Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Nervita @ 2009 01 21, 19:07)
4u.gif jam receptas ir reikalingas? vyras jaucia jiji?

Visi kontraceptikai parduodami su receptu, tik kai kada vaistininkai "pamiršta" jo paprašyti biggrin.gif . Mano vyras jį kartais jaučia, ypač jei būna sausiau ax.gif , bet sakė, kad jam jis netrukdo.

Straipsnis tai žiaurus unsure.gif. Dėl trombų tai žinojau, dėl to stengiuos daugiau vartoti skysčių, bet kad sukelia vėžį, tai ne. Kaip tik gydytojai atvirkščiai tikina, kad kontraceptikai padeda jo išvengti g.gif.
Atsakyti
uzsukau pasipasakoti kad nutraukiau ziedo vartojima....o koki straipsni radau doh.gif
is tikruju privercia susimastyti koki bruda mes i savo organizma kisame unsure.gif

o dabar apie zieda....nuejau pas gydytoja, pasisnekejau ir pakeitem i naujausios kartos tabletes (ta naujausia karta visada buna nauja kai tik nueinu pas ginekologe hihihi.gif )
pasakiau kad sumazejes libido man trukdo gyventi biggrin.gif
tai pasake - kad ir taip ilgai kentejau, taip daryti nereikia, nes cia salutinis poveikis lygiai toks pat kaip pvz pykintu pastoviai nuo kontraceptiku smile.gif
sake kad is vartojanciu zieda tarp jos klienciu retai kam sis poveikis pasireiskia, bet kaip ji paminejo - kiekviena moteris individuali ir visada buna ismimciu is taisykliu
tai va, dingsiu is zieduotuju burio...
smagus man jo vartojimas buvo, toks nerupestingas, biski gaila...dabar turesiu kas vakara prisiminti isgerti doh.gif
sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Straipsnis tai jooo, toookssss biskis bauginantis..

o as pasipasakosiu savo istorija. kaireje krutineje turiu gumbeli, ji esu issityrus, man mastopatija ir ten susidares riebalines liaukos audinys (tiksliai nepamenu pavadinimo). zodz, ziedo instrukcijoj parasyta, kad retas salutinis poveikis yra kruties auglio formavimasis. kai ginekologei isreiskiau nora vartoti kontraceptikus, ji man pasake, kad ziedukas dar ir sutvarkys mano problemas su krutine.. tai cia man kazkaip paradoksalu g.gif

o dar sita straipsni pasiskaicius blink.gif
Atsakyti
baisu... rolleyes.gif as turiu recepta KZ, bet vis dar svarstau ar man ta zieda vel pirkt... dabar tai kazkaip linkstu link to, kad gal geriau i savo organizma tokiu nuodu nekisiu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2009 01 21, 20:07)
4u.gif jam receptas ir reikalingas? vyras jaucia jiji?

As pirkdavau be recepto, vyras taipogi kelis kartus pirko neprase recepto.
Vyras nejusdavo ziedo.
Atsakyti
joooo... STARIPSNIS gerulis!!!!!
Toks gerulis, kad po3 (o gal 4-tiksliai neatsimenu) men naudojimo dabar perskaiciusi si straipsni staigiai apsisprendziau jog sis ziedas kuri dabar esu isidejusi PASKUTINIS!!!!
Visada galvojau, kad kontraceptikai brudas, bet pasigimdziusi 2 planuotus vaikucius ir daugiau vaiku nebeplanuojanti, susigundziau reklama, kad juose yra super mazai hormonu.
Bet sitas straipsis (as juo 100% tikiu) man sugrazino blaivu prota ir parodziusi straipsni vyrui, ketinu ir vel saugotis prezervatyvais rolleyes.gif

Beje patarciau ir visom kitom taip pasielgti, o ypac tom kurios dar planuoja tureti vaiku. ir nepasikliauti "MAN TAIP NENUTIKS" .... !!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2009 01 21, 22:18)
Tai jei ketini pastoti taip greitai tai mano nuomone is vis nebevartok tu jokiu kontraceptiku. ( siaip as esu is vis pries kontraceptiku vartojima jei yra ketinama tureti vaiku, nes neaisku kaip visa tai gali ateityje atsiliepti vaikams ar net anukams. pati vartoju kontraeptikus nes jau turiu 2 vaikus ir daugiau ju nebeketinu tureti. pries tai visada naudojome tik prezervatyvus)
Manau turetum vyra pabandyti itikinti, kad pakentetu puse metu ir naudotu prezervatyvus vardan busimo vaikelio sveikatos  mirksiukas.gif
jei jis protingas - sutiks su tuom mirksiukas.gif

As KT vartojau 4 metus, po to susilaukiau 2 nuostabiu ir sveiku vaiku. Manau esu ne vienintele tokia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2009 01 22, 15:22)
As KT vartojau 4 metus, po to susilaukiau 2 nuostabiu ir sveiku vaiku. Manau esu ne vienintele tokia mirksiukas.gif

as manau kad visur yra isimciu is taisykliu ir tikrai tikiu kad dauguma moteru susilaukia sveiku vaikuciu
kad tie kontraceptikai nera sveika tai tikrai sutinku,
o tokiu atveju kurie aprasyti tame straipsnyje tikiu kad buna, bet juk nereiskia kad absoliuciai visos kurios vartoja kontraceptikus dabar gimdys apsigimusius vaikucius, kentes nuo tromboziu ir pan...
straipsnis geras, privercia suklusti, gal tokia jo ir paskirtis...
Atsakyti
Tikrai, po tokio straipsio nebesinori naudoti KT KŽ ir pan.ohmy.gif

O tai ką tada naudoti? Prezervatyvus? g.gif
O jei kitiems alergija nuo latekso? Ką tada daryti, kad negimdyti kiekvieną metą vaikų? ohmy.gif protest.gif
Papildyta:
QUOTE(`delfine` @ 2009 01 22, 16:48)
as manau kad visur yra isimciu is taisykliu ir tikrai tikiu kad dauguma moteru susilaukia sveiku vaikuciu
kad tie kontraceptikai nera sveika tai tikrai sutinku,
o tokiu atveju kurie aprasyti tame straipsnyje tikiu kad buna, bet juk nereiskia kad absoliuciai visos kurios vartoja kontraceptikus dabar gimdys apsigimusius vaikucius, kentes nuo tromboziu ir pan...
straipsnis geras, privercia suklusti, gal tokia jo ir paskirtis...

Na taip manau ne visom, bet prieš ruošiantis šeimą nanuo reikia padaryti pertrauką, bet kažin kokią? g.gif
Atsakyti
Straipsnis is ties geras, priverte susimastyti thumbup.gif Nors ne viena panasia istorija esu girdejus. Tik anksciau stengdavausi ieskot tik TEIGIAMU pasisakymu apie KP ir neigiamos informacijos stengdavausi neskaityt, atsiriboti. Juk taip parogu gyvent nerupestinga gyvenima ir zinot, kad nepastosi. Bet, kad KP yra vitaminai faktas nerealu, beabejo poveikis ne visom gali but vienodas arba jo isvis gali nebut, bet ne visus vienodai taipogi veikia rukymas, alkoholis, soliariumas ir tt.

Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2009 01 22, 14:22)

Labai uz tave dziaugiuosi, bet manau rizikuoti galima tik savo sveikata o ne vaiku. Aisku kiekvienas galvojame, kad tokie dalykai atsitinka tik kazkam kitam, bet ne man ir ramia sazine geriame KT ar KZ ar pan. Bet kur ta garantija kad neatitiks toks dalykas?!!?

QUOTE(Rastika @ 2009 01 22, 16:00)
Tikrai, po tokio straipsio nebesinori naudoti KT KŽ ir pan.ohmy.gif

O tai ką tada naudoti? Prezervatyvus? g.gif
O jei kitiems alergija nuo latekso? Ką tada daryti, kad negimdyti kiekvieną metą vaikų? ohmy.gif  protest.gif
Papildyta:
Na taip manau ne visom, bet prieš ruošiantis šeimą nanuo reikia padaryti pertrauką, bet kažin kokią?  g.gif

o prezervatyvu man rodos buna ir ne lateksiniu g.gif
Atsakyti
Spirtalės tik gimdžiusiosm, o jei negimdžiusi tai negalima schmoll.gif
bet va vasaros pab. planuoju pastoti, o iki vasaros pab. 6 - 7 men. tai galvoju. Kiek maždaug reikia padaryti pertrauka nuo KT ir KŽ kad išnyktų hormonų perteklius ir pan. Kad nepakenktų vaisiui? g.gif
Atsakyti