Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(mamamia* @ 2010 07 02, 22:06)
Labas visoms  smile.gif 
Pries valanda isidejau pirmaji kontraceptini zieda, tai turiu toki klausima  ax.gif Kaip jis veikia jai per kokia svente isgeri ir parukai? Ar patikimumas labai sumazeja ? smile.gif 
Atsiprasau, bet visos temos neskaiciau  blush2.gif

jei ne kasdien, tai nieko tokio smile.gif
Atsakyti
IR dar klausimelis ax.gif Po menesiniu galima ji issiimti ir praplauti? Ir ar galima vartoti vaistus nuo skausmo menesiniu metu, berods "ibuprom" vadinas, pamirsau pas gine paklausti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(KaZantipA @ 2010 07 03, 18:08)
jei ne kasdien, tai nieko tokio  smile.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamamia*: 03 liepos 2010 - 20:34
QUOTE(mamamia* @ 2010 07 03, 21:15)
IR dar klausimelis  ax.gif  Po menesiniu galima ji issiimti ir praplauti? Ir ar  galima vartoti vaistus nuo skausmo menesiniu metu, berods  "ibuprom"  vadinas, pamirsau pas gine paklausti  doh.gif
Papildyta:

Aciu  smile.gif

tai pagal ideja menesines turi but tuo metu, kai yra 7 d. pertrauka, jej juos buna anksciau nei reikia isiimt, arba po idejimo, tai yra negerai - reik tirtis
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2010 07 04, 18:15)
tai pagal ideja menesines turi but tuo metu, kai yra 7 d. pertrauka, jej juos buna anksciau nei reikia isiimt, arba po idejimo, tai yra negerai - reik tirtis

Turbut neaiskiai paklausiai ax.gif As pirma karta esu isidejus zieda, tai gine pasake per pirmuju menesiniu diena reik isidet, tai vat ir klausiu ar galima ji praplauti g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2010 07 06, 12:23)
Turbut neaiskiai paklausiai  ax.gif  As pirma karta esu isidejus zieda, tai gine pasake per pirmuju menesiniu diena reik isidet, tai vat ir klausiu ar galima ji praplauti g.gif   4u.gif

Galima po vesiu vandeniu, bet kam to reikia? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 06 liepos 2010 - 14:35
QUOTE(linamog @ 2010 07 06, 16:34)
Galima po vesiu vandeniu, bet kam to reikia? ax.gif

Na nezinau, kazkaip nehigieniska man atrodo g.gif Juk kraujuoji, ir gal kazkiek kraujo "prilimpa" ? Nu gal ir nesamone cia susigalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2010 07 06, 19:58)
Na nezinau, kazkaip nehigieniska man atrodo g.gif  Juk kraujuoji, ir gal kazkiek kraujo "prilimpa" ? Nu gal ir nesamone cia susigalvojau biggrin.gif

Prasivalys ten viskas ciklo eigoj, imlioti nepatartina, koki karta galite praskalauti, jei paciai taip maloniau. ax.gif
Atsakyti
Nieko neskalavau ir jo neiminėjau. smile.gif Išėmus po to pirmojo karto nieko prie jo prilipę nebuvo užsilikę. Tik jau po kiek laiko pastebėjau, kad išėmus po 3sav jis būna pasidaręs gelsvas.
Dėl alkoholio ir cigarečių, tai jo patikimumas nesumažėja. Konsultavausi su gydytoja.
Atsakyti
Kažkada seniau vartojau KŽ. Viskas buvo gerai. Noras buvo, "slydo" it per ledą assa.gif neturėjau jokių pašalinių poveikių. Tačiau tas malonumas brangus... Dingo draugas, nutraukiau ir žiedo naudojimą. Po kiek laiko pradėjau gerti Lindinete20, jos dvigubai pigesnės. Buvau nesenai susiradusi draugą. pradžioje viskas buvo gerai. Bet po kokiu 3 mėn KT vartojimo išdžiuvau kaip sachara karsta.gif Iš pradžių nelabai supratau. Degdavau noru mylėtis, atrodo tuoj visus rūbus nuplėšiu nuo jo, tačiau susijaudinimo nebūdavo. Nesmagu ir prieš draugą pasidarė. Nepadeda ir ilgos glamonės. Svarstau, ką čia daryti? ... gal sugrįžti prie KŽ? Gal kas ir yra išbandęs tiek vieną tiek kitą? kuris geriau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cairo @ 2010 07 12, 12:27)
Kažkada seniau vartojau KŽ. Viskas buvo gerai. Noras buvo, "slydo" it per ledą assa.gif neturėjau jokių pašalinių poveikių. Tačiau tas malonumas brangus... Dingo draugas, nutraukiau ir žiedo naudojimą. Po kiek laiko pradėjau gerti Lindinete20, jos dvigubai pigesnės. Buvau nesenai susiradusi draugą. pradžioje viskas buvo gerai. Bet po kokiu 3 mėn KT vartojimo išdžiuvau kaip sachara karsta.gif  Iš pradžių nelabai supratau. Degdavau noru mylėtis, atrodo tuoj visus rūbus nuplėšiu nuo jo, tačiau susijaudinimo nebūdavo. Nesmagu ir prieš draugą pasidarė. Nepadeda ir ilgos glamonės. Svarstau, ką čia daryti? ... gal sugrįžti prie KŽ? Gal kas ir yra išbandęs tiek vieną tiek kitą? kuris geriau? g.gif

as naudojau ir KZ ir KT, man ziedas yra patogiau, beto jame maziau harmonu, jis man atrodo patikimesnis, bet noras dingo siaip
Atsakyti
Nėr gyvenimo biggrin.gif Padėtis be išeities. Na reikės bandyti grįžti prie KŽ. Gal jei ankščiau jis man tiko ir patiko, gal ir dabar viskas bus gerai smile.gif ... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cairo @ 2010 07 12, 12:27)
Kažkada seniau vartojau KŽ. Viskas buvo gerai. Noras buvo, "slydo" it per ledą assa.gif neturėjau jokių pašalinių poveikių. Tačiau tas malonumas brangus... Dingo draugas, nutraukiau ir žiedo naudojimą. Po kiek laiko pradėjau gerti Lindinete20, jos dvigubai pigesnės. Buvau nesenai susiradusi draugą. pradžioje viskas buvo gerai. Bet po kokiu 3 mėn KT vartojimo išdžiuvau kaip sachara karsta.gif  Iš pradžių nelabai supratau. Degdavau noru mylėtis, atrodo tuoj visus rūbus nuplėšiu nuo jo, tačiau susijaudinimo nebūdavo. Nesmagu ir prieš draugą pasidarė. Nepadeda ir ilgos glamonės. Svarstau, ką čia daryti? ... gal sugrįžti prie KŽ? Gal kas ir yra išbandęs tiek vieną tiek kitą? kuris geriau? g.gif

KŽ naudoju jau 1,5 metų, prieš tai kaip ir tu gėriau Lindinete 20 apie porą metų. smile.gif
Pasakysiu koks man yra skirtumas, su KT reikia nepamiršti išgerti, būnan ne namuose tuo laiku kai geri, reikia jas turėti su savim (nes geriausia gerti tuo pačiu laiku). KŽ įsidėjai ir 3 savaites ramu. Taip pat jame mažiau hormonų ir jis nedirgina skrandžio. Jokio sausumo nesu pastebėjusi. Man daug geriau KŽ, nejaučiu jokio diskomforto dėl to, kad kažkas mano viduje, tiesiog nejaučiu jo ir visai užmirštu, kol telefone nepradeda skambėti priminimas apie jį. biggrin.gif
Su KT man ne visada tą pačią dieną prasidėdavo mmm, tai anksčiau, tai truputį vėliau. O su KŽ visada tą pačią dieną ir dar visada iš ryto, tai irgi labai super smile.gif
Tad pirmenybę teikiu tik KŽ smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 12 liepos 2010 - 19:37