Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Rasuole144 @ 2010 02 16, 21:06)
pati naudoju kontraceptinį žiedą, dingo noras myletis, nors saviskio ir geidžiu, bet mylėtis nesinori, girdėjau ne vienai taip yra ax.gif

As taip pat saviskio geidziu,bet myletis nenoriu schmoll.gif keistas jausmas,nes siaip myletis visada labai noredavau. ax.gif
Atsakyti
KŽ perku Kaune Akropolio Eurovaistinėj, su Medaus kortele visada moku 40,13Lt 4u.gif
[/quote]

O recepto prašo ten? blush2.gif
Atsakyti
šiaip tikrai buvo išbrangęs ir kainavo virs 50lt, bet paskutinius pora mėnesių su medaus kortele vos virš 40 lt ax.gif
Atsakyti
Vis gi likau nepatenkinta ziedu ax.gif Jis man vis isslingdavo,prie slapimo pusles visada budavo doh.gif Ir dirgindavo nemaloniai kai prie jos budavo.Tai grizau vel prie Logest. Zieda 8diena naudojau doh.gif Jis tikrai labai atpiges. As mokejau su medaus kortele 40.13. O Logest kainuoja 36.80,tai visai nedaug skiriasi kaina,tik kad man jis nepatogus ir kaip bebutu gaila
Atsakyti
QUOTE(Makra @ 2010 02 16, 20:58)
Man akropolis visai kitam gale miesto, nu bet jei tokia kaina, tai gal ir verta vaziuoti ten  g.gif as silainiu maximos eurovaistinej pirkdavau

Maniau, kad visose to pačio tinklo vaistinėse kainos būna vienodos mastau.gif

QUOTE(Saule222 @ 2010 02 17, 15:27)
KŽ perku Kaune Akropolio Eurovaistinėj, su Medaus kortele visada moku 40,13Lt 4u.gif

O recepto prašo ten? blush2.gif

Dažniausiai ne. Gal kokius porą kartų klausė ar turiu receptą, sakiau, kad turiu (jei labai reiktų, rasčiau piniginėj kažkur biggrin.gif ), bet parodyt
neprašė smile.gif

QUOTE(Milinga @ 2010 02 17, 16:33)
šiaip tikrai buvo išbrangęs ir kainavo virs 50lt, bet paskutinius pora mėnesių su medaus kortele vos virš  40 lt  ax.gif

Buvo metas, kai brangiau kainavo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 18 vasario 2010 - 15:30
Ot dilema du tom kontraceptinem priemonem, jei ne tas tai anas, nera idealiu variantu. Nesioju spirale paprasta jau ~ 5 metus, jau reiketu issiimti, tai nezinau ka reikes toiau vartoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasuole144 @ 2010 02 16, 21:06)
prieš kiek laiko geriausia nutraukti naudoti kontraceptinį žiedą planuojant vaikelį. Šiuo metu dar neplanuoju, būtų labai įdomu žinoti ateičiai nestuke.gif 

Pas mus problema..
KŽ naudojau 4metus, su vyru nusprendėm, kad vaikeli turėti laikas.. baigiau naudoti kž tai pirmų natūralių mmm laukiau 72 dienas...
dabar praėjo daugiau kaip 2 mėn ir niekaip nesulaukiu antrųjų doh.gif (prieš ji naudojant mmm visada budavo reguliaros)

Žodžiu, liūdesy didžiuliam esu, tikiuosiu susitvarkys viskas ir susilauksime vaikelio greitu metu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2010 02 20, 03:32)
Pas mus problema..
KŽ naudojau 4metus, su vyru nusprendėm, kad vaikeli turėti laikas.. baigiau naudoti kž tai pirmų natūralių mmm laukiau 72 dienas...
dabar praėjo daugiau kaip 2 mėn ir niekaip nesulaukiu antrųjų  doh.gif (prieš ji naudojant mmm visada budavo reguliaros)

Žodžiu, liūdesy didžiuliam esu, tikiuosiu susitvarkys viskas ir susilauksime vaikelio greitu metu  unsure.gif

nepergyvenkit, daug mano pazaystamu merfginu naudojo zieda xdaugiau nei 2 metus, ir dabar tri sveikus vaikelius smile.gif
Atsakyti
Merginos, kur pigiausiai galima įsigyti žiedą? (Vilniuje)
Atsakyti
QUOTE(OrchidSun @ 2010 03 15, 17:53)
Merginos, kur pigiausiai galima įsigyti žiedą? (Vilniuje)

euro vaistineje su kortele MEDUS, gaunasi 43 lt berods 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2010 03 16, 10:14)
euro vaistineje su kortele MEDUS, gaunasi 43 lt berods  4u.gif

Praeitą mėn mokėjau 40,13 lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikutė @ 2010 03 16, 22:46)
Praeitą mėn mokėjau 40,13 lt g.gif

gali but, kazkas panasaus, tiksliai nepamenu ax.gif
Atsakyti