Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

Mergaitės reikia patarimo unsure.gif Keturis metus naudojau Kž, o dabar sugalvojau padaryti pertrauka kelių mėnesių. Pamiršau kaip ten vyksta su tom mėnesinėm blush2.gif Buvau įpratusi tris savaites sirgti, viena - ne. O dabar jau praėjo trys savitės kai nenaudoju ir nesusergu (saugaus kitais būdais). Kada normaliai turėčiaus susirgti negerdama nieko unsure.gif ? MB jau strese nuo tos mano užsimanytos pertraukos be KT doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2010 04 22, 20:32)
Mergaitės reikia patarimo unsure.gif Keturis metus naudojau Kž, o dabar sugalvojau padaryti pertrauka kelių mėnesių. Pamiršau kaip ten vyksta su tom mėnesinėm blush2.gif Buvau įpratusi tris savaites sirgti, viena - ne. O dabar jau praėjo trys savitės kai nenaudoju  ir nesusergu (saugaus kitais būdais). Kada normaliai turėčiaus susirgti negerdama nieko unsure.gif ? MB jau strese nuo tos mano užsimanytos pertraukos be KT doh.gif

Sunku pasakyti, kada pradesite sirgti, nes organizmui reikia priprasti prie sumazejusios hormonu dozes. Jei saugotes - nestresuokite ir ramiai laukite. Kelerios menesines gali buti nereguliarios, nes organizmas reguliuosis hormonus.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif . KŽ NuvaRing jau vartoju beveik metus. Pasiskaitinėjau temoje, keista, kad daug kam iš jūsų pirmus mėnesius tepliojo ir pasireiškė kitokie šalutiniai simptomai. Prieš KŽ gėriau KT Jazminelle (kažkaip taip vadinasi), bet tik vieną mėnesį. Nuolat buvau įtampoje, kad pamiršiu išgerti tabletę, tad ginekologė rekomendavo KŽ. Esu labai patenkinta, nuo pat pirmų dienų su juo jaučiausi patogiai ir saugiai. Kai gėriau KT, jaučiausi labai blogai ne vien psichologiškai, bet ir fiziškai - nuolat pykino, svaigo galva, o su KŽ tokių dalykų niekada nebuvo. Tik yra viena tokia lyg ir problema, bet gal tai nėra bėda, net nežinau. Žiedą visada išsitraukiu pirmadienio vakarą, bet susergu tik šeštadienį (kartais penktadienį ar sekmadienį). Ar kitoms taip būna? Pirmus mėnesius nuolat panikuodavau, pirkau nėštumo testus, bet vėliau pamačiau, kad taip būna nuolatos, tai gal tai normalu? Gi informacinėje knygutėje rašo, kad menstruacijos prasideda savaitės laikotarpy. Beto, mano natūralus ciklas taip pat buvo labai ilgas, kartais net 40 ar daugiau dienų (menstruacijos nebuvo reguliarios, todėl natūralių kontracepcijos metodų taikyti negalėjau).
Atsakyti
QUOTE(alinoolis @ 2010 05 02, 12:12)
Tik yra viena tokia lyg ir problema, bet gal tai nėra bėda, net nežinau. Žiedą visada išsitraukiu pirmadienio vakarą, bet susergu tik šeštadienį (kartais penktadienį ar sekmadienį). Ar kitoms taip būna?

Viskas normalu, man tas pats buvo.
Atsakyti
Sveikos, gal matet kokia si menesi ziedo kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2010 05 06, 08:10)
Sveikos, gal matet kokia si menesi ziedo kaina? 4u.gif

Euro vaistinei su medaus kortele anksciau kainavo 40.13lt,dabar 46lt
As naudoju ji jau penki menesiai,esu kolkas patenkinta
Atsakyti
o man jis netiko, labai pykino, vos ne alpau...ir kai nustojau naudoti, veido oda siaubinga tapo, nors siaip su ja niekad bedu neturejau. nei uz ka dar karta.
Atsakyti
QUOTE(alinoolis @ 2010 05 02, 13:12)
Sveikos  4u.gif . KŽ NuvaRing jau vartoju beveik metus. Pasiskaitinėjau temoje, keista, kad daug kam iš jūsų pirmus mėnesius tepliojo ir pasireiškė kitokie šalutiniai simptomai. Prieš KŽ gėriau KT Jazminelle (kažkaip taip vadinasi), bet tik vieną mėnesį. Nuolat buvau įtampoje, kad pamiršiu išgerti tabletę, tad ginekologė rekomendavo KŽ. Esu labai patenkinta, nuo pat pirmų dienų su juo jaučiausi patogiai ir saugiai. Kai gėriau KT, jaučiausi labai blogai ne vien psichologiškai, bet ir fiziškai - nuolat pykino, svaigo galva, o su KŽ tokių dalykų niekada nebuvo. Tik yra viena tokia lyg ir problema, bet gal tai nėra bėda, net nežinau. Žiedą visada išsitraukiu pirmadienio vakarą, bet susergu tik šeštadienį (kartais penktadienį ar sekmadienį). Ar kitoms taip būna? Pirmus mėnesius nuolat panikuodavau, pirkau nėštumo testus, bet vėliau pamačiau, kad taip būna nuolatos, tai gal tai normalu? Gi informacinėje knygutėje rašo, kad menstruacijos prasideda savaitės laikotarpy. Beto, mano natūralus ciklas taip pat buvo labai ilgas, kartais net 40 ar daugiau dienų (menstruacijos nebuvo reguliarios, todėl natūralių kontracepcijos metodų taikyti negalėjau).

aš irgi neįsivaizduoju, kaip moterys nepamiršta tabletes išgerti. Nors KŽ man irgi nepatinka, nes labai ilgam laikui reikia įsidėti ir gali pamiršti išimti. Žodžiu per ilgai smile.gif o be to nenoriu nieko dėtis į vidų ir visą laiką vaikščioti. Man labiau patinka pleistras. negresia pamiršti, o naudoji išoriškai. smile.gif
Atsakyti
angeliukas, o kaip dėl pleistro nusilupimo. Ar po vandens procedūrų nėra rizikos, kad ims ir nukris. Nes paprasti pleistrai man nukrenta.

O dėl KŽ. Naudoju jį jau pusantrų metų. Viskas buvo gerai. Tačiau nežinau, ar čia sutapimas toks, kad orai šilti prasidėjo, paprakaituoji daugiau ir t.t., bet pastaruoju metu pradėjo vėl darytis spuogeliai ant kaktos. O jau senių seniausiai jie buvo išnykę smile.gif
Atsakyti
Sveiki, KŽ naudoju jau 4 metus, ir kol kas esu labai patenkinta. Kadangi pas mane yra žaizdelė, man negalima naudoti spiralės, o tablečių gerti su mano atmintimi, nea blush2.gif Turiu klausimą-prašymą, gal kas turite atlikusį KŽ, kurį nenaudosite, ir norite parduoti, mielai nusipirkčiau. Rašykite į až.
Atsakyti
labas visoms:)
prisijungiu ir as prie KZ naudojanciuju. Man dar tik pati pradzia:) lygiai pries savaite susirgau ir isidejau ji. Sirgt lyg ir nustojau jau uzvakar,bet dabar teplioja ir teplioja (nepykit jei netaip issireiksiu,bet tokiu tamsia tamsiai tamsiai rudom isskyrom ir po nedaug labai)... Jus rasote kaikurios,kad jums tepliojo pirma menesi,o kada liovesi? ta pirma menesi tepliot? kazkaip norisi su vyru isbandyt jau sia'naujove' bet kad kazkaip kol dar pilnai nesusitvarke viskas,tai tempiu laika... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimutia: 16 birželio 2010 - 13:36
QUOTE(Raimutia @ 2010 06 16, 14:35)
labas visoms:)
prisijungiu ir as prie KZ naudojanciuju. Man dar tik pati pradzia:) lygiai pries savaite susirgau ir isidejau ji. Sirgt lyg ir nustojau jau uzvakar,bet dabar teplioja ir teplioja (nepykit jei netaip issireiksiu,bet tokiu tamsia tamsiai tamsiai rudom isskyrom ir po nedaug labai)...   Jus rasote kaikurios,kad jums tepliojo pirma menesi,o kada liovesi?  ta pirma  menesi tepliot? kazkaip norisi su vyru isbandyt jau sia'naujove' bet kad kazkaip kol  dar pilnai nesusitvarke viskas,tai tempiu laika... unsure.gif

Nesijaudink smile.gif Teplioti gali visą pilną pirmą mėnesį smile.gif Nieko čia baisaus. Tačiau jeigu užsitęsia ilgiau, kreipkis į savo gydytoją-ginekologę.
Nes man buvo taip, kad netyčiom padariau mėnesio pertrauką, ir tada tą pirmą mėn po pertraukos tepliojo, tačiau praėjo ir toliau vėl viskas gerai smile.gif
Atsakyti