Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

o jei pvz pries pradedant normaliai kraujuot dar pora dienu tepa tokiom kraujingom isskyrom... g.gif kada ta zieda det? ar kai jau tept pradeda? ar palaukt, kol pasirodys tikras kraujas? g.gif nes man kartais buna, kad menesines tepimu prasideda... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinsiliuke @ 2009 02 03, 18:30)
o jei pvz pries pradedant normaliai kraujuot dar pora dienu tepa tokiom kraujingom isskyrom...  g.gif  kada ta zieda det? ar kai jau tept pradeda? ar palaukt, kol pasirodys tikras kraujas? g.gif nes man kartais buna, kad menesines tepimu prasideda...  unsure.gif

as isidejau prasidejus normaliai sirgti, bet po isidejimo reikia saugotis....o toliau manau jokiu problemu neiskils mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2009 02 04, 21:41)
as isidejau prasidejus normaliai sirgti, bet po isidejimo reikia saugotis....o toliau manau jokiu problemu neiskils mirksiukas.gif

kaip suprast, kad po isidejimo reikia saugotis? g.gif
Atsakyti
jei isidedi per 2-5 d. nuo susirgimo reikia 7 d. saugotis papildomai 4u.gif ... tad kad nesuklysciau tai isidejau kai sirgau jau rimtai, o ne per tepliojimus...todel dar saugojausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2009 02 05, 17:37)
jei isidedi per 2-5 d. nuo susirgimo reikia 7 d. saugotis papildomai 4u.gif ... tad kad nesuklysciau tai isidejau kai sirgau jau rimtai, o ne per tepliojimus...todel dar saugojausi  4u.gif

aisku smile.gif as tai ta pacia diena ir normaliai kraujuot pradejau, tai viskas aisku buvo ax.gif bet buna kartais pirma tepliojimai, tai darysiu kaip tu sakai smile.gif
Atsakyti
Mergaites, o kaip Jus darote, kai po savaites pertraukos sirgimui isidedi zieduka (ir aisku jau nebesergi) tai gal geriau ta diena neit iki galo su brangiausiuoju ar cia viskas ok? blush2.gif

Hope aiskiai uzklausiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuliaaa @ 2009 02 06, 09:53)
Mergaites, o kaip Jus darote, kai po savaites pertraukos sirgimui isidedi zieduka (ir aisku jau nebesergi) tai gal geriau ta diena neit iki galo su brangiausiuoju ar cia viskas ok?  blush2.gif

Hope aiskiai uzklausiau  g.gif

Dediesi lygiai po savaites (bet ne veliau) nesvarbu sergi ar nesergi, tikrai nepastosi smile.gif Gali detis anksciau jeigu nebent nori pasikoreaguot cikla ar pvz kad visad isimtum ir isidetum zieda pirmadieni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NaujokeS @ 2009 02 06, 10:02)
Dediesi lygiai po savaites (bet ne veliau) nesvarbu sergi ar nesergi, tikrai nepastosi smile.gif  Gali detis anksciau jeigu nebent nori pasikoreaguot cikla ar pvz kad visad isimtum ir isidetum zieda pirmadieni  smile.gif

niu va, visgi neaiskiai uzklausiau. db su konkreciu pavyzdziu blush2.gif nius siandien as 22 val turiu jau isideti zieduka, tai jei uzsimanysim mylu mylu ar drasiai galiu leisti eit iki galo ar neleist bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(irmuliaaa @ 2009 02 06, 08:33)
niu va, visgi neaiskiai uzklausiau. db su konkreciu pavyzdziu  blush2.gif nius siandien as 22 val turiu jau isideti zieduka, tai jei uzsimanysim mylu mylu ar drasiai galiu leisti eit iki galo ar neleist  bigsmile.gif ?

Drąsiai drinks_cheers.gif Ar čia aš viena tokia drąsuolė? blush2.gif
Mergaitės, o normalu, kad man jau antra savaitė teplioja po žiedo įsidėjimo? doh.gif Man su jokiais kitais kontraceptikais taip nebūdavo..
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2009 02 06, 11:19)
Drąsiai  drinks_cheers.gif  Ar čia aš viena tokia drąsuolė?  blush2.gif
Mergaitės, o normalu, kad man jau antra savaitė teplioja po žiedo įsidėjimo?  doh.gif Man su jokiais kitais kontraceptikais taip nebūdavo..

man tas pats...bet as dar tik pirmas menuo...skaiciau kad paskui kaikurioms praeina...o kaikurioms ne...ir nutraukia...tad laukiu kito menesio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nervita: 06 vasario 2009 - 10:45
QUOTE(Nervita @ 2009 02 06, 09:44)
man tas pats...bet as dar tik pirmas menuo...skaiciau kad paskui kaikurioms praeina...o kaikurioms ne...ir nutraukia...tad laukiu kito menesio  ax.gif

Dar ir nesibaigti gali? blink.gif
Aš irgi labai laukiu, kada praeis.. Tikiuosi, kad praeis, nes jau toooks didelis diskomfortas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2009 02 06, 12:57)
Dar ir nesibaigti gali?  blink.gif
Aš irgi labai laukiu, kada praeis.. Tikiuosi, kad praeis, nes jau toooks didelis diskomfortas  doh.gif

patikek suprantu unsure.gif man nuo 01,22 nepraeina...bet as buvau pas gydytoja apziurejo ji mane ir nieko nesake....bet tuo metu dar buvo nedaug...ir as neemiau i galva, jos net nepaklausiau, ar cia blogai....bet dabar vis daugeja blink.gif
Atsakyti