Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

Hmm. mergaites, man kai tik isidejau visai buvo is oro tie patepliojimai, bet ir tai tik keleta dieneliu g.gif

Atejau pasipiktinti!!! ne veltui viesinama, kad vaistines savavaliskai kelia kainas, kai tuos procentukus padidino! taigi, po padidinimo atejau i vaistine ir zieda nusipirkau vietoj 42 lt uz 49 lt, ateinu siandien i ta pacia vaistine ir ka Jus manot??? ziedukas jau 54 lt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuliaaa @ 2009 02 06, 12:00)
Hmm. mergaites, man kai tik isidejau visai buvo is oro tie patepliojimai, bet ir tai tik keleta dieneliu  g.gif

Atejau pasipiktinti!!! ne veltui viesinama, kad vaistines savavaliskai kelia kainas, kai tuos procentukus padidino! taigi, po padidinimo atejau i vaistine ir zieda nusipirkau vietoj 42 lt uz 49 lt, ateinu siandien i ta pacia vaistine ir ka Jus manot??? ziedukas jau 54 lt  verysad.gif

O kurioje čia vaistinėje pirkai? g.gif Įdomu, kur pigiausiai galima jį nusipirkti?
Atsakyti
as sausio pabaigoj mokejau 52 lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2009 02 06, 14:08)
O kurioje čia vaistinėje pirkai?  g.gif Įdomu, kur pigiausiai galima jį nusipirkti?

Seimos vaistinej verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinsiliuke @ 2009 02 01, 22:55)
ar as neklystu, kad nevaisingiausios dienos buna ciklo pradzioje? o vaisingiausios pabaigoje?  g.gif gal zinote tiksliau del tu nevaisingu/ vaisingu dienu?  

Dėl vaisingų dienų klysti smile.gif Jei ciklas yra 28 dienos, tai vaisingos dienos bus maždaug vidury ciklo (apie 14 dieną), bet labai mažai yra tokių moterų, kurių ciklas būtų toks tikslus. Teoriškai vaisingos dienos yra apie 9-16 ciklo dieną (pirma mėnesinių diena yra pirma ciklo diena), bet gali būti ir kitaip, priklausomai nuo kiekvienos moters individualiai, todėl bent aš vaisingų dienų skaičiavimu nepasitikėčiau 4u.gif

QUOTE(irmuliaaa @ 2009 02 06, 09:33)
niu va, visgi neaiskiai uzklausiau. db su konkreciu pavyzdziu  blush2.gif nius siandien as 22 val turiu jau isideti zieduka, tai jei uzsimanysim mylu mylu ar drasiai galiu leisti eit iki galo ar neleist  bigsmile.gif ?

Gali drąsiai mirksiukas.gif Jei žiedas teisingai naudojamas, jis apsaugo visą laiką, nesvarbu ar tai būna laikas, kai žiedas išimtas, ar kai pirmą dieną įdėtas 4u.gif

QUOTE(mylimukeA @ 2009 02 06, 10:19)
Drąsiai  drinks_cheers.gif  Ar čia aš viena tokia drąsuolė?  blush2.gif
Mergaitės, o normalu, kad man jau antra savaitė teplioja po žiedo įsidėjimo?  doh.gif Man su jokiais kitais kontraceptikais taip nebūdavo..

Ne tu viena tokia drąsuolė biggrin.gif
Kad teplioja normalu, man irgi tepliojo beveik tris savaites (kai įsidėjau pirmą kartą) doh.gif

QUOTE(Nikodema @ 2009 02 07, 22:31)
Sian Gintarinej vaistinej 64lt. sumokejau  blink.gif  doh.gif

Kiek pastebėjau, Gintarinėj vaistinėj ir šiaip visi vaistai (kiek teko pirkt) brangesni nei kitur, užtai nemėgstu tos vaistinės ir nieko iš jos neperku schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 08 vasario 2009 - 11:36
Sveikos 4u.gif Ir aš žieduota biggrin.gif KŽ naudoju jau apie metus, viskas puiku - nei aš jaučiu, nei MB. Potraukis sumažėjęs, bet nieko smile.gif Norėjau paklausti, ar buvo kam, kad išsiėmus žiedą nesulauktumėte mėnesinių g.gif Jau kokie 3 mėn sutrikęs ciklas - ne taip reguliariai, kaip anksčiau būdavo, bet kad išvis nesusirgčiau, nebuvo g.gif Dariausi testą, neigiamas g.gif Bandysiu rytoj dar vieną pasidaryti g.gif Aišku, ar taip ar kitaip reikia pas gydytoją užbėgti g.gif Sakau, gal organizmas prisisotino tų hormonų užtat ir nesusergu g.gif
Man po pirmo vaiko taip buvo su KT, gėriau gėriau, o vieną kartą ir nesusirgau. Bet tą kartą irgi nenėščia buvau g.gif Tada mečiau KT
Tiesa, pirkau šeimos vaistinėj KŽ ketvirtadienį, su nuolaida sumokėjau 56 Lt blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justagnė: 08 vasario 2009 - 20:28
Na ką, išstoju aš iš KŽ naudojančių gretų. Netiko jis man. Uždegimas po uždegimo, vyras nebemielas, o ir kažkokį psichologinį diskomfortą jaučiu... Sėkmės jį naudojančioms. Idėja gera, tik gaila, jis pas mane neprigijo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikodema @ 2009 02 07, 23:31)
Sian Gintarinej vaistinej 64lt. sumokejau  blink.gif  doh.gif

o siaube doh.gif as tai buciau nebepirkus tokia kaina isgirdus... is principo... nes kitur 10 lt pigiau doh.gif

QUOTE(justagnė @ 2009 02 08, 21:27)
Potraukis sumažėjęs, bet nieko smile.gif

as dabar po pertraukos pirma men vartoju, bet jauciu, kad sekso irgi nebetaip noriu sad.gif ir tepa dar po menesiniu doh.gif
QUOTE(Do_do_do @ 2009 02 09, 10:29)
Na ką, išstoju aš iš KŽ naudojančių gretų. Netiko jis man. Uždegimas po uždegimo, vyras nebemielas, o ir kažkokį psichologinį diskomfortą jaučiu... Sėkmės jį naudojančioms. Idėja gera, tik gaila, jis pas mane neprigijo  verysad.gif

sekmes tau ieskant kitu apsisaugojimo budu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 01 23, 09:14)
Spirtalės tik gimdžiusiosm, o jei negimdžiusi tai negalima  schmoll.gif
bet va vasaros pab. planuoju pastoti, o iki vasaros pab. 6 - 7  men. tai galvoju. Kiek maždaug reikia padaryti pertrauka nuo KT ir KŽ kad išnyktų hormonų perteklius ir pan. Kad nepakenktų vaisiui? g.gif

Tikrai nebutinai. Mano teta negimdzius, jai per 40, turi jau antra spirale. Gi nebutu deje jai jos, jei butu negalima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinsiliuke @ 2009 02 09, 12:34)

sekmes tau ieskant kitu apsisaugojimo budu 4u.gif  4u.gif

Dėkui, tik kad nežinau kuo saugotis. KT, pleistro, spiralės nenoriu, lieka prezervatyvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 01 23, 09:14)
Spirtalės tik gimdžiusiosm, o jei negimdžiusi tai negalima  schmoll.gif

bet va vasaros pab. planuoju pastoti, o iki vasaros pab. 6 - 7  men. tai galvoju. Kiek maždaug reikia padaryti pertrauka nuo KT ir KŽ kad išnyktų hormonų perteklius ir pan. Kad nepakenktų vaisiui? g.gif

Galėt galima, tik labai nepatartina smile.gif

Jei man reiktų saugotis tokį trumpą laiką, tikrai nesirinkčiau žiedo. Tiek laiko ir su prezervatyvu pakentėti galima irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Do_do_do @ 2009 02 10, 15:39)
Dėkui, tik kad nežinau kuo saugotis. KT, pleistro, spiralės nenoriu, lieka prezervatyvas  smile.gif

man tai ir su prezervatyvu gerai buna... ax.gif ir geriau jauciuosi, nes zinau, kad nekenkiu sau su tais hormonais... g.gif o dabar vartojant KZ kazkaip sazine uzgriauzia kartais... rolleyes.gif
Atsakyti