Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

isidejus zieda maziau kraujuoju ,ar tai normalu?
Atsakyti
Kolkas nenoriu vel pastot tai nutariau naudot kontraceptines priemones.Siandien buvau pas savo gyditoja,ji man pasiule butent si zieda.Nusipirkau,kita savite kai susirgsiu jau isidesiu.Neisivaizduoju kaip cia bus,juk viskas jaudina ko dar neesi isbandes.bet tikiuosi gerai ji toleruosiu.Gyditoja sake kad dauguma vyru ju nejaucia,o jei ir jaucia tai dazniausiai patinka.Tikiuosi patiks ir man,beto jei ir nemalonu bus,juk galesiu sekso metu issijmt,o povisko vel isidet.Vienuzodziu idomu idomu... g.gif
Atsakyti
planuoju ir as pradet naudot KZ.bet visos bemaz rasot, kad teplioja, tai galvoju nors ir isvykes vyras db porai menesiu, tai reiktu db pradet ji naudot, kad kol jis grys nebebutu jokiu teplioniu, kaip sakot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moniuke @ 2010 01 26, 15:45)
planuoju ir as pradet naudot KZ.bet visos bemaz rasot, kad teplioja, tai galvoju nors ir isvykes vyras db porai menesiu, tai reiktu db pradet ji naudot, kad kol jis grys nebebutu jokiu teplioniu, kaip sakot? g.gif

Man tik pirma menesi patepliojo, paskui viskas susitvarke. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 01 26, 14:50)
Man tik pirma menesi patepliojo, paskui viskas susitvarke. ax.gif

na tai manau kad gal ir butu laikas pradeti 4u.gif
Atsakyti
as nadojau zieda buvo super dalykas ,dabar kai baigsiu maitinti vel zadu sugryzti prie sios priemones,tik man svaigdavo galva pirma menesi,nes ten hormonu labai daug.
Papildyta:
kai issiemiau irgi svaigo galva,spaudimas sukiles buvo.bet vistiek pati geriausia priemone man
Atsakyti
Labas paneles,norejau ir as pasisakyti apie sias kontraceptines smile.gif pati jas naudojau ir likau tikrai suzaveta,kaip paprasta jas naudoti 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir tikrai nebuvo jokio salutinio poveikio cool.gif cool.gif cool.gif
Atsakyti
sveikutes, as ir jau 3m kaip naudoju KZ, super, tik vat vakar pajauciau, kad jis man islindes blink.gif niekad taip nebudavo, kad islistu lauk doh.gif bandziau kisti gilyn nelenda nors tu ka, sian ryte isemiau ir vel susikisau lyg normaliai, po kurio laiko jis ir vel prie pat krasto nusmuko, ir dar patepliojo blink.gif kazkas cia ne taip, bijau...
gal kuriai bv, kad patepliotu esant ziedui viduje? g.gif padekite
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padruzhke: 28 sausio 2010 - 16:42
o aš pati naudodama KŽ jaučiausi nepatogiai, ištvėriau vos 3 sav., daugiau nenaudojau
Atsakyti
Nezinau, bet kiek skaiciau uzsienio portaluose, tai nelabai gea nuomone. Tai ir nebesidomiu tuo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 01 14, 19:19)
na jis nusmunka zemyn, tai as ji pastumiu gilyn blush2.gif bet toli nelenda doh.gif na o MB taip pat labai jaucia, po sex sake kad net skauda jam... unsure.gif tai pirmas ir paskutinis mano ziedo naudojimo menesis unsure.gif

Va va tai koks sexas, kai zmogus skausma jaucia lotuliukas.gif Is tikruju MB tai jau piktai praso, kad nusociau naudoti verysad.gif Ka daryti, kad man jis slysta zemyn? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eryte @ 2010 01 18, 12:56)
as ziedo niekada nejauciu, o maniskis jaucia nebent kai bunu tik isidejus, bet paskui jis isistato i savo vieta ir liux thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti