Niekada man žiedas nebuvo nei išlindęs, nei iškritęs.
QUOTE(Vitalma @ 2010 01 14, 09:50)
na man po pleistro naudojimo ziedas buvo kazkoks stebuklas Bet... mano MB pradejo skustis, kad jaucia ji...Bandziau raminti, gal tau taip atrodo, nes zinai, kad jis yra ten ir jauti... Deja tai kiekviena karta!!! Be to man jis pradejo isslysti daznai Kas kuris laikas vis pasiziriu ar jis giliai ar prie pat Gal mano makstis trumpa, nu bet bandau kisti giliau nelenda ir viskas Ar jums ziedas nekrenta ir ar giliai isitaises? Galvoju vis dazniau sugryzti vel prie pleistru...
na jis nusmunka zemyn, tai as ji pastumiu gilyn bet toli nelenda na o MB taip pat labai jaucia, po sex sake kad net skauda jam... tai pirmas ir paskutinis mano ziedo naudojimo menesis
QUOTE(nelita @ 2010 01 11, 19:08)
man ir visai patiko žiedas. norėčiau pamegint, bet turiu žaizdele man gine sake, kad su žaizdele nu visi kontracepcijos metodai tinka. gal kuri naudojat su žaizdele
pas mane yra, na nieko kazkaip, reikes nueit pas ginekologa padaryt kokiu tyrimu
QUOTE(amfa @ 2010 01 13, 17:34)
Sveikos merginos noriu papasakoti savo istoriją pie žiedą naudojau jį tris metus, buvau labai patenkinta, bet kai pasidariau onkocitologinį tyrimą ir jisai buvo teigiamas gydytoja pasakė kad žiedas savo davė. Taigi merginos geriau nanaudokite žiedų!
na manau kad nera irodymu kad ziedas tikrai dave savo, taip kad nedrisciau teigt kad nuo jo, ir kad taip pat nebutu pasake gydytoja apie tabletes, visada galima surasti priezasti, bet oficialiia aplamai nera zinoma nuo vezys atsiranda, taip kad
kas del ziedo iskritimo ir jutimo, galiu pasakyt tik kad as kai istumiu ji ne itin giliai, man irgi iskrenta ir jaucia ji visi, bet kai ikisi labai giliai, viskas super, reikia ne bijot ikist ko imanoma giliau, taip sakant ranka iki alkunes
QUOTE(KaZantipA @ 2010 01 15, 15:01)
pas mane yra, na nieko kazkaip, reikes nueit pas ginekologa padaryt kokiu tyrimu
na manau kad nera irodymu kad ziedas tikrai dave savo, taip kad nedrisciau teigt kad nuo jo, ir kad taip pat nebutu pasake gydytoja apie tabletes, visada galima surasti priezasti, bet oficialiia aplamai nera zinoma nuo vezys atsiranda, taip kad
kas del ziedo iskritimo ir jutimo, galiu pasakyt tik kad as kai istumiu ji ne itin giliai, man irgi iskrenta ir jaucia ji visi, bet kai ikisi labai giliai, viskas super, reikia ne bijot ikist ko imanoma giliau, taip sakant ranka iki alkunes
oho
o ka daryti, kai nelenda giliai
QUOTE(KaZantipA @ 2010 01 15, 16:01)
o tai kiek tu partneriu yra,kad visi jaucia?
QUOTE(kamzelka @ 2010 01 16, 12:51)
o tai kiek tu partneriu yra,kad visi jaucia?
turejau omeny kad as pati itrgi jauciu net
Papildyta:
QUOTE(*dew* @ 2010 01 15, 21:00)
matyt tuomet netinka gal
as ziedo niekada nejauciu, o maniskis jaucia nebent kai bunu tik isidejus, bet paskui jis isistato i savo vieta ir liux
siandien pirma mm diena ,susirgau vidury dienos , kazin jei isidesiu vakare tai dar nebus per velu? vaziuociau pirkt tada
QUOTE(KaZantipA @ 2010 01 18, 11:30)
as irgi jauciau kai nebuvo jis gerai isitaises, ir b jaute, o dabar yvyko stebuklas po pusantros savaites nebejauciu nei as nei B
QUOTE(aksome @ 2010 01 18, 19:28)
siandien pirma mm diena ,susirgau vidury dienos , kazin jei isidesiu vakare tai dar nebus per velu? vaziuociau pirkt tada
Galit deti drasiai.
QUOTE(aksome @ 2010 01 18, 19:28)
drasiai
QUOTE(*dew* @ 2010 01 18, 22:18)
as irgi jauciau kai nebuvo jis gerai isitaises, ir b jaute, o dabar yvyko stebuklas po pusantros savaites nebejauciu nei as nei B
na matyt 'isistume"