QUOTE(cairo @ 2010 07 12, 12:27)
Kažkada seniau vartojau KŽ. Viskas buvo gerai. Noras buvo, "slydo" it per ledą assa.gif neturėjau jokių pašalinių poveikių. Tačiau tas malonumas brangus... Dingo draugas, nutraukiau ir žiedo naudojimą. Po kiek laiko pradėjau gerti Lindinete20, jos dvigubai pigesnės. Buvau nesenai susiradusi draugą. pradžioje viskas buvo gerai. Bet po kokiu 3 mėn KT vartojimo išdžiuvau kaip sachara karsta.gif Iš pradžių nelabai supratau. Degdavau noru mylėtis, atrodo tuoj visus rūbus nuplėšiu nuo jo, tačiau susijaudinimo nebūdavo. Nesmagu ir prieš draugą pasidarė. Nepadeda ir ilgos glamonės. Svarstau, ką čia daryti? ... gal sugrįžti prie KŽ? Gal kas ir yra išbandęs tiek vieną tiek kitą? kuris geriau? g.gif
KŽ naudoju jau 1,5 metų, prieš tai kaip ir tu gėriau Lindinete 20 apie porą metų.
Pasakysiu koks man yra skirtumas, su KT reikia nepamiršti išgerti, būnan ne namuose tuo laiku kai geri, reikia jas turėti su savim (nes geriausia gerti tuo pačiu laiku). KŽ įsidėjai ir 3 savaites ramu. Taip pat jame mažiau hormonų ir jis nedirgina skrandžio. Jokio sausumo nesu pastebėjusi. Man daug geriau KŽ, nejaučiu jokio diskomforto dėl to, kad kažkas mano viduje, tiesiog nejaučiu jo ir visai užmirštu, kol telefone nepradeda skambėti priminimas apie jį.
Su KT man ne visada tą pačią dieną prasidėdavo mmm, tai anksčiau, tai truputį vėliau. O su KŽ visada tą pačią dieną ir dar visada iš ryto, tai irgi labai super
Tad pirmenybę teikiu tik KŽ