Įkraunama...
Įkraunama...

" cipciuko receptai "

kaip skaniai atrodo putesiai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sikste: 11 sausio 2009 - 00:11
jo.putėsiai tai nerealūs. seilė ištyso thumbup.gif
Atsakyti
oi kiek cia skanestu wub.gif wub.gif seile tyyyyyssssta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 10, 23:01)
------------------------------------------

Prasau junkis  4u.gif tik kuo drasiau  mirksiukas.gif .......man dar ne karto nebuvo , kad jie neiseitu schmoll.gif  , visada darau savo malonumui , kad ir vakar , puosiau pyragaicius , liko beze , tai va ko pridariau , sakau , gal kam prisireiks  g.gif

user posted image

CYPSIUK,PAIMKIT GAL ATOSTOGU PORA DIENELIU biggrin.gif PRISIZIURIU JUSU SKANESTU IR NEGALIU NEKEPTI,BM SAKO,JEI TAIP IR TOLIAU VYS MANE IS NAMU lotuliukas.gif
KAI TIK NUSIPIRKSIU NAUJA MIKSERI,PIRMAS KEPINYS BUS MORENGAI smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 11 sausio 2009 - 00:32
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .....zinok , kol situ prispricavau i skardele , maniau ranku neliks doh.gif .....darai darai , o galo nesimato tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rasixe @ 2009 01 10, 22:51)
kokie putesiai blink.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
vsio ryt bandau

putesiu net nemeginsiu daryti, nes žinau kad nesigaus schmoll.gif ne tam aš sutverta doh.gif

QUOTE(cipciukas @ 2009 01 11, 00:01)

Prasau junkis  4u.gif tik kuo drasiau  mirksiukas.gif .......man dar ne karto nebuvo , kad jie neiseitu schmoll.gif  , visada darau savo malonumui , kad ir vakar , puosiau pyragaicius , liko beze , tai va ko pridariau , sakau , gal kam prisireiks  g.gif

user posted image

o Dievuliau, iš kur tokiė sugebėjimai bigsmile.gif kad man nors šeštadalis to ką JŪS sugebat umn.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 11, 00:01)
man dar ne karto nebuvo , kad jie neiseitu schmoll.gif 

Ojojoj, kaip skaniai atrodo thumbup.gif Pas mane tokie ilgai neužsilaikytų ax.gif Aš juos taip mėgstu, bet nemoku išdžiovinti, matyt ir pati tešla "negera" būna - arba paruduoja, arba viršuj plutelė o viduj kramtoškė gaunasi. Dariau kažkada ir tortą - biskvitinis paplotėlis su aguonomis, išdėlioji morengus, tepi kavos/sviesto kremą tarp jų, vėl biskvitas. Tai mano morengai ištižo tame kreme, o turėjo būti traškūs biggrin.gif Na žodžiu - nelemta man biggrin.gif
Atsakyti
cipciuk, nerandu jūsų plikytų sausainukų recepto blush2.gif gal po ranka kur turit mirksiukas.gif 4u.gif

Pavasariniai putėsiai bigsmile.gif
Atsakyti
ačiū už atsakymą

gražūs morengiukai, o kai jais puošiat kokį torčiuką - jie nesuminkštėja? g.gif
Atsakyti
morengiukai tai user posted image
Atsakyti
DAVIJA ......prasau mano " ekleriukai " mirksiukas.gif ......"Eklerai "
Papildyta:
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 01 11, 11:11)
ačiū už atsakymą

gražūs morengiukai, o kai jais puošiat kokį torčiuką - jie nesuminkštėja?  g.gif

Aisku , kad suminkstes , jei uzdesime ant zelinio kremo ( kuriame ieina zeletinas ) , jokiu problamu , su kitais ....sviestiniais , geros grietineles , ir dedasi jie pries paduodant torta ( nors maniskiai neissileidzia ir per diena schmoll.gif )
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 11, 13:33)
Aisku , kad suminkstes , jei uzdesime ant zelinio kremo ( kuriame ieina zeletinas ) , jokiu problamu , su kitais ....sviestiniais , geros grietineles , ir dedasi jie pries paduodant torta ( nors maniskiai neissileidzia ir per diena  schmoll.gif )

SUPRATAU smile.gif
Atsakyti