Iki siol geriau Logest,jau kokius 4men geriu.Kaip ir viskas gerai,TIK visai lytinis potraukis vyrui dingo.Snd nusipirkau KZ,pirma menesiniu diena bandysiu isidet,tikekimes tiks. Ne visom lytinis potraukis nuo jo sumazeja?
QUOTE(ingridukas @ 2010 01 22, 22:36)
Kolkas nenoriu vel pastot tai nutariau naudot kontraceptines priemones.Siandien buvau pas savo gyditoja,ji man pasiule butent si zieda.Nusipirkau,kita savite kai susirgsiu jau isidesiu.Neisivaizduoju kaip cia bus,juk viskas jaudina ko dar neesi isbandes.bet tikiuosi gerai ji toleruosiu.Gyditoja sake kad dauguma vyru ju nejaucia,o jei ir jaucia tai dazniausiai patinka.Tikiuosi patiks ir man,beto jei ir nemalonu bus,juk galesiu sekso metu issijmt,o povisko vel isidet.Vienuzodziu idomu idomu...
NA KA,ANTRADIENI BUS DVI SAVAITES KAIP AS SU JUO.Zodziu isidejau,prasirgau normaliai kaip visada 7 dienas.Po menesini abu su vyru nekantravom isbandyt.Isbandem.Abu nieko nejautem,zodziu viskas super,nei jis man smunka,visada savo vietoi...bet,praejus dviem dienom po menesiniu vel susirgau.Negaliu tai vadint tik paterpliojimu.Labai padidejo jautrumas,kaskokia labai irzli pasidariau,isbalus(net bendradarbes pastebejo),dreba rankos,daznai galva skauda,kartais papykina,siandien visa diena verkt norisi teks savo gyditojai skambint
QUOTE(ingridukas @ 2010 02 06, 18:36)
NA KA,ANTRADIENI BUS DVI SAVAITES KAIP AS SU JUO.Zodziu isidejau,prasirgau normaliai kaip visada 7 dienas.Po menesini abu su vyru nekantravom isbandyt.Isbandem.Abu nieko nejautem,zodziu viskas super,nei jis man smunka,visada savo vietoi...bet,praejus dviem dienom po menesiniu vel susirgau.Negaliu tai vadint tik paterpliojimu.Labai padidejo jautrumas,kaskokia labai irzli pasidariau,isbalus(net bendradarbes pastebejo),dreba rankos,daznai galva skauda,kartais papykina,siandien visa diena verkt norisi teks savo gyditojai skambint
vadinasi netinka jums, ko greiciau kreipkites pas gydytoja
Isidejau vakar zieda,maniau kad menesines prasidejo,bet pasirodo ne. Tik siaips kazka nedaug kraujo pasirode.Sugerus 21 KT tablete,sekancia diena isidejau KZ.Tai ka zinau nei as,nei vyras jo nejauciam,tik man jis idejus ji kuo giliau,atsiduria prie slapimo pusles,vel idedu giliau,ir vel prie slapimo pusles atsiduriaa.Nepatiko man jis,sunaudosiu tris savaites kaip raso,ir vel nusipirksiu KT Logest As bijau kad jis iskris kai taip zemai yra
Naudoju KZ jau ketvirtas menuo. Esu labai patenkinta. Jokiu kontraceptikų negalejau gerti, nes kankino ziauri migrena. Daktare parekomendavo žiedą. Reikia pabelsti turbūt tris kartus, kad neskauda galvos
Patepliojo pirmus du menesius, o paskui viskas susitvarke.
Labai man patogus, vyras jo nejaučia, aš taip pat, niekada nebuvo iškritęs. Tikrai esu labai patenkinta šituo atradimu. Bet yra vienas bet... Paskaičiau užsienio saituose apie tą žiedą, labai baisios komplikacijos moterims pasitaikę, net mirties atvejų, tai va šitas dalykas neramina šiek tiek, reikia labai gerai paskaityti apie šalutinį poveikį, tikrai ne visos gali jį naudoti, be to , pagalvojau , kad ginekologė net ir nepasiteiravo apie mano sveikatą Tiesiog išrašė receptą ir tiek. Taip, kad kiekviena turim savo galvą ant pečių, ar ne....
Manau, kad reikėtų po kiek laiko padaryti pertrauką ir tada vėl naudot.
Patepliojo pirmus du menesius, o paskui viskas susitvarke.
Labai man patogus, vyras jo nejaučia, aš taip pat, niekada nebuvo iškritęs. Tikrai esu labai patenkinta šituo atradimu. Bet yra vienas bet... Paskaičiau užsienio saituose apie tą žiedą, labai baisios komplikacijos moterims pasitaikę, net mirties atvejų, tai va šitas dalykas neramina šiek tiek, reikia labai gerai paskaityti apie šalutinį poveikį, tikrai ne visos gali jį naudoti, be to , pagalvojau , kad ginekologė net ir nepasiteiravo apie mano sveikatą Tiesiog išrašė receptą ir tiek. Taip, kad kiekviena turim savo galvą ant pečių, ar ne....
Manau, kad reikėtų po kiek laiko padaryti pertrauką ir tada vėl naudot.
Naudojau zieda Nuvaring puse metu, bet po to atsibodo, kad "ten" pastoviai kas nors yra ir isidejau spirale Mirena. Man liko vienas nupirktas nenaudotas ziedas - gal kam reikia, turiu omeny kam yra gydytojos paskirta ir vartojate (ne eksperimentavimui), susitartume, perleisciau perpus pigiau negu vaistineje - paziurejau kaina www.vaistai.lt - 63.53 Lt. Rasykit AZ. Man kazkaip gaila, kad jis man liko, o veliau galiojimo laikas pasibaigs... nes man spirale tai penkiems metams
QUOTE(r-u-g-i-a-g-e-l-e @ 2010 02 13, 21:12)
Naudojau zieda Nuvaring puse metu, bet po to atsibodo, kad "ten" pastoviai kas nors yra ir isidejau spirale Mirena. Man liko vienas nupirktas nenaudotas ziedas - gal kam reikia, turiu omeny kam yra gydytojos paskirta ir vartojate (ne eksperimentavimui), susitartume, perleisciau perpus pigiau negu vaistineje - paziurejau kaina www.vaistai.lt - 63.53 Lt. Rasykit AZ. Man kazkaip gaila, kad jis man liko, o veliau galiojimo laikas pasibaigs... nes man spirale tai penkiems metams
Kas cia per kaina? Eurovaistinei 44.59lt.turiu medaus nuolaidu kortele,vakar pirkau,40.13lt.
QUOTE(ingridukas @ 2010 02 14, 14:29)
Kas cia per kaina? Eurovaistinei 44.59lt.turiu medaus nuolaidu kortele,vakar pirkau,40.13lt.
Kaip idomiai As Kaune su medaus kortele moku po 54 su kapeikom
Nu bet vis ne 60,-
QUOTE(ingridukas @ 2010 02 14, 15:29)
as irgi
QUOTE(aksome @ 2010 01 22, 16:13)
isidejus zieda maziau kraujuoju ,ar tai normalu?
Normalu.
QUOTE(Semi @ 2010 02 05, 14:03)
Snd nusipirkau KZ,pirma menesiniu diena bandysiu isidet,tikekimes tiks. Ne visom lytinis potraukis nuo jo sumazeja?
Man nei kiek nesumažėjo, bet visi žmonės skirtingi
QUOTE(ingridukas @ 2010 02 14, 14:29)
QUOTE(Makra @ 2010 02 14, 15:35)
KŽ perku Kaune Akropolio Eurovaistinėj, su Medaus kortele visada moku 40,13Lt
prieš kiek laiko geriausia nutraukti naudoti kontraceptinį žiedą planuojant vaikelį. Šiuo metu dar neplanuoju, būtų labai įdomu žinoti ateičiai
Girdejau, kad betkokiie kontraceptikai yra labai kenksmingi, ypač geriami, nes labai kenkia virškinimo traktui pati naudoju kontraceptinį žiedą, dingo noras myletis, nors saviskio ir geidžiu, bet mylėtis nesinori, girdėjau ne vienai taip yra
Girdejau, kad betkokiie kontraceptikai yra labai kenksmingi, ypač geriami, nes labai kenkia virškinimo traktui pati naudoju kontraceptinį žiedą, dingo noras myletis, nors saviskio ir geidžiu, bet mylėtis nesinori, girdėjau ne vienai taip yra
QUOTE(Finna @ 2010 02 16, 19:49)
KŽ perku Kaune Akropolio Eurovaistinėj, su Medaus kortele visada moku 40,13Lt
Man akropolis visai kitam gale miesto, nu bet jei tokia kaina, tai gal ir verta vaziuoti ten as silainiu maximos eurovaistinej pirkdavau
O siaip tai as juo patenkinta