Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

Sveikos 4u.gif

paskutines mm buvo zudancios, kelios dienos praleistos lovoj su dideliais skausmais, kuriu net vaistai neiveike verysad.gif Ginekologe patare naudoti belekokia kontracepcija, israse recepta KZ. Ar pasijaute jum koks nors mm skirtumas pries ir per KZ vartojima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikodema @ 2009 01 29, 21:23)
Sveikos  4u.gif

paskutines mm buvo zudancios, kelios dienos praleistos lovoj su dideliais skausmais, kuriu net vaistai neiveike  verysad.gif  Ginekologe patare naudoti belekokia kontracepcija, israse recepta KZ. Ar pasijaute jum koks nors mm skirtumas pries ir per KZ vartojima?  g.gif

Na man tai kartais skausmai nebuna labai stiprus, tik vos vos maudzia su skausmu, bet iskart tablete geriu, kad neisisiubuotu.. o kartais tai kaip as sakau "uz tris menesius paskauda vienu kartu" doh.gif o karteli buvo, kad tiesiog emiau ir susirgau be jokio skausmo, ech kaip gera buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Na va man pirmos menesines po ziedo nebenaudojimo. Sakes plaukiu 2 diena, bet keista ir siaip pilva skauda nugara nieko panasaus nebudavo kai kontraceptikus naudojau ir zieda. Bet jei ne vienos tai kitos bedos matyt, su ziedu buvo vienokios "b"| vel kitokios, organizmui matyt irgi keista kai negauna istisai iprastu hormonu kiekiu. Bet tikiuos viskas susitvarkys, idomu kaip susireguliuos ciklas, bet tikiuos nebereikes daugiau i save kisti tos chemijos.
Atsakyti
QUOTE(Nikodema @ 2009 01 29, 19:23)
Sveikos  4u.gif

paskutines mm buvo zudancios, kelios dienos praleistos lovoj su dideliais skausmais, kuriu net vaistai neiveike  verysad.gif  Ginekologe patare naudoti belekokia kontracepcija, israse recepta KZ. Ar pasijaute jum koks nors mm skirtumas pries ir per KZ vartojima?  g.gif

Man bet kurios mm be kontraceptikų žudančios doh.gif Su vėmimais, alpimais ir greitosios kvietimais verysad.gif Tik bėda, kad organizmas netoleravo nei KP nei KT.. Dabar pirmas mėnuo pleistrą bandau. Kol kas viskas liuks, tik teplioja ilgokai.. O skausmas sumažėjo jau tą pačią dieną, kai įsidėjau KŽ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NaujokeS @ 2009 01 30, 17:28)
Na va man pirmos menesines po ziedo nebenaudojimo. Sakes plaukiu 2 diena, bet keista ir siaip pilva skauda nugara nieko panasaus nebudavo kai kontraceptikus naudojau ir zieda. Bet jei ne vienos tai kitos bedos matyt, su ziedu buvo vienokios "b"| vel kitokios, organizmui matyt irgi keista kai negauna istisai iprastu hormonu kiekiu. Bet tikiuos viskas susitvarkys, idomu kaip susireguliuos ciklas, bet tikiuos nebereikes daugiau i save kisti tos chemijos.

Ciklas turetu nepasikeisti.. ir kaip bebutu keista mano gydytoja sake, kad trys menesiai nuo nutraukimo patys vaisingiausi menesiai...tad labai saugokites, jeigu leliuku dar nenorit. Anot jos su siuolaikiniais kontraceptikais kai kuriose vaisingumo klinikose taip gydomos poros... 4u.gif
Atsakyti
sveikos wink.gif

zinau, kad nelabai sveika ir ilgai masciau, kad nenoriu i save tos chemijos kist sad.gif bet vis del to, seksas su prezervatyvais neteikia tiek malonumo... doh.gif

tai vat, noriu antra karteli jums ta pati klausima uzduot biggrin.gif ar naudodamos KZ leidziat partneriui baigt jumyse? g.gif as tai nelabai pasitikiu tais kontraceptikais, o nestumo dabar nei uz ka nenoreciau... unsure.gif schmoll.gif tai mastau, kad savo brangiajam kol kas neleisiu baigt manyje... g.gif pasiulysiu nutraukta akta g.gif arba nebent per nevaisingas dienas iki galo... g.gif

ar as neklystu, kad nevaisingiausios dienos buna ciklo pradzioje? o vaisingiausios pabaigoje? g.gif gal zinote tiksliau del tu nevaisingu/ vaisingu dienu? ax.gif taciau mano ciklas nera visiskai reguliarus ( dabar svyruoja kelias dienas, bet tikiuosi, jog naudojant KZ susireguliuos), tai net nzn, kaip cia tas vaisingas dienas skaiciuot? g.gif naudosiu tai kaip antra apsisaugojimo buda.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinsiliuke @ 2009 02 01, 21:55)
sveikos wink.gif

zinau, kad nelabai sveika ir ilgai masciau, kad nenoriu i save tos chemijos kist sad.gif bet vis del to, seksas su prezervatyvais neteikia tiek malonumo...  doh.gif

tai vat, noriu antra karteli jums ta pati klausima uzduot  biggrin.gif ar naudodamos KZ leidziat partneriui baigt jumyse?  g.gif as tai nelabai pasitikiu tais kontraceptikais, o nestumo dabar nei uz ka nenoreciau... unsure.gif  schmoll.gif tai mastau, kad savo brangiajam kol kas neleisiu baigt manyje...  g.gif pasiulysiu nutraukta akta  g.gif arba nebent per nevaisingas dienas iki galo...  g.gif

ar as neklystu, kad nevaisingiausios dienos buna ciklo pradzioje? o vaisingiausios pabaigoje?  g.gif gal zinote tiksliau del tu nevaisingu/ vaisingu dienu?  ax.gif taciau mano ciklas nera visiskai reguliarus ( dabar svyruoja kelias dienas, bet tikiuosi, jog naudojant KZ susireguliuos), tai net nzn, kaip cia tas vaisingas dienas skaiciuot? g.gif naudosiu tai kaip antra apsisaugojimo buda..  biggrin.gif

O tai kam tada naudoti, jei neleidi baigti tavyje? blink.gif Aš tai pasitikiu KŽ tiek pat kiek ir bet kokiais kontraceptikais 99% biggrin.gif O dėl tų vaisingų dienų tai painus man dalykas... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinsiliuke @ 2009 02 01, 23:55)
sveikos wink.gif

zinau, kad nelabai sveika ir ilgai masciau, kad nenoriu i save tos chemijos kist sad.gif bet vis del to, seksas su prezervatyvais neteikia tiek malonumo...  doh.gif

tai vat, noriu antra karteli jums ta pati klausima uzduot  biggrin.gif ar naudodamos KZ leidziat partneriui baigt jumyse?  g.gif as tai nelabai pasitikiu tais kontraceptikais, o nestumo dabar nei uz ka nenoreciau... unsure.gif  schmoll.gif tai mastau, kad savo brangiajam kol kas neleisiu baigt manyje...  g.gif pasiulysiu nutraukta akta  g.gif arba nebent per nevaisingas dienas iki galo...  g.gif

ar as neklystu, kad nevaisingiausios dienos buna ciklo pradzioje? o vaisingiausios pabaigoje?  g.gif gal zinote tiksliau del tu nevaisingu/ vaisingu dienu?  ax.gif taciau mano ciklas nera visiskai reguliarus ( dabar svyruoja kelias dienas, bet tikiuosi, jog naudojant KZ susireguliuos), tai net nzn, kaip cia tas vaisingas dienas skaiciuot? g.gif naudosiu tai kaip antra apsisaugojimo buda..  biggrin.gif

as irgi panasioje baimeje gyvenau ir vyra kankinau biggrin.gif o po to, kai sese pasake, jog jai ginekologe dave bart uz tai, kad vyra kankina neleisdama baigti, kazkaip apsiraminau ir dabar jau leidziu rolleyes.gif truputi profilaktiskai pasiparinu, bet viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2009 02 02, 09:26)
O tai kam tada naudoti, jei neleidi baigti tavyje?  blink.gif Aš tai pasitikiu KŽ tiek pat kiek ir bet kokiais kontraceptikais 99%  biggrin.gif O dėl tų vaisingų dienų tai painus man dalykas...  blush2.gif

suprantu, kad juokingai skamba biggrin.gif bet nestumas dabar yra didziausia mano baime unsure.gif tai as bijau, kad tas KZ nesuveiks ir pan... unsure.gif buna juk taip... unsure.gif uztat ir mastau kaip papildoma saugumo priemone naudot nutraukta lytini akta arba skaiciuot vaisingas dienas rolleyes.gif
QUOTE(irmuliaaa @ 2009 02 02, 11:31)
as irgi panasioje baimeje gyvenau ir vyra kankinau  biggrin.gif o po to, kai sese pasake, jog jai ginekologe dave bart uz tai, kad vyra kankina neleisdama baigti, kazkaip apsiraminau ir dabar jau leidziu  rolleyes.gif truputi profilaktiskai pasiparinu, bet viskas gerai  biggrin.gif

turesiu omeny, jei jau ginekologe taip sake... g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinsiliuke @ 2009 02 02, 12:26)
suprantu, kad juokingai skamba biggrin.gif bet nestumas dabar yra didziausia mano baime  unsure.gif tai as bijau, kad tas KZ nesuveiks ir pan...  unsure.gif buna juk taip...  unsure.gif uztat ir mastau kaip papildoma saugumo priemone naudot nutraukta lytini akta arba skaiciuot vaisingas dienas  rolleyes.gif

turesiu omeny, jei jau ginekologe taip sake...  g.gif  smile.gif

patikek man ta pati sake... tai kenkia ir vyrui ir moteriai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2009 02 02, 12:37)
patikek man ta pati sake... tai kenkia ir vyrui ir moteriai... 4u.gif

o kuo tai gali kenkt? g.gif man tai manau labiau kenks nerimas, kad KZ galejo nesuveikt... unsure.gif

mylesimes be prezervatyvo, tik va tas baigimas i vidu man nerima kelia... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinsiliuke @ 2009 02 02, 12:26)
suprantu, kad juokingai skamba biggrin.gif bet nestumas dabar yra didziausia mano baime  unsure.gif tai as bijau, kad tas KZ nesuveiks ir pan...  unsure.gif buna juk taip...  unsure.gif uztat ir mastau kaip papildoma saugumo priemone naudot nutraukta lytini akta arba skaiciuot vaisingas dienas  rolleyes.gif

turesiu omeny, jei jau ginekologe taip sake...  g.gif  smile.gif

Mano ginekologe sake, kad patikimumas toks pats kaip ir daugumos kontrac. tableciu, tik vartojimas, kad ne per skrandi del to siek tiek maziau veikliosios medziagos KZ yra nei tabletese, atitinkamai mazesni salutiniai poveikiai. Pati naudoju jau pusmeti ir visada kaip sakant iki galo padarom wub.gif . Kol kas nesilaukiu taip kad pasitikiu KZ smile.gif
Atsakyti