QUOTE(Sinsiliuke @ 2009 02 03, 18:30)
o jei pvz pries pradedant normaliai kraujuot dar pora dienu tepa tokiom kraujingom isskyrom... kada ta zieda det? ar kai jau tept pradeda? ar palaukt, kol pasirodys tikras kraujas? nes man kartais buna, kad menesines tepimu prasideda...
as isidejau prasidejus normaliai sirgti, bet po isidejimo reikia saugotis....o toliau manau jokiu problemu neiskils
QUOTE(Nervita @ 2009 02 04, 21:41)
as isidejau prasidejus normaliai sirgti, bet po isidejimo reikia saugotis....o toliau manau jokiu problemu neiskils
kaip suprast, kad po isidejimo reikia saugotis?
QUOTE(Nervita @ 2009 02 05, 17:37)
jei isidedi per 2-5 d. nuo susirgimo reikia 7 d. saugotis papildomai ... tad kad nesuklysciau tai isidejau kai sirgau jau rimtai, o ne per tepliojimus...todel dar saugojausi
aisku as tai ta pacia diena ir normaliai kraujuot pradejau, tai viskas aisku buvo bet buna kartais pirma tepliojimai, tai darysiu kaip tu sakai
Mergaites, o kaip Jus darote, kai po savaites pertraukos sirgimui isidedi zieduka (ir aisku jau nebesergi) tai gal geriau ta diena neit iki galo su brangiausiuoju ar cia viskas ok?
Hope aiskiai uzklausiau
Hope aiskiai uzklausiau
QUOTE(irmuliaaa @ 2009 02 06, 09:53)
Mergaites, o kaip Jus darote, kai po savaites pertraukos sirgimui isidedi zieduka (ir aisku jau nebesergi) tai gal geriau ta diena neit iki galo su brangiausiuoju ar cia viskas ok?
Hope aiskiai uzklausiau
Hope aiskiai uzklausiau
Dediesi lygiai po savaites (bet ne veliau) nesvarbu sergi ar nesergi, tikrai nepastosi Gali detis anksciau jeigu nebent nori pasikoreaguot cikla ar pvz kad visad isimtum ir isidetum zieda pirmadieni
QUOTE(NaujokeS @ 2009 02 06, 10:02)
Dediesi lygiai po savaites (bet ne veliau) nesvarbu sergi ar nesergi, tikrai nepastosi Gali detis anksciau jeigu nebent nori pasikoreaguot cikla ar pvz kad visad isimtum ir isidetum zieda pirmadieni
niu va, visgi neaiskiai uzklausiau. db su konkreciu pavyzdziu nius siandien as 22 val turiu jau isideti zieduka, tai jei uzsimanysim mylu mylu ar drasiai galiu leisti eit iki galo ar neleist ?
QUOTE(irmuliaaa @ 2009 02 06, 08:33)
niu va, visgi neaiskiai uzklausiau. db su konkreciu pavyzdziu nius siandien as 22 val turiu jau isideti zieduka, tai jei uzsimanysim mylu mylu ar drasiai galiu leisti eit iki galo ar neleist ?
Drąsiai Ar čia aš viena tokia drąsuolė?
Mergaitės, o normalu, kad man jau antra savaitė teplioja po žiedo įsidėjimo? Man su jokiais kitais kontraceptikais taip nebūdavo..
QUOTE(mylimukeA @ 2009 02 06, 11:19)
Drąsiai Ar čia aš viena tokia drąsuolė?
Mergaitės, o normalu, kad man jau antra savaitė teplioja po žiedo įsidėjimo? Man su jokiais kitais kontraceptikais taip nebūdavo..
man tas pats...bet as dar tik pirmas menuo...skaiciau kad paskui kaikurioms praeina...o kaikurioms ne...ir nutraukia...tad laukiu kito menesio
QUOTE(Nervita @ 2009 02 06, 09:44)
man tas pats...bet as dar tik pirmas menuo...skaiciau kad paskui kaikurioms praeina...o kaikurioms ne...ir nutraukia...tad laukiu kito menesio
Dar ir nesibaigti gali?
Aš irgi labai laukiu, kada praeis.. Tikiuosi, kad praeis, nes jau toooks didelis diskomfortas
QUOTE(mylimukeA @ 2009 02 06, 12:57)
Dar ir nesibaigti gali?
Aš irgi labai laukiu, kada praeis.. Tikiuosi, kad praeis, nes jau toooks didelis diskomfortas
patikek suprantu man nuo 01,22 nepraeina...bet as buvau pas gydytoja apziurejo ji mane ir nieko nesake....bet tuo metu dar buvo nedaug...ir as neemiau i galva, jos net nepaklausiau, ar cia blogai....bet dabar vis daugeja