta krema toki,ir rasai kad perki urmo bazej.gal galetum konkreciai kur tu ji ten randi,nes kazkaip niekad neuzmaciau ten jo blush2.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Antrininkė @ 2009 01 11, 18:34)
man visai nepatinka toks dažiklių, dirbtinių kremų ir tarybinės puošybos garbinimas.

O jūs parodykit savo netarybiškai puoštus gaminius, pasidalinkit sveikuoliškais receptais - mažu pasigaminsim ir mes? smile.gif Kritikuoti kiekvienas gudrus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 11 sausio 2009 - 19:04
QUOTE(Antrininkė @ 2009 01 11, 19:34)
Čia visos taip svaigsta nuo autorės kepinių, bet aš pažiūrėjau ir neištvėriau nepakomentavusi. Žinau, kad supykdysiu ištikimas ir apakusias gerbėjas, bet man visai nepatinka toks dažiklių, dirbtinių kremų ir tarybinės puošybos garbinimas. Nemanau, kad nenatūraliais dažikliais dažytas, iš pakelių pagamintais pusgaminiais perteptas tortas gali būti labai jau skanus. Tokių galima nusipirkti prekybos centre. O namie tam ir gaminam, kad būtų originalu, sveika, įdomu.

Oho! Nauju laiku puosybos propaguotoja doh.gif Kazin, gal imeskit savo kepiniu nuotraukeles..? Idomu isvysti torta pauosta alia "naujoviskai"... g.gif
Atsakyti
Na tikrai, paskaiciau Antrininkes komentara, tai tiesiog amo netekau. Tai kaip atrodo tie naujoviskai papuosti tortai blink.gif cukrines gelytes visada buvo grazu, yra grazu ir bus grazu! Cia gal kokio pavydo gaidele lotuliukas.gif mes dziaugiames, kad [B]Cipciukas mus moko, pataria, dalinasi receptais. [/B]O jei jau taip nepatinka kai kam, tai nieks neliepia skaityti, juolab gaminti tu skanestu smile.gif arba tikrai, prasom pasidalinti naturaliais dazais dazytu, naujoviskai puostu tortu biggrin.gif arba tieisog ir toliau pirkit tus tortus is Maximos, kur tas gelytes lipdo seilem lotuliukas.gif

Negaliu praleist pro akis tokiu komentaru mad.gif na mielos moterys, merginos ir kitos nares, jei nepatinka kazkas, parodykit ka galit geriau, ir tiek, o ne tusciai komentuokit mirksiukas.gif

Dar pridursiu smile.gif kas garbina Jame Oliver, kas Glacee,kas dar kazka, o mes negarbinam, bet gerbiam musu miela mokytoja Cipciuka wub.gif Jos receptai ir patarimai aukso verti wub.gif

Nu jau per sias dvi dienas tai issiliejau biggrin.gif

Kokia as konfliktiska asmenybe...atleiskit blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 11 sausio 2009 - 19:53

merginos,baikit bartis! juk kiekviena turi teise issakyti savo nuomone blink.gif o su tais komentavimais tuoj pykciai prasideda,o mes juk cia ne apie tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 01 11, 20:04)
merginos,baikit bartis! juk kiekviena turi teise issakyti savo nuomone blink.gif o su tais komentavimais tuoj pykciai prasideda,o mes juk cia ne apie tai smile.gif

Vsio, netersiam temos biggrin.gif norincios pasibarti, kuriam nauja tema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Antrininkė @ 2009 01 11, 19:34)

Visu pirma tokiems komentarams reiketu svariu argumentu, del sveikatai kenksmingu medziagu, kuriuos naudoja Cipciukas, o jei jus negalite to irodyti, butu manau labai netaktiska teigti, kad tai neorginalu, nesveika, ar neidomu.Ar jus tyrete dazus, kuriuos ji naudoja(gal tai paprasciausi dazai is paprastu isdziovintu burokeliu, morku, spinatu ar dar ko)Jau ta siu dienu sveiko gyvenimo mokykla kartais kelia juoka, nu nenori-nenaudok, man kartais atrodo, kad tik tie komentatoriai vieni viska ismano apie sveika mityba, o visi kiti yra, atsiprasau uz issireiskima-durniai, nes jiems pastoviai reikia priminti laikas nuo laiko, kad tas ar anas yra nesveika, as jau kazkur rasiau, kad siandien rinkdamiesi maisto produktus mes nezinome apsoliuciai nieko, kuris is ju yra sveikesnis.Jei as neteisi-irodykit bigsmile.gif Aha, dar del tu tarybiniu laiku, va musu senoliai sako, kad tarybiniais senais laikais ir taukai buvo sveika ir sviestas ir mesa , tik va tokiais, kaip dabar laikais viskas patapo nesveika, kai atsirado tiek mandriu galvu, kai viska pradejo auginti, gaminti, puosti naujoviskai.Ar ne is didelio rasto einam is krasto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 11, 20:28)
Visu pirma tokiems komentarams reiketu svariu argumentu, del sveikatai kenksmingu medziagu, kuriuos naudoja Cipciukas, o jei jus negalite to irodyti, butu manau labai netaktiska teigti, kad tai neorginalu, nesveika, ar neidomu.Ar jus tyrete dazus, kuriuos ji naudoja(gal tai paprasciausi dazai is paprastu isdziovintu burokeliu, morku, spinatu ar dar ko)Jau ta siu dienu sveiko gyvenimo mokykla kartais kelia juoka, nu nenori-nenaudok, man kartais atrodo, kad tik tie komentatoriai vieni viska ismano apie sveika mityba, o visi kiti yra, atsiprasau uz issireiskima-durniai, nes jiems pastoviai reikia priminti laikas nuo laiko, kad tas ar anas yra nesveika, as jau kazkur rasiau, kad siandien rinkdamiesi maisto produktus mes nezinome apsoliuciai nieko, kuris is ju yra sveikesnis.Jei as neteisi-irodykit bigsmile.gif Aha, dar del tu tarybiniu laiku, va musu senoliai sako, kad tarybiniais senais laikais ir taukai buvo sveika ir sviestas ir mesa , tik va tokiais, kaip dabar laikais viskas patapo nesveika, kai atsirado tiek mandriu galvu, kai viska pradejo auginti, gaminti, puosti naujoviskai.Ar ne is didelio rasto einam is krasto?  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
isbandziau cypciuko putesius smile.gif

visu pirma dariau zele is pakeliu, o ne pagal recepta blush2.gif (improvizavau smile.gif), dariau tik dvieju spalvu, suplaktus supyliau i stikline, todel kai norejau nufotografuoti pjuvi, biski isiro ax.gif .Skanu, gaivu. MB buvo suzavetas

user posted image

user posted image

foto doh.gif doh.gif
Papildyta:
reiks pabandyt daryt pagal duota cypciuko recepta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 11, 13:42)
1,5 puodelio 36 % grietineles. As tai plaku beveik visa indeli grietineles (dideli), na cia ir gaunasi turbut kokie du puodukai. O dali pasilieku, ir atskirai isplaku su cukrumi ir rugstele, ir papuosiu virsu smile.gif

aš taip ir padariau, nusipirkau didelį indeli grietinėlės, tik ji pas mane bus 35 riebumo g.gif
ryt poryt meginsiu daryt napaleona, tikiuosi pavyks blush2.gif ax.gif
Atsakyti
O merginos , va ir barniai prasideda doh.gif ......kiekvienas masto , daro taip kaip jis sugeba ir nori .....viso to galima ir nedeti ( ka paminejo ) .....lai lieka pilka , liūdna masė .....kazi kas tada liktu valgyti Amerikonam ??? g.gif

DISKUSIJOS SIUO KLAUSYMU IR BAIGTOS.....
Atsakyti