kaip skaniai atrodo putesiai
jo.putėsiai tai nerealūs. seilė ištyso
oi kiek cia skanestu seile tyyyyyssssta
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 10, 23:01)
------------------------------------------
Prasau junkis tik kuo drasiau .......man dar ne karto nebuvo , kad jie neiseitu , visada darau savo malonumui , kad ir vakar , puosiau pyragaicius , liko beze , tai va ko pridariau , sakau , gal kam prisireiks
Prasau junkis tik kuo drasiau .......man dar ne karto nebuvo , kad jie neiseitu , visada darau savo malonumui , kad ir vakar , puosiau pyragaicius , liko beze , tai va ko pridariau , sakau , gal kam prisireiks
CYPSIUK,PAIMKIT GAL ATOSTOGU PORA DIENELIU PRISIZIURIU JUSU SKANESTU IR NEGALIU NEKEPTI,BM SAKO,JEI TAIP IR TOLIAU VYS MANE IS NAMU
KAI TIK NUSIPIRKSIU NAUJA MIKSERI,PIRMAS KEPINYS BUS MORENGAI
QUOTE(rasixe @ 2009 01 10, 22:51)
putesiu net nemeginsiu daryti, nes žinau kad nesigaus ne tam aš sutverta
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 11, 00:01)
o Dievuliau, iš kur tokiė sugebėjimai kad man nors šeštadalis to ką JŪS sugebat
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 11, 00:01)
man dar ne karto nebuvo , kad jie neiseitu
Ojojoj, kaip skaniai atrodo Pas mane tokie ilgai neužsilaikytų Aš juos taip mėgstu, bet nemoku išdžiovinti, matyt ir pati tešla "negera" būna - arba paruduoja, arba viršuj plutelė o viduj kramtoškė gaunasi. Dariau kažkada ir tortą - biskvitinis paplotėlis su aguonomis, išdėlioji morengus, tepi kavos/sviesto kremą tarp jų, vėl biskvitas. Tai mano morengai ištižo tame kreme, o turėjo būti traškūs Na žodžiu - nelemta man
cipciuk, nerandu jūsų plikytų sausainukų recepto gal po ranka kur turit
Pavasariniai putėsiai
Pavasariniai putėsiai
DAVIJA ......prasau mano " ekleriukai " ......"Eklerai "
Papildyta:
Aisku , kad suminkstes , jei uzdesime ant zelinio kremo ( kuriame ieina zeletinas ) , jokiu problamu , su kitais ....sviestiniais , geros grietineles , ir dedasi jie pries paduodant torta ( nors maniskiai neissileidzia ir per diena )
Papildyta:
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 01 11, 11:11)
ačiū už atsakymą
gražūs morengiukai, o kai jais puošiat kokį torčiuką - jie nesuminkštėja?
gražūs morengiukai, o kai jais puošiat kokį torčiuką - jie nesuminkštėja?
Aisku , kad suminkstes , jei uzdesime ant zelinio kremo ( kuriame ieina zeletinas ) , jokiu problamu , su kitais ....sviestiniais , geros grietineles , ir dedasi jie pries paduodant torta ( nors maniskiai neissileidzia ir per diena )
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 11, 13:33)
SUPRATAU